lucascz Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Ahoj, mám 307 2,0 HDI/ rv 2002 a pri rozjezdech a vypinani motoru, se z motoru ozyva piskaní. Bohužel už vím, že to je popularní dvouhmotnostni setrvacnik ( cena za novy 25 tis). V peugeotu mi rekli, ze uz je mozny koupit novy klasicky setrvák, i se spojkou ze 12tis. pískani pozoruju cca 9 tis kilomentru, auto ma najeto 120 tis. Kdyz pri rozjedu pridam plyn tak na 1200ot/min, tak se rozjedu potichu.... myslite, ze to mam nechat vymenit? popr. kolik by to mohlo najet, jinac auto jede uplne v pohode. Díky za nazory Citovat
jtichy Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Taky mi to píská ale neřešim to, ty prachy to je moc. Citovat
yaris1 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Chlapi, jen takový dotaz, ten dvouhmotnostní strvák je i u 2,0 HDI 66 kW, nebo jen u těch silnějších verzí?? , protože mi to taky začalo dělat nějaký divný zvuk, ale připadalo mi, že to dělá altík. Díky za odpověď Citovat
AnotherOne Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Mylím, že len silnejšie verzie. Vyšší krútiaci moment bol jeden z dôvodov prečo sa tam dával. Citovat
lucascz Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 Je pravda, ze 12tis za novy klasicky setrvák i se spojkou, to je dost. Ze zacatku bylo podezření na lozičko v ALT, ale to to bohuzel nebylo:nevim Tak asi dojezdim spojku a pak to necham najednou.....to mi doporučil i mechanik, ale tak člověk se radči optá že? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.