Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi po 4 měsících praskla v pravém předním světle žárovka na potkávací světlo(H7).

Je to normální?:(

Už mi to nemusel dělat kamarád, ale za necelou minutu bez času demontáže nádržky ostřikovačů bylo hotovo:D

Paní se mě ptala zda nechci dvě, ale na levé straně bych si to stejně nevyměnil. To jsem musel k automechanikovi.

[upravil dne 6/1/12 10:05 od Lví-ček]

Odesláno

je to trochu boj ale dá se to, v pravým světle sundávám jen ten plastovej kryt co je okolo hrdla ostřikovačů a nalevo nic nesundávám, sice je to trochu jako ježek v kleci ale strochou šikovnosti to jde

Odesláno

Georgegg:

Jasně napsal jsem to špatně myslel jsem kryt u hrdla nádržky, ne celou nádržku. :)

No a 4 měsíce? Není to na žárovku krátká životnost?

[upravil dne 6/1/12 10:04 od Lví-ček]

Odesláno

dřív jsem měnil žárovky skoro každej měsíc, kupoval jsem osram night breaker, pak nějaký philips a pak sem to řikal známýnu mechanikoj jak často měnim žárovky tak my dal tungsram nebo jak se to jmenuje a minulej tejden jsem měnil jednu žárovku po roce a půl, takže jsem ji koupil znova a doufám že vydrží to samý co předchozí

Odesláno

Tož já u 306ky měnil pořád, pak mě kamarád doporučil Philips, a ta vydržela i 9 měsíců. Na 307mě jsem po koupi měnil hned dvakrát za sebou, tak mě tam dal mechanik Osram Night a k tomu odpory, co se dávají do Fábie, a jsou tam 8 měsíců. Svítí to moc pěkně. Fábiím taky praskají žárovky. Žárovky stály asi 200kč jedna, a ty odpory asi 130kč. Jsem s tím spokojen, hlavně s tou svítivostí.

Ještě k té životnosti, 4 měsíce je dle mě u Peugeotu 307 nebo 306 normální. Bohužel.

[upravil dne 6/1/12 10:08 od Roman Bazi]

Odesláno

Dneska jsou ty žárovky pěkný s**č*y a ani nezáleží na výrobci. Spíš na jakou serii se narazí. Já na podzim dávám žárovky v potkávačkách nový. Jeden čas jsem tam dával narvy, ale ty nevydržely ani pár měsíců :grr:grr:grr. Teď tam cpu osramky a ty už zhruba rok vydrží.:mrk:mrk:mrk

Jinak při výměně žárovky v levém světle (po směru jízdy), odšroubuju takový tem \"převodník\" s lankem od pedálu plynu a pak se k tomu dá pohodlně dostat.:cool::cool::cool:

Odpor mám jedině když nějaká prdne a musím jí měnit. :D:D:D

[upravil dne 6/1/12 13:08 od Bohumil]

Odesláno

Tož odpor se zapojí na konektor místo žárovky a ten se pak napojí na žárovku. Montáž je jednoduchá.

Teď jsem v Pardubicích, tak vám sem v neděli dám fotku, jak to tam je zapojené.

Takové tam mám, cena by se dala najít i menší.

www.vysilackymilin.cz/detail/katalog/auto-truck-doplnky/patice-zarovek/patice-pro-zarovku-h7-s-odpor-vodici-skoda_2893/

[upravil dne 6/1/12 15:32 od Roman Bazi]

[upravil dne 6/1/12 16:11 od Roman Bazi]

Odesláno

Tož mám otázku. Víte někdo, k čemu slouží ty dvě drážky na zadní straně prostředního zadního sedadla u SW. Asi se tam něco zacvakává, jsou tam ocelové pružné plechové tvarované zakulacené úchyty. :D:D:D

Tu

post-36748-14109621769828_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...