Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte,

mam taq trosku problem.....po nastartovani auta akoby \"fucalo\" okolo brzdoveho pedalu, ked ho trochu pritalcim prestane to.....kvapaliny dost, pedal pri vypnutom motore tvrdy....ziadne znizene ucinky brzd som nespozoroval....len to fuci....=(( nevie niekto co to je? dik moc

Odesláno

Podchází posilovač brzd, chtělo by to opravit pokud to pujde, ale většinou se posilovače neopravují ale rovnou mění:(

Jinak cena nového na serviceboxu je 3 241,86 CZK , na euro si to přepočitej

[upravil dne 26/1/09 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: RomanNR

a do pr*****.....a kolko stoji taky posilovac pls?

Zkus ze optat někde v servise, je možný že to někdo opraví, podle mě stačí nový těsnění, ale nevim jestli je tenhle posilovač rozebiratelnej, spíš bych kouknul po vrakovišti než kupovat novej

Jinak cena nového na serviceboxu je 3 241,86 CZK, na eura si to přepočitej;)

Odesláno

hmm.....kolko to este vydrzi bez toho aby som si rozbil hubu? ci nie je to urgentna vec?

No to by jsi poznal že je pedál tvrdší a musíš víc tlačit aby jsi zabrzdil, bude to odcházet postupně, na škodovině mě to syčelo asi rok, pak jsem ho vyměnil, jinak nahoru jsem ti přihodil cenu

Odesláno

oki, dakujem moc za info......som sa bal, ze to len naraz niekde prdne a budem musiet rucnu zatahovat......pokial to odchadza postupne, taq je dobre, mozem to pomaly riesit....:)

Odesláno

A nefuci ty to jen klima :D :D :D

Ale ne, delam si srandu :P

Urcite by sem to nenechaval na poslednu chvilu a na dojem, ze to bude odchadzat postupne. V nejvhodnejsi chvili to muze ujet cele, a to si pak skus zmaginat brzdu bez posilovace. Jednak to vyzaduje dost sily, a jedna sem nepostrehl takovej brzdovej ucinek kdyz mi posilovac nejel.

Na vrakovisku v Trnave sem kupoval posilovac, sice na jine auto, ale cena by mnela byt obdobna, za 800 Sk, na inzeratu sem zehnal i za 500 - 600 Sk.

Vymenu sem zvladl doma sam, nebilo to nic zlozity a to sem to robil prvy krat. Odpojit hlavni brzdovi valec, a myslim ze to drzalo na 4 sroubech... Ale jak se kdo citi :)

Odesláno

Mně to sicenesyčelo,ale jednou jsem jen zlehka dotkl pedálua brzdilo jako divé a podruhé jsem musel tlačit na pedál silou aby brzdilo.Pak jsem na ro přišel-praskla hadice od posilovače na vývěvu-někdy se \"ppřicucla\",nějdy ne.

Odesláno

takze ja mam podobny problemik. Uz mam jednu temu zalozenu \"brzdova kvapalina\". Najskor som mal malo brzdovej kvapaliny - DOT 4 kupena (castrol) a doliata!

ALE! nejako sa mi zda, ze mi blbo brzdi auto!!!!!!! :( ;( ;( ;(

a dokonca som pocul ze pri zoslapnuti z brzdoveho pedalu, mi ako keby sici pri nom! Pri vacsej rychlosti proste auto brzdy nechu sa poriadne zahryznut do kotuca! Dupol som na brzdu a auto postupne brzdilo! Ale nezaflekovalO!!!!!!!!!! Zeby tiez ten posilovac???? Diky

Odesláno

RomanNR: Jak už říkali jiní, co nejrychlej opravit a nenechávat na poslední chvíli. S brzdama není prd*l. Už jsem to poznal na vlastní kůži. Tak dlouho jsem odkládal výměnu zadních paken, až jsem nakonec jednou večer dupnul na brzdu a ona se propadla.... prostě pakna byla už tak sjetá, že když jsem šlápl na brzdu, prasátko se ji snažilo přitlačit na buben tak dlouho, až z něj vyjel pístek... Naštěstí to tenkrát dopadlo dobře. Zůstal jsem celej a auto taky.

Odesláno
Původně zaslal: Kajo

a dokonca som pocul ze pri zoslapnuti z brzdoveho pedalu, mi ako keby sici pri nom!

Hmm mne to prave syci jen kdyz seslapnu brzdu.. ale jinak auto brzdi OK... je to tedy spatne ze to syci ? :myslim

Odesláno

Teraz ked sa nad tym zamyslam, maju alebo nemaju \"fucat\" (alebo co toje) brzdy pri ZOSLAPOVANI z brzdy?? diky vsetkym

predpokladam ze nemaju....=)) este v ziadnom aute (iba teraz v mojom) som to nastastie nepocul....jedine ze by som to mal jediny v poriadku:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja mam na 206 1.9d ten isty problem...na stk som presiel v pohode auto brzdi dobre a aj flekuje...to sicanie mi prestava ked sa auto z zohreje...teda z vnutra .a taktiez sa to neozýva v lete ked je teplo...podla mna to robi nejaka gumicka ktora je od zimy stuhnuta...

Odesláno

Teraz ked sa nad tym zamyslam, maju alebo nemaju \"fucat\" (alebo co toje) brzdy pri ZOSLAPOVANI z brzdy?? diky vsetkym

Pri zošlapovaní môže.

Nemôže hneď po naštartovaní a pri zošliapnutí.

Odesláno
Původně zaslal: tonottt

ja mam na 206 1.9d ten isty problem...na stk som presiel v pohode auto brzdi dobre a aj flekuje...to sicanie mi prestava ked sa auto z zohreje...teda z vnutra .a taktiez sa to neozýva v lete ked je teplo...podla mna to robi nejaka gumicka ktora je od zimy stuhnuta...

otazka je - mas to auto prvu zimu? a ak nie, robilo to aj minulu zimu?....bo ked odpovede su 2x nie, nieco nie je v poriadku......pretoze mne to zacalo robit teraz a zima bola aj predtym....cize radsej sa nespolieham na \"stuhnutie\" kvoli zime, ale idem vymenit posilovac...=)) btw - uz som zakupil 2nd hand - 25 EUR....haha vyborna cena ked si vezmete, ze new stoji 200.....=))

Odesláno

Původně zaslal: tonottt

otazka je - mas to auto prvu zimu? a ak nie, robilo to aj minulu zimu?....bo ked odpovede su 2x nie, nieco nie je v poriadku......pretoze mne to zacalo robit teraz a zima bola aj predtym....cize radsej sa nespolieham na \"stuhnutie\" kvoli zime, ale idem vymenit posilovac...=)) btw - uz som zakupil 2nd hand - 25 EUR....haha vyborna cena ked si vezmete, ze new stoji 200.....=))

NO TAK TO JE COOL CENA!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...