BV406 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: BV406 Největší kritiku během výroby sklidila 406 od novinářů i majitelů měkká sedadla, která neposkytují dostatečné boční vedení těla (což vadí zejména těm vpředu). Řidičům zvyklým na německy tvrdá sedadla tedy zřejmě posaz vyhovovat nebude. sorry za , ale to jsem se zase docetl..... vadi to nekomu z Vas, kdo mate 406 ??? mě rozhodně ne. Mě vadí že novější peugeoty jsou už tvrdší. V naší 207mě mám pocit že tam jsou jenom dřevěný židle. no, tak to jsme dva, sedel jsem ve 407 i 307 a to uz je na me taky moc tvrde... kdyz uz jsem v aute, chci se v nem citit dobre a pohodlne... a to mi ochcavka neda ani omylem a muze mit sebelepsi hodnoceni TUVu Citovat
BV406 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: stařék Jak se tovezme kdyš chceš něco pohanit vždy něco najdeš.Ale kyž tam nic nemáš tak nemůžeš nic najít. to je fakt, tak pug zprdnem za mekke sedacky :D Citovat
destiny Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 Vidím, že jsem píchl do vosího hnízda Já jsem vždycky podobné články bral jen jako informativní, nikdy jako faktor, na kterém bych měl stavět své rozhodování při výběru auta. Z praxe ale můžu říct jediné, že 307 mě rozhodně nenadchla. Máme ve firmě nekolik značek aut (koncerny převažují) a na každém se už něco pokazilo. Ikdyž to asi nebudete chtít slyšet, Peugeot v poruchovosti vede. Sice jsme se vyhli závažným problémům, které vykazují některé 307, ale je to hromada blbostí, které otravují život. Ať už jsou to neustále praskající žárovky, nefunkční páčky blikačů nebo tyčky stabilizátorů. a pod. Jsou to kraviny, ale i ty se musejí opravit. Citovat
MichalTalbot Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 sorry za , ale to jsem se zase docetl..... vadi to nekomu z Vas, kdo mate 406 ??? BTW: me zase pripada, ze francouzska auta jsou typicky hromosvod pro zakomplexovane idioty (sory), kazdy se trefuje do pezotu a citronu a vetsina z techto lidi, jak uz nekdo psal vyse v techto autech ani nesedela a at si rika TUV co chce, mne to nezajima, ja chci od auta predevsim pohodli, a to moje 406 splnuje a s tou spolehlivosti to taky nevidim tak spatne... [upravil dne 27/1/09 BV406] přesně! Kolikrát jsem slyšel kecy na francouzský auta od lidí, který je v životě neměli, jenom papouškujou bláboly ostatních. Stejně jako novináři u fr.aut vždycky zdrbou řazení, měkká sedadla a rezervu pod podlahou kufru. Řazení u Peugeotu je mnohem příjemnější než u oktávky (se kterou jezdím denně), sedadla jsou akorát pohodlný (na rozdíl tady od těch prkýnek v Oct II, když v tom jedu do Paříže, tak na konci Německa už nevím jak si sednout páč mě bolí zadek) a rezerva v kufru je největší blbost na světě - je fakt skvělý vyndavat všechno z kufru když píchnu, jednou jsem takhle na D8 vykládal 3.000 prospektů, abych vyměnil blbý kolo a argumenty, že je kolo špinavý jsou zcestný, když to kolo, který z auta sundám je taky jako prase. Citovat
BV406 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: destiny Vidím, že jsem píchl do vosího hnízda Já jsem vždycky podobné články bral jen jako informativní, nikdy jako faktor, na kterém bych měl stavět své rozhodování při výběru auta. Z praxe ale můžu říct jediné, že 307 mě rozhodně nenadchla. Máme ve firmě nekolik značek aut (koncerny převažují) a na každém se už něco pokazilo. Ikdyž to asi nebudete chtít slyšet, Peugeot v poruchovosti vede. Sice jsme se vyhli závažným problémům, které vykazují některé 307, ale je to hromada blbostí, které otravují život. Ať už jsou to neustále praskající žárovky, nefunkční páčky blikačů nebo tyčky stabilizátorů. a pod. Jsou to kraviny, ale i ty se musejí opravit. no, kdyz takovy topic das na pug forum, tak se nediv :D:D ale ne, 307 jsou obecne malo vydareny model, hlavne prvni rocniky, to je znamo Citovat
MichalTalbot Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Blizzard mě rozhodně ne. Mě vadí že novější peugeoty jsou už tvrdší. V naší 207mě mám pocit že tam jsou jenom dřevěný židle. Souhlasím, když jsme byli před rokem převzít pro mámu novou 207 tak jsem byl docela zklamanej jak podlézají lidem zvyklým na VW koncern - tvrdý sedačky, zbytečně silná aretace dveří, čudlíky el.ovl.oken na madle dveří, rezerva v kufru, tvrdej podvozek... Citovat
