Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neměl by někdo zájem o plechotrony na zimu?

V sobotu dopoledne jedu přes Brno dál na UH. Můžu \"přiblížit\".

[upravil dne 15/9/11 10:43 od Bohumil]

Odesláno

já dávám klasickou podložku co auto mám a žádnej problém, původně tam byla podložka která měla uvnitř ještě gumu, jinak jsem dával olej valvoline, ale posledních 30tkm dávám liqui moly 10W40, mám ho za suprovou cenu, měním ho cca každých 10tkm a co jsem na něj přešel tak se motor ztišil a má podle mě lepší chod

Odesláno

Tož měděnou podložku nad plamenem rozžhavíš do ruda a pak rychle schladíš ve vodě. Ona pěkně změkne. Můžeš si ji nasunout na drát, nebo hřebík. Stačí plamen ze sporáku.

Odesláno
Tak podložku a filtr už mám. :)

Už jen sehnat olej a mohu měnit.

Kdyby jsi si to nechal někde v dílně udělat, tak tě vyjde na stejno a ještě ušetříš čas.:super:super:super:super

Odesláno

to je sice pravda že mechanik může mít olej za super ceny, ale otázka je za jak super cenu ho prodá, ikdyž já si stěžovat nemůžu, kámoš mi nechává olej za 95kč litr a štítky mi dává taky, filtrů jsem si koupil krabici, protože měním olej tak 3x ročně takže se mi to celkem vyplatí a mám to taky zachvilku. Za půl hodiny není co řešit a z toho tak 25minut nechávám vytéct olej

Odesláno

No čas sice neušetřím, ale v autorizovaném servisu si účtují nehorázné ceny za olej a práci vůbec nepočítám (minule cca 600,-).

Proto jsem se rozhodl vyměnit si olej sám na chalupě. S likvidací oleje taky žádný problém.

Georgegg:

Není to přehnané 3x ročně měnit olej? Nebo nalítáš tolik km?

[upravil dne 18/9/11 17:01 od Lví-ček]

Odesláno

No do autorizáku jsem jel po koupi auta, abych věděl jak na tom je Lvíček. Už to příště neudělám.

Maximálně si tam nechám udělat rozvody.

[upravil dne 18/9/11 22:15 od Lví-ček]

Odesláno

Jednou za dva roky tam zajedu na podzimní, nebo jarní prohlídku, jinak třeba na diagnostiku, když si s HonzouZ nevíme s něčím rady. Alespoň to má nějakou servisní historii. Kotouče, destičky, tlumiče, výfuk, klouby, olej a takový běžný věci, s těma tam \"neotravuju\".:mrk:mrk:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...