Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Iba čumím čo mám v aute. Pravidelne to nepoužívam, ale keď som na úzkom parkovisku, že autá natesno obchádzajú, používam to či v lete alebo v zime.:super

Odesláno

Tak koukám že se tu rozjela slušná debata, děkuji tedy za vaše postřehy a rady, letěl jsem do auta a bohužel na to že mám rok 2002 a celkem slušnou výbavu tak to tam nemám ale rád bych mněl, poradími tedy někdo jak na to a hlavně kde sehnat ?;)

Odesláno

Taky je mám aji s pamětí k sedačkám (vždy u el. sedaček) a přišel jsem na to úplnou náhodou, když jsem čekal v autě a hrál si se vším co bylo po ruce. :D Prodejce o tom podle mne neměl ani páru.:cool:

[upravil dne 27/1/09 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Původně zaslal: Burisek

sakra to je zase o čem přemýšlet......

No este ze to mam ... aspon nemam o com rozmyslat :D

jj bledě závidím....... :bacha:bacha:D

Odesláno

v service boxu jsem to prohlížel,a zdá se že to je jen o tom motorku který stojí z dph +/- 3100 kč plus ovládání k řidičovy včetně toho panelu eventuelně tapecu komplet celého.....

Odesláno

Opravdu se debata hezky rozjela :D

Nedávno sem to zkoumal v Serviceboxu, ale nic moc sem nevyzkoumal.

U Coupé jsou elektricky sklápěný zrcátka označovaný jako zrcátka s \"dodatkovou funkcí\". U sedanu a kombi sem ale nic podobnýho nenašel, takže sem si spíš myslel, že na ostatní karosářský varianty se to nedává. Teď tu ale kupa lidí píše že jo, že to není jen výsada Coupé, z čehož soudím, že to bude spojený s elektricky seřiditelnejma sedadlama s pamětí. Páč jinak už mě nenapadá, podle čeho jinýho v Serviceboxu odlišit zrcátko elektricky sklopný od nesklopnýho :myslim

[upravil dne 27/1/09 MirasCC]

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

soudím, že to bude spojený s elektricky seřiditelnejma sedadlama s pamětí. Páč jinak už mě nenapadá, podle čeho jinýho v Serviceboxu odlišit zrcátko elektricky sklopný od nesklopnýho :myslim

Jo jo, taky jsem hledal v serviceboxu a nenašel nic. Obrázky mi tam dokonce přišly úplně totožný.A vypadá to alespon podle těch popisků tam, že to mají opravdu jen auta s el. pamětí a ne všechna. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...