Lví-ček Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Tak nepokračuje. Možná v servisní knížce, ale v servisboxu jsou jen opravy v době záruky jak jsem se dozvěděl od Martinska. Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Tož to jsem netušil :o:o. Ale věřím, že do do servisní knižky by to měly zaznamenávat . Jenže já mám servisní knížku Italskou, tak tam bych asi pohořel. Citovat
Lví-ček Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Tak mi po 4 měsících praskla v pravém předním světle žárovka na potkávací světlo(H7). Je to normální? Už mi to nemusel dělat kamarád, ale za necelou minutu bez času demontáže nádržky ostřikovačů bylo hotovo:D Paní se mě ptala zda nechci dvě, ale na levé straně bych si to stejně nevyměnil. To jsem musel k automechanikovi. [upravil dne 6/1/12 10:05 od Lví-ček] Citovat
georgegg Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 je to trochu boj ale dá se to, v pravým světle sundávám jen ten plastovej kryt co je okolo hrdla ostřikovačů a nalevo nic nesundávám, sice je to trochu jako ježek v kleci ale strochou šikovnosti to jde Citovat
Lví-ček Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Georgegg: Jasně napsal jsem to špatně myslel jsem kryt u hrdla nádržky, ne celou nádržku. No a 4 měsíce? Není to na žárovku krátká životnost? [upravil dne 6/1/12 10:04 od Lví-ček] Citovat
georgegg Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 dřív jsem měnil žárovky skoro každej měsíc, kupoval jsem osram night breaker, pak nějaký philips a pak sem to řikal známýnu mechanikoj jak často měnim žárovky tak my dal tungsram nebo jak se to jmenuje a minulej tejden jsem měnil jednu žárovku po roce a půl, takže jsem ji koupil znova a doufám že vydrží to samý co předchozí Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Tož já u 306ky měnil pořád, pak mě kamarád doporučil Philips, a ta vydržela i 9 měsíců. Na 307mě jsem po koupi měnil hned dvakrát za sebou, tak mě tam dal mechanik Osram Night a k tomu odpory, co se dávají do Fábie, a jsou tam 8 měsíců. Svítí to moc pěkně. Fábiím taky praskají žárovky. Žárovky stály asi 200kč jedna, a ty odpory asi 130kč. Jsem s tím spokojen, hlavně s tou svítivostí. Ještě k té životnosti, 4 měsíce je dle mě u Peugeotu 307 nebo 306 normální. Bohužel. [upravil dne 6/1/12 10:08 od Roman Bazi] Citovat
Lví-ček Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Odporů? To se dává před konektor na patici žárovky? Nebo musíš přerušit kabeláž? Citovat
DAB71 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Zdravím...taky by mě zajímalo jak je to s těma odporama.Žárovek už jsem vyměnil nepočítaně Citovat
Bohumil Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Dneska jsou ty žárovky pěkný s**č*y a ani nezáleží na výrobci. Spíš na jakou serii se narazí. Já na podzim dávám žárovky v potkávačkách nový. Jeden čas jsem tam dával narvy, ale ty nevydržely ani pár měsíců :grr:grr. Teď tam cpu osramky a ty už zhruba rok vydrží.:mrk:mrk Jinak při výměně žárovky v levém světle (po směru jízdy), odšroubuju takový tem \"převodník\" s lankem od pedálu plynu a pak se k tomu dá pohodlně dostat.:cool: Odpor mám jedině když nějaká prdne a musím jí měnit. :D:D [upravil dne 6/1/12 13:08 od Bohumil] Citovat
Martinsk Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Ja dávam tiež osram H1 a zatiaľ držia. Len aby som to nezakríkol, kúpil som ich pre istotu 10 [upravil dne 6/1/12 13:59 od Martinsk] Citovat
shark734 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 tiez mi praskaly ziarovky kazde 3 mesiace ale po namontovani soft startu ich tam mam uz rok a pol... Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Tož odpor se zapojí na konektor místo žárovky a ten se pak napojí na žárovku. Montáž je jednoduchá. Teď jsem v Pardubicích, tak vám sem v neděli dám fotku, jak to tam je zapojené. Takové tam mám, cena by se dala najít i menší. www.vysilackymilin.cz/detail/katalog/auto-truck-doplnky/patice-zarovek/patice-pro-zarovku-h7-s-odpor-vodici-skoda_2893/ [upravil dne 6/1/12 15:32 od Roman Bazi] [upravil dne 6/1/12 16:11 od Roman Bazi] Citovat
Lví-ček Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Jo tak z fotky jsem to pochopil hned. Ne nadarmo se říká, že foto je více než 1000 slov. Citovat
Roman Bazi Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Tož mám otázku. Víte někdo, k čemu slouží ty dvě drážky na zadní straně prostředního zadního sedadla u SW. Asi se tam něco zacvakává, jsou tam ocelové pružné plechové tvarované zakulacené úchyty. :D:D Tu Citovat
00stevo00 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 asi pero....to iste je aj v skrynke, v predu... Citovat
georgegg Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 jj mám to vepředu v přihrádce a mám v tom propisku Citovat
Lví-ček Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Přesně taky to mám v kaslíku na propisku. Citovat
Roman Bazi Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Tož asi máte pravdu, bude to na tužku. Jak jsem tak koukal, tak v přihrádce spolujezdce nic takového nemám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.