Béďa Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 tak jsem si koupil jeden nejmenovany casopis a nasel tam tento clanek, treba to nekoho inspiruje na pristi zimu.. ja sam jsem z toho pochopil ze jsem jeste docela v norme.. [upravil dne 19/1/2009 Béďa] Citovat
Béďa Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr to nepřečtu ani po zvětšeni tak teda nevim kde je chyba, ja to po rozkliknuti mam normalne velky.. jestli to mas maly tak dej nahore original velikost (rada od kujona ) Citovat
MirasCC Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Béďa ze jsem jeste docela v norme Cože?!? Ty nemáš motor rozebranej a naloženej v oleji?!? Tak to si teda těžkej amatér :D Citovat
Béďa Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Béďa ze jsem jeste docela v norme Cože?!? Ty nemáš motor rozebranej a naloženej v oleji?!? Tak to si teda těžkej amatér :D vim, prave ze nemam.. :D Citovat
agresssor Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Béďa tak jsem si koupil jeden nejmenovany casopis a nasel tam tento clanek, treba to nekoho inspiruje na pristi zimu.. ja sam jsem z toho pochopil ze jsem jeste docela v norme.. [upravil dne 19/1/2009 Béďa] Bedo tehle clanek je pro par lidi, mezi kterymi si i ty :D:D:D:D me se tohle treba vubec netyka.... Ja auto pouzivam celorocne Citovat
Béďa Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Bedo tehle clanek je pro par lidi, mezi kterymi si i ty :D:D:D:D me se tohle treba vubec netyka.... Ja auto pouzivam celorocne ale vsak ano, vzdyt pisu \"treba to nekoho inspiruje na pristi zimu\" Citovat
agresssor Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: agresssor Bedo tehle clanek je pro par lidi, mezi kterymi si i ty :D:D:D:D me se tohle treba vubec netyka.... Ja auto pouzivam celorocne ale vsak ano, vzdyt pisu \"treba to nekoho inspiruje na pristi zimu\" Cece sorry sem si toho nevsim Citovat
Péťa Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 No, já jsem Mazdu vystrčil z garáže na trávník a tam do jara počká. Je celkem pěkně zamražená (maso v mražáku taky vydrží, tak proč ne auto ). Jen doufám, že mi do trávníku nevytlačí nějaký díry, přední kola stojí na zatravňovací dlažbě, ale zadní už ne. Citovat
Vvitty Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Béďa ze jsem jeste docela v norme Cože?!? Ty nemáš motor rozebranej a naloženej v oleji?!? Tak to si teda těžkej amatér :D Do oleje patri poradnej steak, a ne motor :papa:aut Citovat
Béďa Odesláno 20. leden 2009 Autor Odesláno 20. leden 2009 agresssor: pohoda.. Peta: s tim asi muzes pocitat ze se to trosku propadne do zeme.. Vvitty: takovej steak by taky nebyl spatnej.. Citovat
Marcel505 Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Jakou dobu se už používají plastové nádrže? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.