Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pani,

mam jednu otazku. Pre 307 SW je odporucany zatazovy index 91 (615 kg). Ten mam aj v TP.

Moze sa pouzit aj index 85 (515 kg)?

Pytam sa lebo mi nukaju letne pneu zadara rocne ale tento index je iny.

Ci radsej z dovodu bezpecnosti nepouzit.

Diki za postrehy.

Peter

Odesláno

Tož ten index nosnosti se dodržet musí, ten je předepsán a menší být nesmí. Asi by byl problém při STK, policejní kontrole a nebo při pojistné události. Bylo by lepší ho dodržet. :papa

Odesláno

Neválí se někomu z Vás někde doma plastové poklice 15\" na 307čku ? Jednu jsem asi někde ztratil. :grr:grr:grr

Koupím.

Nebo mi jí asi někdo švihnul, protože kolo bylo čistý.:bacha

[upravil dne 24/1/12 13:19 od Bohumil]

Odesláno

Dá se koupit samostatně nebo jen v sadě? Kdysi jsem to řešil na zimní plecháče. Na sídlišti by mi originály hned někdo ukradl a tak jsem si koupil klasické a na internetu sehnal polepy s Lvíčkem. :papa:)

post-31823-14109621905619_thumb.jpg

[upravil dne 20/1/12 11:36 od Lví-ček]

Odesláno
Tož odpor se zapojí na konektor místo žárovky a ten se pak napojí na žárovku. Montáž je jednoduchá.

Teď jsem v Pardubicích, tak vám sem v neděli dám fotku, jak to tam je zapojené.

Takové tam mám, cena by se dala najít i menší.

www.vysilackymilin.cz/detail/katalog/auto-truck-doplnky/patice-zarovek/patice-pro-zarovku-h7-s-odpor-vodici-skoda_2893/

Někde jsem narazil na tohle téma a dají se koupit odpory v sadě na obě světla.

http://www.aunika.com/Auto-elektro-instalacni-material/Patice-zarovek/Patice-pro-zarovku-H7-s-odpor-vodici

Taky jsem narazil někde na fóru na lacinější úpravu....cituji jak to bylo na tom fóru napsáno :

Za tu ptákovinu chtějí 200 až 300 Kč. Stejnou službu udělá odpor za dvě kačky, stačí přestřihnout jeden drát (nejlépe kostru) , vložit odpor a přiletovat nebo přisvorkovat.

Pro H7 je proud cca 5A, my chceme snížit o 0,5V, odpor vychází 0,5/5=0,1Ohm, výkonová ztráta 2,5W. Přes odpor bych převlékl silikonovou bužírku.

Třeba takový odpor vyhoví

http://www.gme.cz/cz/rr-w3-0-1r-p119-316.html

Nezkoušel jsem, byl bych rád za info zda je i tato možnost vhodná!

[upravil dne 6/1/12 15:32 od Roman Bazi]

[upravil dne 6/1/12 16:11 od Roman Bazi]

Odesláno

Kluci je rozdíl mezi ZADNÍMI tlumiči na SW a Hatchback ? Nebo jsou tlumiče stejné a pasují na obě varianty ? díky

[upravil dne 21/1/12 15:52 od Bronak]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

zapoměl jsem si na podzim namazat těsnění u dveří. Přimrzlo a kolegyně musela jet vzadu jak prezident. Dá se to namazat i v těchto dnech nebo mám raději počkat až bude nad nulou. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...