Bohumil Odesláno 24. leden 2008 Autor Odesláno 24. leden 2008 Nazdárek,kdo se hodlá zúčastnit srazu v Hojsově Stráži? ;) Citovat
Bohumil Odesláno 18. únor 2008 Autor Odesláno 18. únor 2008 Původně zaslal: lamancha ostatne tri stranky na jedno forum je azaz. Tak nám to za ty tři a půl roků drobet narostlo, ale UDRŽELO SE.:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:super Citovat
Bohumil Odesláno 18. únor 2008 Autor Odesláno 18. únor 2008 Původně zaslal: Bohumil Nazdárek,kdo se hodlá zúčastnit srazu v Hojsově Stráži? ;) Přilel jsem, viděl jsem, pobavil jsem se a ikdyž jsem nezvítězil bylo tam fajn. :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:super Citovat
Bohumil Odesláno 13. březen 2008 Autor Odesláno 13. březen 2008 Mám úspěšně za sebou servis po 60t. Výměna všech filtrů, brzdovky,kontrola podvozku, brzd, ... a je to vše :super:super . Jen se mi poroučí zadní tlumič výfuku. Chci tam dát bosal. Má ho někdo? Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. březen 2008 Odesláno 13. březen 2008 Původně zaslal: Bohumil Mám úspěšně za sebou servis po 60t. Výměna všech filtrů, brzdovky,kontrola podvozku, brzd, ... a je to vše :super:super . Jen se mi poroučí zadní tlumič výfuku. Chci tam dát bosal. Má ho někdo? Ahoj , Bosal je sice dobrý ale počitej že je tak na dva roky ,neuvažoval jsi o nerezu? cenove to vyjde skoro stejně a vydrží to hoodně dlouho. Citovat
omegaalfa Odesláno 13. březen 2008 Odesláno 13. březen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Bohumil Mám úspěšně za sebou servis po 60t. Výměna všech filtrů, brzdovky,kontrola podvozku, brzd, ... a je to vše :super:super . Jen se mi poroučí zadní tlumič výfuku. Chci tam dát bosal. Má ho někdo? Ahoj , Bosal je sice dobrý ale počitej že je tak na dva roky ,neuvažoval jsi o nerezu? cenove to vyjde skoro stejně a vydrží to hoodně dlouho. a u domanskýho dáváte nerez ? od eberspachera ? Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. březen 2008 Odesláno 13. březen 2008 Původně zaslal: omegaalfa Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Bohumil Mám úspěšně za sebou servis po 60t. Výměna všech filtrů, brzdovky,kontrola podvozku, brzd, ... a je to vše :super:super . Jen se mi poroučí zadní tlumič výfuku. Chci tam dát bosal. Má ho někdo? Ahoj , Bosal je sice dobrý ale počitej že je tak na dva roky ,neuvažoval jsi o nerezu? cenove to vyjde skoro stejně a vydrží to hoodně dlouho. a u domanskýho dáváte nerez ? od eberspachera ? ne u domanskyho nerez nedavame ale mužeme ti ho zařídit a namontovat Citovat
omegaalfa Odesláno 13. březen 2008 Odesláno 13. březen 2008 tak mi prosím hod jako ZS aspon přibližnou orientační cenu kolik by to bylo u posledního dílu na 307 HB 1,6i a na break 2,0 hdi 66 kw....zatím mi to drží, ale když to praskne nebo urezne tak to člověk musí honem řešit...tak pro představu Citovat
Bohumil Odesláno 13. březen 2008 Autor Odesláno 13. březen 2008 2 Pe.Tr : Bosal jen na dva roky ? :o:o:grr Však nejezdím po dně solného jezera. Citovat
Martinsk Odesláno 15. březen 2008 Odesláno 15. březen 2008 Nazdar hoši. Práve dnes som sa vrátil Ukrajiny. Bol som tam na SW. Trchu som dal zabrať podvozku. Auto išlo výborne aj na Ukrajinskú naftu. Trasa 1900 km a priemerná spotreba podľa pp 4,5 l/100 km. Citovat
Bohumil Odesláno 16. březen 2008 Autor Odesláno 16. březen 2008 Tak se mi zdá, trochu exotický výlet pro nás ze \"západu\".:mrk:mrk:D:D:D Citovat
Bohumil Odesláno 18. březen 2008 Autor Odesláno 18. březen 2008 Tak se pochlubte kdo z nedočkavců už přezul na letní?:bacha Citovat
Guest servisman Odesláno 18. březen 2008 Odesláno 18. březen 2008 Původně zaslal: Bohumil Tak se pochlubte kdo z nedočkavců už přezul na letní?:bacha ten kdo ještě ani nepřezul na zimní Citovat
Bohumil Odesláno 18. březen 2008 Autor Odesláno 18. březen 2008 Druhá půlka dubna to jistí.:cool: I když jsou ještě ti \"zmrzlí\" :o:o Citovat
Martinsk Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Ja som už chcel, ale nejako dnes ráno napadol sneh. A uvidím, kedy vôbec sa mi podarí prezuť Partnera, lebo letné pneu na neho ani nemám (mám, ale zodraté) Citovat
nemec.cb Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Ještě nevím,jestli budu letos přezouvat na letní Citovat
Guest servisman Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: nemec.cb Ještě nevím,jestli budu letos přezouvat na letní neboj v květnu bude svítit a teplo Citovat
nemec.cb Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 Nejde o teplo,ale dnes sem odevzdal řidičák do čistírny na půl roku. Citovat
Ticcino Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 Původně zaslal: nemec.cb Nejde o teplo,ale dnes sem odevzdal řidičák do čistírny na půl roku. Ale ale... japato? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.