Error07 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 cus vsem, tak coooo, máte skovaný sví 106tky v garážích a šetříteje jako já na zimu?? nebo si uzivate solných lázní Citovat
Petra XSI Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Vzhledem k tomu, že jediné pojízdné vozítko v domácnosti je moje stošestá a přítel by se bez auta neměl jak jinak dostat do práce, tak si kočka denně užívá zimu se vším všudy. [upravil dne 21/1/09 Petra XSI] Citovat
agresssor Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 ja teda nemam 10 ku ale jelikoz mam auto jako dopravni prostreddek a ne jako konicke tak ho uzivam celorocne. Tudiz mu dopravam hold solne lazne:( Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 No moje přes zimu ujelo asi 100km, jinak spí pod plachtou. Citovat
čakom Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy No moje přes zimu ujelo asi 100km, jinak spí pod plachtou. na co si kupoval ty ouragany?:aut Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: čakom na co si kupoval ty ouragany?:aut Zima ještě neskončila takže ještě na ně přijde řada. Jinak jezdím do práce firemnim a po nákupech jinýma autama. Jo vlastně jsem najel tak 500km. Ještě před Vánocema. Citovat
čakom Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom na co si kupoval ty ouragany?:aut Zima ještě neskončila takže ještě na ně přijde řada. Jinak jezdím do práce firemnim a po nákupech jinýma autama. Jo vlastně jsem najel tak 500km. Ještě před Vánocema. to se někdo má když jezdí firemním a nemusí huntovat svoje:aut asi budu muset změnit prácu:D [upravil dne 21.1.2009 čakom] Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: čakom to se někdo má když jezdí firemním a nemusí huntovat svoje:aut asi budu muset změnit prácu:D Jen aby nedošlo k omylu, jezdím s ním jen do práce a zpět. No měnit práci.... To bych nedělal. Zase máš jinačí výhody. Citovat
čakom Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom to se někdo má když jezdí firemním a nemusí huntovat svoje:aut asi budu muset změnit prácu:D Jen aby nedošlo k omylu, jezdím s ním jen do práce a zpět. No měnit práci.... To bych nedělal. Zase máš jinačí výhody. tak tak. každej ma něco. Citovat
vendelinek Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Já nezazimovávám,mám auto na ježdění,před zimou sem umyl,navoskoval,naleštil :oa takle musí přes zimu vydržet,a z jara ho umeju znova,navoskuju,naleštim :mrka je to:D:P Citovat
AnotherOne Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Nie je už trochu neskoro? Dnes tu máme skoro jarné počasie. Citovat
Welis Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Nie je už trochu neskoro? Dnes tu máme skoro jarné počasie. ale má mrznout a sul na silnici jeste bude .. jinak auto je najezdení takze pokud nemam jine jezdim celej rok... sul,blato, nekdy mam kliku a potkam i opravenou asfaltovou silnici kdyz ji nekdo opravi, jinak spis bych to videl na tankodrom Citovat
Error07 Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 ja jsem teda ted v praci ale muj milacek haja pod dekou a prosteradlem vykoupana v teple a prez zimu ji dam klidek.... sehnal sem na zimni obdobi favo, na zimakach, tak dracim ted stim.... az budu doma, tak poslu foto odpocinku Citovat
Error07 Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: Welis Původně zaslal: AnotherOne Nie je už trochu neskoro? Dnes tu máme skoro jarné počasie. ale má mrznout a sul na silnici jeste bude .. jinak auto je najezdení takze pokud nemam jine jezdim celej rok... sul,blato, nekdy mam kliku a potkam i opravenou asfaltovou silnici kdyz ji nekdo opravi, jinak spis bych to videl na tankodrom tak to je pro me naprosto neuveritelna predstava :D:D:D to bych mu vzivote nemoch udelat Citovat
Medvěd Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Auto má jezdit a ne se flákat v garáži. V mém případě by \"zazimování\" znamenalo odstavení piškota na několik měsíců před barákem na ulici - vzhledem k tomu, že by velice záhy bylo jasné, že se s autem nehýbá, myslím, že bych se velice záhy dočkal návštěvy pobertů (nebo by se mi v něm usídlili \"bezďáči\" - ani o jedno nestojím). mimoto jsem i přesvědčen, že odstavením auta se přivolávají legrace typu zarezlé brzdiče, zpuchřelé hadice, rozežraná těsnění apod. - prostě raději budu s autem jezdit celoročně, než ho \"šetřit\" a ráno řešit, zda je počasí dostatečně vhodné k tomu, abych plechovku provětral - auto má sloužit MĚ a nikoli já jemu. Citovat
kujon106 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 To zase já tak přesvědčen nejsem, Medvědě. Guma zpuchří namáháním, nebo časem, nikoliv prostým stáním. Zrezlé kotouče se během prvního zabrždění obrousí a rozežranému těsnění dost dobře nerozumím, resp. nerozumím co si tím myslel. [upravil dne 21.1.09 kujon106] Citovat
kujon106 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 ee, to sem kontroloval asi 100x a ani jednou tam nebyla jediná kapička vody/ledu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.