Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: lamancha

ostatne tri stranky na jedno forum je azaz.

Tak nám to za ty tři a půl roků drobet narostlo, ale UDRŽELO SE.:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:super

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Nazdárek,kdo se hodlá zúčastnit srazu v Hojsově Stráži? ;););)

Přilel jsem, viděl jsem, pobavil jsem se a ikdyž jsem nezvítězil bylo tam fajn. :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:super

• O 4 týdny později...
Odesláno

Mám úspěšně za sebou servis po 60t. Výměna všech filtrů, brzdovky,kontrola podvozku, brzd, ... a je to vše :super:super:super . Jen se mi poroučí zadní tlumič výfuku. :( Chci tam dát bosal. Má ho někdo?

Odesláno

Mám úspěšně za sebou servis po 60t. Výměna všech filtrů, brzdovky,kontrola podvozku, brzd, ... a je to vše :super:super:super . Jen se mi poroučí zadní tlumič výfuku. :( Chci tam dát bosal. Má ho někdo?

Ahoj , Bosal je sice dobrý ale počitej že je tak na dva roky ,neuvažoval jsi o nerezu? cenove to vyjde skoro stejně a vydrží to hoodně dlouho.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Ahoj , Bosal je sice dobrý ale počitej že je tak na dva roky ,neuvažoval jsi o nerezu? cenove to vyjde skoro stejně a vydrží to hoodně dlouho.

a u domanskýho dáváte nerez ? od eberspachera ?

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

Původně zaslal: Pe.Tr

a u domanskýho dáváte nerez ? od eberspachera ?

ne u domanskyho nerez nedavame ale mužeme ti ho zařídit a namontovat :D

Odesláno

tak mi prosím hod jako ZS aspon přibližnou orientační cenu kolik by to bylo u posledního dílu na 307 HB 1,6i a na break 2,0 hdi 66 kw....zatím mi to drží, ale když to praskne nebo urezne tak to člověk musí honem řešit...tak pro představu

Odesláno

Nazdar hoši.

Práve dnes som sa vrátil Ukrajiny. Bol som tam na SW. Trchu som dal zabrať podvozku. :nevim

Auto išlo výborne aj na Ukrajinskú naftu. Trasa 1900 km a priemerná spotreba podľa pp 4,5 l/100 km. :papa

Guest servisman
Odesláno

Tak se pochlubte kdo z nedočkavců už přezul na letní?:bacha:bacha

ten kdo ještě ani nepřezul na zimní;)

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: nemec.cb

Ještě nevím,jestli budu letos přezouvat na letní :nevim

neboj v květnu bude svítit a teplo :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...