Bohumil Odesláno 26. říjen 2005 Autor Odesláno 26. říjen 2005 Hlavně si vyber tak, aby jste se v tom dobře \"cítili\":super:papa Citovat
lamancha Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 jj, mit dobry pocit je dulezite, to treba takovy pazout .... Citovat
P607Olda Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 Jak tam neni Lev tak je to o nicem 1007? Zkusit lehce jetou? Citovat
lamancha Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 i lehce jeta 1007 je cenove dvakrat tak drazsi nez tyhle moderni velorexy:D Citovat
Bohumil Odesláno 27. říjen 2005 Autor Odesláno 27. říjen 2005 Až přijedeš na parkoviště hlavně se nezapomeň odpoutat, aby jsi nešel do marketu s autem na zádech.:D:D Blbě se otáčí mezi regálama. [upravil dne 27/10/05 Bohumil] Citovat
Bohumil Odesláno 9. listopad 2005 Autor Odesláno 9. listopad 2005 Nějak to tu zamrzlo, ne? Holt jsou všichni v klídku a spokojení. Nebo s blížícím se koncem roku se snažíte dohnat téměř nedohnatelné?:mrk Citovat
lamancha Odesláno 10. listopad 2005 Odesláno 10. listopad 2005 Sorrac, byl jsem v tyden v Polsku, takze jsem coby tvuj dvorni prispivatel mlcel, hned to napravim:D Citovat
Bohumil Odesláno 11. listopad 2005 Autor Odesláno 11. listopad 2005 Potřeboval bych, aby byl tento rok bylo ještě jedno září a říjen. Nějak se mi nedaří dokončit nájezd do garáže pro mého Jeana. Dokumentace ke stavebnímu povolení to je další kapitola. To jsem s tím měl začít hned po narození.:( Citovat
lamancha Odesláno 11. listopad 2005 Odesláno 11. listopad 2005 ajajaj, kdyz mas takove problemy se stavebnim povolenim na najezd do garaze co ceka me s povolenimna barak:D:D Citovat
Bohumil Odesláno 14. listopad 2005 Autor Odesláno 14. listopad 2005 Největší pakec dělá odbor dopravy. \"Víte pane, ale ještě musíte doplnit: -vyjádění obce, že souhlasí s vybudováním nájezdu -vyjádření policie, že můžu vyjíždět z garáže na silnici -vyjádření správy silnic, že můžu vjíždět ze silnice do garáže -situační schémata, projekt, výpis z karastru A když se ti to takhle sejde a vyrazíš na výše uvedený odbor, tak ti řeknou, že tam nemáš a musíš doplnit : -průřez nájezdu, rozměry, z čeho bude,.... -kam poteče deš?ová voda ze střechy a z plochy nájezdu Takže další pomalovyný papíry.:bojim:grr:grr:grr:grr:grr:grr Citovat
Bohumil Odesláno 23. listopad 2005 Autor Odesláno 23. listopad 2005 Tak takováhle diskuze tu snad ještě nebyla. To je rachot. Citovat
lamancha Odesláno 23. listopad 2005 Odesláno 23. listopad 2005 To vis kdyz si llidii maj co rict:mrk Citovat
Bohumil Odesláno 30. listopad 2005 Autor Odesláno 30. listopad 2005 Tak už konečně můj Jean má důstojné kryté parkování hodno jeho vznešenosti.:D:D:cool::super:super Citovat
ALFWORKS Odesláno 30. listopad 2005 Odesláno 30. listopad 2005 Tak to tvojmu Jeanovi zavidime Neva,,, aj moja laska bude na zimu v garazi ... len na jar ju bude musiet nutene opustit Citovat
Bohumil Odesláno 7. prosinec 2005 Autor Odesláno 7. prosinec 2005 Tak mi přišlo doporučeně vyjádření odboru dopravy k nájezdu do garáže. To by jste se \"dorvali\". Mám chu? tam zajít a zeptat se jich, jestli to náhodou nechtějí postavit sami.:grr Celá stránka popsaná podmínkami co musím, co nesmím, ... , a až to bude, zase pozvat všechny a ti budou zkoumat jestli jsem vše dodržel.:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr Citovat
Bohumil Odesláno 27. prosinec 2005 Autor Odesláno 27. prosinec 2005 Přátelé, doufám že jste Vánoce \"prožili\" a řádně si je \"užili\" a ne jen \"přežili\". a budete mít dlouho na co vzpomínat. Citovat
Bohumil Odesláno 12. leden 2006 Autor Odesláno 12. leden 2006 Co je? To vás ještě bolí hlava? :mrk Citovat
Bohumil Odesláno 12. leden 2006 Autor Odesláno 12. leden 2006 2 chuck11 : bazar je tady : http://www.peugeot-club.com/peugeot.htm My (já+Jean) do bazaru ještě nechceme. Citovat
rompos Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Ahoj vsem hlasim se jako novy prispevek do vasi rodiny. Koupil jsem sice jete auto 4 r.stare, ktere vycniva nad ostatnimi ve sve tride svou veliosti, ktera se prenesla i do interieru, a okamzite si me ziskala. Ikdyz skoda tech uz jinde zminovanych bolesti tohohle krasneho auta, na ktere postupne narazim... jako treba spatna packa smerovek, kdy se po odboceni vpravo sama prepne a zacne blikat doleva... Nicmene motorove je zatim vse O.K. Jezdil jsem Skodovkama, Polem, Golfem, Saxem, Xsarou, Vectrou, a u 307 jsem rad za sedacky se stredni tuhosti. V citroenech a Skodovkach jsou moc mekke, takze taj se se v nich topil, idealni byly i ve VW a Vectre, coz se hlavne projevi pri delsich jizdach. Z ceho jsem zatim hodne zklamany je spotreba. Mam 2.0 HDi 66KW a pri skoro 1700 km ceste do Londyna jsem mel prum. spotrebu 8 litru, a ted povetsinou po Londyne to je 8.5.... Co je v dnesnim svete cim dal tim vic zretelnejsi je, ze predevsim design prodava. A ten se \'pazoutum\' mimoradne vyvedl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.