Alesek Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Ahojda, omlouvám se, ale potřeboval bych narychlo vědět odkaz na to auto co mělo v kufru to zařízení na točení piva se vším všudy, takový oranžový auto tuším, bohužel nemám čas to hledat díky moc. Citovat
AnotherOne Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 http://www.dailybuzzer.com/beer-serving-honda-civic-hatchback-car Citovat
Petra XSI Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Si byl rychlejšíííííííííí Se divím, že ses nezakoukal na ty obrázky na levoboku [upravil dne 22/1/09 Petra XSI] Citovat
AnotherOne Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: Petra XSI Si byl rychlejšíííííííííí Se divím, že ses nezakoukal na ty obrázky na levoboku [upravil dne 22/1/09 Petra XSI] No pôvodne som pozeral tie obrázky vľavo a ups náhodou tam bolo aj to auto Citovat
Petra XSI Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Petra XSI Si byl rychlejšíííííííííí Se divím, že ses nezakoukal na ty obrázky na levoboku [upravil dne 22/1/09 Petra XSI] No pôvodne som pozeral tie obrázky vľavo a ups náhodou tam bolo aj to auto Tak tomu bych i věřila :D:D Je pravda, že když jsem to našla, tak mě taky nejdřív zaujali ty zadečky, ale já jsem se lekla kam jsem to vlezla. Přece jen jsem v práci a kdyby kontrolovali kam lezem na net.... Citovat
AnotherOne Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Petra XSI Si byl rychlejšíííííííííí Se divím, že ses nezakoukal na ty obrázky na levoboku [upravil dne 22/1/09 Petra XSI] No pôvodne som pozeral tie obrázky vľavo a ups náhodou tam bolo aj to auto Tak tomu bych i věřila :D:D Je pravda, že když jsem to našla, tak mě taky nejdřív zaujali ty zadečky, ale já jsem se lekla kam jsem to vlezla. Přece jen jsem v práci a kdyby kontrolovali kam lezem na net.... A pivo neprekáža? Citovat
Petra XSI Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Petra XSI Si byl rychlejšíííííííííí Se divím, že ses nezakoukal na ty obrázky na levoboku [upravil dne 22/1/09 Petra XSI] No pôvodne som pozeral tie obrázky vľavo a ups náhodou tam bolo aj to auto Tak tomu bych i věřila :D:D Je pravda, že když jsem to našla, tak mě taky nejdřív zaujali ty zadečky, ale já jsem se lekla kam jsem to vlezla. Přece jen jsem v práci a kdyby kontrolovali kam lezem na net.... A pivo neprekáža? No asi taky jo:aut Ale za pivo bych se tak nestyděla jako za to, že koukám na nějaký naháče, a ke všumu ženskýýýý:mad: a to jsem chtěla jen pomoct Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.