BV406 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: Blizzard mě rozhodně ne. Mě vadí že novější peugeoty jsou už tvrdší. V naší 207mě mám pocit že tam jsou jenom dřevěný židle. Souhlasím, když jsme byli před rokem převzít pro mámu novou 207 tak jsem byl docela zklamanej jak podlézají lidem zvyklým na VW koncern - tvrdý sedačky, zbytečně silná aretace dveří, čudlíky el.ovl.oken na madle dveří, rezerva v kufru, tvrdej podvozek... hmm, ja premyslim do ceho pujdu az budu chtit dalsi kousek a prave z toho duvodu mam strach ze 407, ze bych si proste na ten tvrdsi posez nezvyk.... takze uvazuju jeste o poslednich rocnicich 406 ( ktere snad uz meli vychytane vsechny mouchy ) nebo o c5, to je bohovske svezenicko Citovat
MichalTalbot Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Mě poslední dobou zase chytá nakupovací nálada a když jsem předevčírem koukal za kolik se prodávají 406ky 3,0 V6 tak jsem radši ten notes zavřel protože to si člověk říká, že za tuhle cenu je to prostě povinnost! Navíc právě 406ka a 407 Coupé jsou prostě nejkrásnější Peugeoty za posledních 20let, to mi nikdo nevymluví [upravil dne 27/1/09 MichalTalbot] Citovat
BV406 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: MichalTalbot Mě poslední dobou zase chytá nakupovací nálada a když jsem předevčírem koukal za kolik se prodávají 406ky 3,0 V6 tak jsem radši ten notes zavřel protože to si člověk říká, že za tuhle cenu je to prostě povinnost! Navíc právě 406ka a 407 Coupé jsou prostě nejkrásnější Peugeoty za posledních 20let, to mi nikdo nevymluví [upravil dne 27/1/09 MichalTalbot] jj, a nemusi jit o kupe Citovat
MichalTalbot Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Právě, 406 se mi líbí víc jako sedan a s tím 3,0 vypadá tak nevinně Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: MichalTalbot Navíc právě 406ka a 407 Coupé jsou prostě nejkrásnější Peugeoty za posledních 20let, to mi nikdo nevymluví V tomhle máš naprostou pravdu a s těma sedačkama maximálně souhlasím. Máma má starší Octavii a chvíli trvá než si zvyknu na tu tvrdost sedaček. Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: MichalTalbot Právě, 406 se mi líbí víc jako sedan a s tím 3,0 vypadá tak nevinně Jůůů další kdo má stejný sen. V manuálu, v kůži, na ouraganech..... Citovat
BV406 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 jak je na tom ten trilitr se spolehlivosti ? kdyz uz jsme ve vlakne tuv [upravil dne 27/1/09 BV406] Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: BV406 Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: Blizzard mě rozhodně ne. Mě vadí že novější peugeoty jsou už tvrdší. V naší 207mě mám pocit že tam jsou jenom dřevěný židle. Souhlasím, když jsme byli před rokem převzít pro mámu novou 207 tak jsem byl docela zklamanej jak podlézají lidem zvyklým na VW koncern - tvrdý sedačky, zbytečně silná aretace dveří, čudlíky el.ovl.oken na madle dveří, rezerva v kufru, tvrdej podvozek... hmm, ja premyslim do ceho pujdu az budu chtit dalsi kousek a prave z toho duvodu mam strach ze 407, ze bych si proste na ten tvrdsi posez nezvyk.... takze uvazuju jeste o poslednich rocnicich 406 ( ktere snad uz meli vychytane vsechny mouchy ) nebo o c5, to je bohovske svezenicko C5 je pekna, akorat na muj vkus je ten hydractive moc mekkej, musel jsem vzdycky zapnout rezim sport, aby to aspon trosku pritvrdilo ( jezdil jsem s C5 I. generace - r.v. 2003 ) Jsem zvedav na tu C5 III. chtel bych ji vyzkouset s tim klasickym podvozkem s pruzinama misto hydractivu. Myslim ze o te bych jako o teoretickem nastupci moji soucasne 406tky mohl uvazovat z Peugeoti produkce mne bohuzel nic momentalne neoslovuje Co by se mi libilo, tak posledni model 406 coupe v 3.0V6 ale jinak fakt nevim Citovat
