Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak děkuji.

Kamarádovi to našli při technické (utrženou tyč stabilizátoru) a vůbec nic na jízdních vlastnostech nepoznal.

Už to nechal opravit, protože ho s tím vyhodily.

[upravil dne 11/3/12 13:00 od Lví-ček]

Odesláno

Už podruhý mi nějaká ludra na parkovišti šlohla poklici z kola. :bacha:bacha:grr:grr:bacha. Vidět ho zmetka, . . .Chtělo by to nějakou vysokonapěťovou ochranu. Jak na to někdo hrábne, aby se mu začoudilo od podrážek.

Odesláno

Bohumil:

Dobré je používat elektrikářské rychlopásky. (Je to sice vidět, ale zloděj už musí použít štípačky a není to tak snadné ukrást).

Kolega to tak řešil po nákupu 3 sady poklic.Kdysi mi ukradli ozdobné poklice z Favorita. Stály pár korun, ale naštvalo mě to.

Odesláno

Ahoj :papa naštěstí parkuji na hlídaném parkovišti když jsem doma,horší to je někde když jsem pryč.Zatím nemám žádné elektrikářské pásky ťuk ťuk a doufám že to tak vydrží;)

[upravil dne 13/3/12 13:00 od Gabriel 307]

Odesláno

Tak to se máš.

Mě občas naštve další šrám od někoho, kdo parkuje vedle.(Podotýkám parkuji tak abych to při vystupování někomu neodřel). No a minulou zimu mi někdo dokonce odřel pravou lamelu na předním nárazníku a asi při napružení mi to prasklo pod světlem.

Když jsem už sehnal kontakt na někoho, kdo by to nastříkal, tak jsem se na to nakonec vykašlal. Byl bych zase jenom naštvaný(že jsem to dal do kupy a zase mi do toho někdo couvnul) .

[upravil dne 14/3/12 09:25 od Lví-ček]

Odesláno

Měl bych jeden dotaz. Hledal jsem to na foru, ale nenašel. Jak mohu vyndat pojistný ventil, záslepka z hlavy motoru(je tam kvůli přetlaku, když třeba zamrzne chl. kapalina).

Je tam nalisovan a v Peugeotu tvrdí, že se musí vyměnit celá hlava.

[upravil dne 22/3/12 21:36 od Lví-ček]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...