Maroš Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Prosim vas mam problem s riadenim a to nasledovne .Ked idem normalne a zatacam bez toho ze by som pridaval tak pohoda ale ked zaradim jednotku pridavam a zaroven zatacam mam problem ze musim bojovat s riadenim aby som zabocil. Prdtym som bol na servise a povedali mi ze mam malo kvapaliny na posilovac tak mi ju doplnili lebo bola na minimalke. Mal som pocit,ze sa to zlepsilo ale len na mesiac a ked som otvoril kufor ze skontrolujem kvapalinu posilovaca vsetko bolo mokre od kvapaliny a ked som nazrel dnu do nadrzky ani sa to nedalo skontrolovat lebo kvapalina bola spenena. Ozaj a prosim aku kvapalinu si mam kupit ked si ju chcem doplnit?Nechce sa mi behat na servis kde mi zarataju a vcerajsi den. Prosim co by to mohlo byt? Citovat
Maroš Odesláno 24. leden 2009 Autor Odesláno 24. leden 2009 Super dik ale prosim nenasiel som aku kvapalinu si mam kupit. Potrebujem presne oznacenie nakolko sa v tom moc nevyznam.Dik Citovat
Přema Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Dolej kapalinu tak 2 cm nad horní risku a přestane to a je to olej do aut.převodovek a serv specifikace dextron III. [upravil dne 24-1-09 Přema] Citovat
denoo Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 jj, zatocenie do lava seka, ale zbytocna nova tema. Pokial ti to doliali v peugeote nasledne urcite aj odvzdusnili zatacanim dolava doprava, a zacalo to znova do mesiaca, tak asi budes musiet dolievat pravidelne. A flaky oleja pod autom. Inak tieto problemy nastali hlavne s pribudajucimi mrazmi vonka, ak sa otepli, mozno to povoli. Prema, mas celodenne svietenie povolene aj v menu pomocou tvojho pocitaca vag? Asi nemas ale rt 3 ? Citovat
Přema Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: denoo jj, zatocenie do lava seka, ale zbytocna nova tema. Pokial ti to doliali v peugeote nasledne urcite aj odvzdusnili zatacanim dolava doprava, a zacalo to znova do mesiaca, tak asi budes musiet dolievat pravidelne. A flaky oleja pod autom. Inak tieto problemy nastali hlavne s pribudajucimi mrazmi vonka, ak sa otepli, mozno to povoli. Prema, mas celodenne svietenie povolene aj v menu pomocou tvojho pocitaca vag? Asi nemas ale rt 3 ? Ne já mám RD 4 a v počítači to zatím aktivované v menu nemám,diagnostikou jsem do toho čuměl ale nějak jsem to nenašel tu možnost abych jsi to mohl sám zapínat a vypínat....vše záleží na BSI,nejde to u všech modelů BSI a já asi budu tento případ a nebo jsem tele v práci s diagnostikou:D:D:D Citovat
Maroš Odesláno 24. leden 2009 Autor Odesláno 24. leden 2009 Dakujem velmi pekne zajtra to skusim:papa dam vediet co a ako to dopadlo Citovat
HonzaZ Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 No nevím jestli to záleží na BSI. Jak jsem koukal do serviceboxu, tak já mám v podstatě nejstarší BSI a ostatní tam nerozdělují podle motorů nebo výbavy, ale podle data výroby. Jestli to není podle displeje. Když jsem měl původní, tak mi v servisu aktivovali denní svícení natvrdo a po výměně za nový už od jiného výrobce to šlo. Spíš bych to viděl na ten displej. Citovat
Přema Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Zatím se učím s dia tak možné je vše že je to i tím displejem....zeptám se na to odborníka.....ale mě stejně nějak nevadí že tu možnost v menu zatím nemám.... Citovat
denoo Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 ja som si vsimol ze maju 2006 napr uz ine budiky, mame stejnu presne vybavu aj motor, ale kamos co ma 2006 ku, ma ine budiky, podsvietenie , rucicky , a ukazuje mu na malom displey(medzi budikama) aj navigaciu a aj presne dvere ktore su otvorene. U mojich ukaze len vsetky styri otvorene. Kedy dam novsie budiky tak to uz mozno pojde ako aj jemu. A tak to je mozno aj s tym displeyom, aj ked napr u rt3 vymena displeya Citovat
AnotherOne Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Mám 2005ku, podvietené budíky, dvere mi ukazuje otvorené presne ktoré, nemám navigáciu. Citovat
denoo Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 ja mam 11 mesiac 2004 , no ale co ma kamos 2006 , tak su ine budiky, neviem cim by to bolo ked nie rokom, zeby statom kde bolo auto vyrobene. Ale cital som tu ze napr ta navigacia sa da aktivovat v BSI aby to ukazovalo, ale treba dobre hladat, treba sa to da aj mne aktivovat , ale aj tak, budiky su ine, ina farba podsvietenia Citovat
Přema Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Záleží od výbavy......bývají bílé s červeným podsvícením a taky černé s oranžovým podsvícením já mám 1.měsíc 2005 a ukazuje mi to přesně dveře.... Citovat
AnotherOne Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 jj ja mám tie čierne s oranžovým podsvietením. Citovat
denoo Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 aj ja mam cierne s oranzovym podsvietenim, pocitam ze ked ti to prema ukazuje detailne, mas asi biele s cervenym podsvietenim, another tebe tiez asi neukazuje presne ktore su otvorene dvere, myslim na tom displey medzi budikami? Citovat
Rafko Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Caute vsetci, chalani viete presne aky je rozdiel v typovom oznaceni stareho a noveho serva. Resp. poradte ako ich rozoznat. Nasiel som typka co ma 2 kusy doma a vravi mi ze urcite to su tie dobre. Resp. od akeho roku vyroby sa zacali montovat? Dakujem za radu? Inac pyta za ne 5000 Sk. Citovat
denoo Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 cerpadlo 5000sk dobra cena, podla roku 2006 hore Citovat
Přema Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: denoo aj ja mam cierne s oranzovym podsvietenim, pocitam ze ked ti to prema ukazuje detailne, mas asi biele s cervenym podsvietenim, another tebe tiez asi neukazuje presne ktore su otvorene dvere, myslim na tom displey medzi budikami? Ne ne mám černé s oranžovým podsvícením.....a ukazuje to detailně Citovat
denoo Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 hm, no tak potom budem musiet pohladat v pc a aktivovat to , akurat kua niekto to tu pisal, ze to je celkom umenie tam najst, tak neviem ci sa mi s tym v peugeote budu chciet paprat hodinu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.