BV406 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: BV406 Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: Blizzard mě rozhodně ne. Mě vadí že novější peugeoty jsou už tvrdší. V naší 207mě mám pocit že tam jsou jenom dřevěný židle. Souhlasím, když jsme byli před rokem převzít pro mámu novou 207 tak jsem byl docela zklamanej jak podlézají lidem zvyklým na VW koncern - tvrdý sedačky, zbytečně silná aretace dveří, čudlíky el.ovl.oken na madle dveří, rezerva v kufru, tvrdej podvozek... hmm, ja premyslim do ceho pujdu az budu chtit dalsi kousek a prave z toho duvodu mam strach ze 407, ze bych si proste na ten tvrdsi posez nezvyk.... takze uvazuju jeste o poslednich rocnicich 406 ( ktere snad uz meli vychytane vsechny mouchy ) nebo o c5, to je bohovske svezenicko C5 je pekna, akorat na muj vkus je ten hydractive moc mekkej, musel jsem vzdycky zapnout rezim sport, aby to aspon trosku pritvrdilo ( jezdil jsem s C5 I. generace - r.v. 2003 ) Jsem zvedav na tu C5 III. chtel bych ji vyzkouset s tim klasickym podvozkem s pruzinama misto hydractivu. Myslim ze o te bych jako o teoretickem nastupci moji soucasne 406tky mohl uvazovat z Peugeoti produkce mne bohuzel nic momentalne neoslovuje Co by se mi libilo, tak posledni model 406 coupe v 3.0V6 ale jinak fakt nevim c5 III ma uzasny design, to je proste neskutecne a ve verzi tourer .... taky jsem cumel jak puk, kdyz jsem zjistil ze se citron rozhodl dat hydro za priplatek,ale v autosalonu s tim uz myslim jezdili a nebylo nic zasadniho co by tem pruzinam vytkli... ale at drzime vlakno - TUV by si neco na nich nasel :D ja v tom jeste nejel [upravil dne 27/1/09 BV406] Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: BV406 c5 III ma uzasny design, to je proste neskutecne a ve verzi tourer .... taky jsem cumel jak puk, kdyz jsem zjistil ze se citron rozhodl dat hydro za priplatek,ale v autosalonu s tim uz myslim jezdili a nebylo nic zasadniho co by tem pruzinam vytkli... ale at drzime vlakno - TUV by si neco na nich nasel :D ja v tom jeste nejel ja si zkusim domluvit zkusebni jizdu a pak dam vedet nejake sve dojmy Citovat
BV406 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: BV406 c5 III ma uzasny design, to je proste neskutecne a ve verzi tourer .... taky jsem cumel jak puk, kdyz jsem zjistil ze se citron rozhodl dat hydro za priplatek,ale v autosalonu s tim uz myslim jezdili a nebylo nic zasadniho co by tem pruzinam vytkli... ale at drzime vlakno - TUV by si neco na nich nasel :D ja v tom jeste nejel ja si zkusim domluvit zkusebni jizdu a pak dam vedet nejake sve dojmy ok, kazdopadne moje dalsi auto bude (ze) PSA , a cely TUV mi muze.... [upravil dne 27/1/09 BV406] Citovat
P.avel Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 a rezerva v kufru je největší blbost na světě - je fakt skvělý vyndavat všechno z kufru když píchnu, jednou jsem takhle na D8 vykládal 3.000 prospektů, abych vyměnil blbý kolo a argumenty, že je kolo špinavý jsou zcestný, když to kolo, který z auta sundám je taky jako prase. za předpokladu že je zrovna mokro... kdežto když sundáváš rezervu zespodu tak se zase_eš vždycky i když máš zrovna čistý letní disky... uplně jednoduše, všechno má svoje PRO a PROTI Citovat
P.avel Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 joo nová C5 je fakt nádherná, vzpomínam jak jsem ji viděl poprvé na fotkách fakt nádhera:super ..jenže když jsem ji pak viděl ve skutečnosti tak mi zas tak extra hezká nepřišla ty příplatkový sedačky vypadaj hezky ale maj jednu \"drobnou\" nevýhodu... sám za sebe si nesednu - a to nejsem ani nějak extra velkej... Citovat
MichalTalbot Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: P.avel a rezerva v kufru je největší blbost na světě - je fakt skvělý vyndavat všechno z kufru když píchnu, jednou jsem takhle na D8 vykládal 3.000 prospektů, abych vyměnil blbý kolo a argumenty, že je kolo špinavý jsou zcestný, když to kolo, který z auta sundám je taky jako prase. za předpokladu že je zrovna mokro... Nesouhlasím, kola jsou špinavý pořád, třeba od prachu z destiček, nebo pokud zrovna auto nevyjelo z myčky, protože jinak jsou ty kola minimálně zaprášený furt. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.