kveton Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 nemate nekdo nahodou pristrojovku s otackomerem a ty digitalni hodiny? Citovat
Sepp Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 \"Nezavesujte jste v poradi\" Je nas vice - takze vydrz Citovat
kveton Odesláno 12. květen 2004 Autor Odesláno 12. květen 2004 a nevis nahodou kdo ho ma, ja bych rad vyzkousel, jestli to vubec bude fungovat Citovat
Sepp Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 No to je jednoduche - najdi si David 106s16 Ten je mel, ale jsou z Anglickych vozu, tzn. ze ukazuji v mile/hod a pocitadla km jsou taktez v milich, ale na odzkouseni to staci jinak, kdyby jsi nekde narazil na otackomer pro benzinak, tak se ozvy Citovat
kveton Odesláno 12. květen 2004 Autor Odesláno 12. květen 2004 no jo, jenze david106s16 je nekde z frydku nebo tak a ja to mam z prahy celkem dost daleko, potreboval bych neco bliz. Otackomer na benzim myslim meli na vrakaci v praze v radlicich www.vrakovistemk.cz Citovat
Marlin Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 Koukam, ze to schanite na 406-ku, ale nevite o nekom, nebo, kde bych sehnal otackomer na 106-ku??? Citovat
Hics Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 na 406 by to neměl bejt až zase takovej problem to z tý UK verze přečutat, páč by se vzaly komplet budiky z UK verze a přendal by se do nich tacháč ze stávajicí evropský verze. Výměna je jednoduchá. Mám jednu na laborování a dá se to zmáknot za hodku i s montáží. Citovat
oddie Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 Jenže přístrojovka z UK verze s otáčkoměrem na laborování a přečutávání je jen jedna. A tak nějak se zdá, že David106S16 někam zmizel, páč už tak dva měsíce se tu neukázal, a ani dovolat se mu nedalo. Zkuste to, já už to vzdal... Citovat
Ferry Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 Napsán autorem Hics na 406 by to neměl bejt až zase takovej problem to z tý UK verze přečutat, páč by se vzaly komplet budiky z UK verze a přendal by se do nich tacháč ze stávajicí evropský verze. Výměna je jednoduchá. Mám jednu na laborování a dá se to zmáknot za hodku i s montáží. Hicsi asi se brzo stavim u tebe na Pankaci a budem si muset na tohle tema popovidat Doma mi lezi od Davida budiky s otackomerem z UK auta, tak bych docela uvital je predelat na evropskou verzi.Hele koupim susenky a v tydnu se ozvu TO Kveton, od Davida mam budiky jak na diesla, tak na benzin, takze ty dieslacky bych ti mohl venovat .... momentalne jsou teda doma na Vysocine ,ale o vikendu bych je mohl privest Citovat
ady Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 Napsán autorem Marlin Koukam, ze to schanite na 406-ku, ale nevite o nekom, nebo, kde bych sehnal otackomer na 106-ku??? ...toto som aj ja riesil, nez som zistil ze v 106 ktoru som kupil otackomer bol( zistoval som si to predtym nez som 106 mal doma )....ale v inzerici som nasiel inzerat na otackomer na 106, predaval tam viacej typov....zevraj tam pasuje z 306 ale nemam to vyskusane, len mi to tvrdil jeden typek, osobne sa mi ale zda otackomer v 306 ze ma vasci priemer.... Citovat
Marlin Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 2ady ja ma pocit ze z 306-ky je skutecne vetsi otackomer, ale, ptal sem se tady u dealera Pežotu na ten otackomer, a tem mi rekl, ze nema cenu si ho objednavat new, ze se mam podivat po vrakacich nebo ho nekde sehnat i s kabelama, a bylo mi receno, ze by mi ho za symbolickou cenu zamontovali :D A nahodou nevis, jak se cenove pohybujou? a tu adresu na toho clovicka co je nabizi nemas? Citovat
Ferry Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Napsán autorem Marlin 2ady ja ma pocit ze z 306-ky je skutecne vetsi otackomer, ale, ptal sem se tady u dealera Pežotu na ten otackomer, a tem mi rekl, ze nema cenu si ho objednavat new, ze se mam podivat po vrakacich nebo ho nekde sehnat i s kabelama, a bylo mi receno, ze by mi ho za symbolickou cenu zamontovali :D A nahodou nevis, jak se cenove pohybujou? a tu adresu na toho clovicka co je nabizi nemas? Jen tak pro zajimavost ... kolik myslite ze muzou stat novy budiky do 406 u Peugeota ? schvalne ... kdo tipoval 7-8000 at prida, kdo tipoval 10000 at taky prida, je to 20 000 vazeni :D Tuhle jsem se byl schvalne zeptat v Pze na Chodove v Peugeotu ... Citovat
Marlin Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 2 Ferry No jo, ty ses urcite ptal na novy a jeste na komplet, ale ja schanim postarsi, aby fungovaly a jeste jen ten jeden budik..... V pežotu mi bylo receno, ze na 106-ku jeden budik se pohybuje kolem 5000 Citovat
Ferry Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 no jasne ze komplet, jinak je neprodavaj, ja se byl zeptat jen tak pro zajimavost, kupovat je tam rozhodne nehodlam :D Citovat
ady Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Napsán autorem Marlin 2ady ja ma pocit ze z 306-ky je skutecne vetsi otackomer, ale, ptal sem se tady u dealera Pežotu na ten otackomer, a tem mi rekl, ze nema cenu si ho objednavat new, ze se mam podivat po vrakacich nebo ho nekde sehnat i s kabelama, a bylo mi receno, ze by mi ho za symbolickou cenu zamontovali :D A nahodou nevis, jak se cenove pohybujou? a tu adresu na toho clovicka co je nabizi nemas? uff...bolo to avizo z februara, a pravdu povedat neviem kde skoncilo.....bolo to nejake vrakovisko a mal tam hlavne Peugeot-y......inak neviem odkial si ale nikde v Hodonine je predajna ktora ma pežoty (skoro) vsetko, priatelka ma 309 D, zhanala sa tam nejaka suciastka ktoru nemohla nikde zohnat a vsade len na objednavku a dovoz z FR, potom tam len tak skocila na otocku s otcom a suciastku tam mali a za nizsiu cenu, auto doteraz maka, bolo to cca 2 roky dozadu....len adresu neviem....takze keby niekto z okolia vedal nech da vediet....vtedy som tam s nou nebol a ona si uz nepamata kde to bolo....zenska:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.