Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Až přijedeš na parkoviště hlavně se nezapomeň odpoutat, aby jsi nešel do marketu s autem na zádech.:D:D:D

Blbě se otáčí mezi regálama.:aut

[upravil dne 27/10/05 Bohumil]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nějak to tu zamrzlo, ne? Holt jsou všichni v klídku a spokojení. Nebo s blížícím se koncem roku se snažíte dohnat téměř nedohnatelné?:mrk:mrk

Odesláno

Potřeboval bych, aby byl tento rok bylo ještě jedno září a říjen. Nějak se mi nedaří dokončit nájezd do garáže pro mého Jeana. Dokumentace ke stavebnímu povolení to je další kapitola. To jsem s tím měl začít hned po narození.:bojim:(:(:(:grr

Odesláno

Největší pakec dělá odbor dopravy. \"Víte pane, ale ještě musíte doplnit:

-vyjádění obce, že souhlasí s vybudováním nájezdu

-vyjádření policie, že můžu vyjíždět z garáže na silnici

-vyjádření správy silnic, že můžu vjíždět ze silnice do garáže

-situační schémata, projekt, výpis z karastru

A když se ti to takhle sejde a vyrazíš na výše uvedený odbor, tak ti řeknou, že tam nemáš a musíš doplnit :

-průřez nájezdu, rozměry, z čeho bude,....

-kam poteče deš?ová voda ze střechy a z plochy nájezdu

Takže další pomalovyný papíry.:mrk:o:bojim:grr:grr:grr:grr:grr:grr

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mi přišlo doporučeně vyjádření odboru dopravy k nájezdu do garáže. To by jste se \"dorvali\". Mám chu? tam zajít a zeptat se jich, jestli to náhodou nechtějí postavit sami.:o:grr Celá stránka popsaná podmínkami co musím, co nesmím, ... , a až to bude, zase pozvat všechny a ti budou zkoumat jestli jsem vše dodržel.:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj vsem hlasim se jako novy prispevek do vasi rodiny.

Koupil jsem sice jete auto 4 r.stare, ktere vycniva nad ostatnimi ve sve tride svou veliosti, ktera se prenesla i do interieru, a okamzite si me ziskala. Ikdyz skoda tech uz jinde zminovanych bolesti tohohle krasneho auta, na ktere postupne narazim... jako treba spatna packa smerovek, kdy se po odboceni vpravo sama prepne a zacne blikat doleva...:grr Nicmene motorove je zatim vse O.K. Jezdil jsem Skodovkama, Polem, Golfem, Saxem, Xsarou, Vectrou, a u 307 jsem rad za sedacky se stredni tuhosti. V citroenech a Skodovkach jsou moc mekke, takze taj se se v nich topil, idealni byly i ve VW a Vectre, coz se hlavne projevi pri delsich jizdach. Z ceho jsem zatim hodne zklamany je spotreba. Mam 2.0 HDi 66KW a pri skoro 1700 km ceste do Londyna jsem mel prum. spotrebu 8 litru, a ted povetsinou po Londyne to je 8.5...:bojim.

Co je v dnesnim svete cim dal tim vic zretelnejsi je, ze predevsim design prodava. A ten se \'pazoutum\' mimoradne vyvedl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...