Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No to je jednoduche - najdi si David 106s16 Ten je mel, ale jsou z Anglickych vozu, tzn. ze ukazuji v mile/hod a pocitadla km jsou taktez v milich, ale na odzkouseni to staci :)

jinak, kdyby jsi nekde narazil na otackomer pro benzinak, tak se ozvy :)

Odesláno

no jo, jenze david106s16 je nekde z frydku nebo tak a ja to mam z prahy celkem dost daleko, potreboval bych neco bliz.

Otackomer na benzim myslim meli na vrakaci v praze v radlicich

www.vrakovistemk.cz

Odesláno

na 406 by to neměl bejt až zase takovej problem to z tý UK verze přečutat, páč by se vzaly komplet budiky z UK verze a přendal by se do nich tacháč ze stávajicí evropský verze. Výměna je jednoduchá. Mám jednu na laborování a dá se to zmáknot za hodku i s montáží.

Odesláno

Jenže přístrojovka z UK verze s otáčkoměrem na laborování a přečutávání je jen jedna. A tak nějak se zdá, že David106S16 někam zmizel, páč už tak dva měsíce se tu neukázal, a ani dovolat se mu nedalo. Zkuste to, já už to vzdal...

Odesláno
Napsán autorem Hics

na 406 by to neměl bejt až zase takovej problem to z tý UK verze přečutat, páč by se vzaly komplet budiky z UK verze a přendal by se do nich tacháč ze stávajicí evropský verze. Výměna je jednoduchá. Mám jednu na laborování a dá se to zmáknot za hodku i s montáží.

Hicsi asi se brzo stavim u tebe na Pankaci a budem si muset na tohle tema popovidat :D Doma mi lezi od Davida budiky s otackomerem z UK auta, tak bych docela uvital je predelat na evropskou verzi.Hele koupim susenky a v tydnu se ozvu ;)

TO Kveton, od Davida mam budiky jak na diesla, tak na benzin, takze ty dieslacky bych ti mohl venovat .... momentalne jsou teda doma na Vysocine ,ale o vikendu bych je mohl privest

Odesláno
Napsán autorem Marlin

Koukam, ze to schanite na 406-ku, ale nevite o nekom, nebo, kde bych sehnal otackomer na 106-ku???

...toto som aj ja riesil, nez som zistil ze v 106 ktoru som kupil otackomer bol( zistoval som si to predtym nez som 106 mal doma )....ale v inzerici som nasiel inzerat na otackomer na 106, predaval tam viacej typov....zevraj tam pasuje z 306 ale nemam to vyskusane, len mi to tvrdil jeden typek, osobne sa mi ale zda otackomer v 306 ze ma vasci priemer....

Odesláno

2ady

ja ma pocit ze z 306-ky je skutecne vetsi otackomer, ale, ptal sem se tady u dealera Pežotu na ten otackomer, a tem mi rekl, ze nema cenu si ho objednavat new, ze se mam podivat po vrakacich nebo ho nekde sehnat i s kabelama, a bylo mi receno, ze by mi ho za symbolickou cenu zamontovali :D:D

A nahodou nevis, jak se cenove pohybujou? a tu adresu na toho clovicka co je nabizi nemas?

Odesláno
Napsán autorem Marlin

2ady

ja ma pocit ze z 306-ky je skutecne vetsi otackomer, ale, ptal sem se tady u dealera Pežotu na ten otackomer, a tem mi rekl, ze nema cenu si ho objednavat new, ze se mam podivat po vrakacich nebo ho nekde sehnat i s kabelama, a bylo mi receno, ze by mi ho za symbolickou cenu zamontovali :D:D

A nahodou nevis, jak se cenove pohybujou? a tu adresu na toho clovicka co je nabizi nemas?

Jen tak pro zajimavost ... kolik myslite ze muzou stat novy budiky do 406 u Peugeota ? schvalne ... kdo tipoval 7-8000 at prida, kdo tipoval 10000 at taky prida, je to 20 000 vazeni :D :D :D Tuhle jsem se byl schvalne zeptat v Pze na Chodove v Peugeotu ...

Odesláno

2 Ferry No jo, ty ses urcite ptal na novy a jeste na komplet, ale ja schanim postarsi, aby fungovaly a jeste jen ten jeden budik..... V pežotu mi bylo receno, ze na 106-ku jeden budik se pohybuje kolem 5000 :(

Odesláno

no jasne ze komplet, jinak je neprodavaj, ja se byl zeptat jen tak pro zajimavost, kupovat je tam rozhodne nehodlam :D :D

Odesláno
Napsán autorem Marlin

2ady

uff...bolo to avizo z februara, a pravdu povedat neviem kde skoncilo.....bolo to nejake vrakovisko a mal tam hlavne Peugeot-y......inak neviem odkial si ale nikde v Hodonine je predajna ktora ma pežoty (skoro) vsetko, priatelka ma 309 D, zhanala sa tam nejaka suciastka ktoru nemohla nikde zohnat a vsade len na objednavku a dovoz z FR, potom tam len tak skocila na otocku s otcom a suciastku tam mali a za nizsiu cenu, auto doteraz maka, bolo to cca 2 roky dozadu....len adresu neviem....takze keby niekto z okolia vedal nech da vediet....vtedy som tam s nou nebol a ona si uz nepamata kde to bolo....zenska:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...