Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k tomu, že jediné pojízdné vozítko v domácnosti je moje stošestá a přítel by se bez auta neměl jak jinak dostat do práce, tak si kočka denně užívá zimu se vším všudy.

[upravil dne 21/1/09 Petra XSI]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

na co si kupoval ty ouragany?:D:aut

Zima ještě neskončila takže ještě na ně přijde řada.;) Jinak jezdím do práce firemnim a po nákupech jinýma autama.

Jo vlastně jsem najel tak 500km. Ještě před Vánocema. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

na co si kupoval ty ouragany?:D:aut

Zima ještě neskončila takže ještě na ně přijde řada.;) Jinak jezdím do práce firemnim a po nákupech jinýma autama.

Jo vlastně jsem najel tak 500km. Ještě před Vánocema. :)

to se někdo má když jezdí firemním a nemusí huntovat svoje:aut

asi budu muset změnit prácu:D

[upravil dne 21.1.2009 čakom]

Odesláno

Jen aby nedošlo k omylu, jezdím s ním jen do práce a zpět. :aut

No měnit práci.... To bych nedělal. Zase máš jinačí výhody. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Jen aby nedošlo k omylu, jezdím s ním jen do práce a zpět. :aut

No měnit práci.... To bych nedělal. Zase máš jinačí výhody. :)

tak tak. každej ma něco.

Odesláno

Já nezazimovávám,mám auto na ježdění:P,před zimou sem umyl,navoskoval,naleštil :oa takle musí přes zimu vydržet,a z jara ho umeju znova,navoskuju,naleštim :mrka je to:D:P

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Nie je už trochu neskoro?:myslim Dnes tu máme skoro jarné počasie.:aut

ale má mrznout a sul na silnici jeste bude ;)..

jinak auto je najezdení takze pokud nemam jine jezdim celej rok... sul,blato, nekdy mam kliku a potkam i opravenou asfaltovou silnici kdyz ji nekdo opravi, jinak spis bych to videl na tankodrom ;):roker

Odesláno

ja jsem teda ted v praci ale muj milacek haja pod dekou a prosteradlem vykoupana v teple a prez zimu ji dam klidek.... sehnal sem na zimni obdobi favo, na zimakach, tak dracim ted stim.... az budu doma, tak poslu foto odpocinku :aut

Odesláno
Původně zaslal: Welis

Původně zaslal: AnotherOne

Nie je už trochu neskoro?:myslim Dnes tu máme skoro jarné počasie.:aut

ale má mrznout a sul na silnici jeste bude ;)..

jinak auto je najezdení takze pokud nemam jine jezdim celej rok... sul,blato, nekdy mam kliku a potkam i opravenou asfaltovou silnici kdyz ji nekdo opravi, jinak spis bych to videl na tankodrom ;):roker

tak to je pro me naprosto neuveritelna predstava :D:D:D:D to bych mu vzivote nemoch udelat :blicismajlik

Odesláno

Auto má jezdit a ne se flákat v garáži. V mém případě by \"zazimování\" znamenalo odstavení piškota na několik měsíců před barákem na ulici - vzhledem k tomu, že by velice záhy bylo jasné, že se s autem nehýbá, myslím, že bych se velice záhy dočkal návštěvy pobertů (nebo by se mi v něm usídlili \"bezďáči\" - ani o jedno nestojím). mimoto jsem i přesvědčen, že odstavením auta se přivolávají legrace typu zarezlé brzdiče, zpuchřelé hadice, rozežraná těsnění apod. - prostě raději budu s autem jezdit celoročně, než ho \"šetřit\" a ráno řešit, zda je počasí dostatečně vhodné k tomu, abych plechovku provětral - auto má sloužit MĚ a nikoli já jemu.

Odesláno

To zase já tak přesvědčen nejsem, Medvědě. Guma zpuchří namáháním, nebo časem, nikoliv prostým stáním. Zrezlé kotouče se během prvního zabrždění obrousí a rozežranému těsnění dost dobře nerozumím, resp. nerozumím co si tím myslel.

[upravil dne 21.1.09 kujon106]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...