Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Čtu to a se zájmem a ostatní asi taky, viz těch 4882 shlédnutí. Akorát bohužel nemám 307 - velice se mi líbí ale ještě neuzrál čas - domácí 306 ještě jezdí dobře.

Tak než se ta 306 rozsype a budeš chtít si koupit 307 tak si přečti celé fórum (závady) a kup si radši nějakou audi apod. Třeba ta nová 307 bude lepší, ale moc tomu nevěřím!!!:mrk

Odesláno

Taky to čtu se smíšenými pocity, ale jsem přesvědčený peugeo?ák, jen rok jsem měl Lagunu a při každém nasednutí jsem se těšil až přesednu do Lva.

Kupuju auta jetá tak 2 - 3 roky, takže dětské nemoci vychytá někdo jiný. A mám dost trpělivosti a dobrý servis abychom odstranili závady. Mám na starosti (ve firmě a doma) 22 aut, z toho 12 Peugeotů (ale žádnou 307, z toho asi pramení můj optimismus).

Zajímalo by mě, jaké procento všech 307 (nejen tady na fóru) má to kmitání volantu.

[upravil dne 17.9.05 P607Olda]

Odesláno

Já mám vytlumeno kvůli muzice, takže na rachot si stěžovat nemůžu. Nedávno jsem vezl kamaráda, co má Octávku a byl hrozně nadšenej z toho, jaké mám v autě ticho. Jeli jsme po dálnici asi 170 a krásně jsme si povídali, aniž by nás cokoliv rušilo. Říkal, že v jeho autě už od 140 musí zvyšovat hlas, když si s někým povídá. Takže vytlumení dveří a interieru je dobré nejom k tomu, že nic nerachtá, ale i k zabránění vstupu okolních rušivých zvuků zvenku. Mohu jen doporučit.

Odesláno

Ono to HDIcko, casto kritizovane kvuli spotrebe se samo osobe chova dost kultivovane - \"nedela takovy ramus\" oproti TDI.

Casto jezdim delsi vzdalenosti od 500 km vys a pokud bych mel celou cestu poslouchat \"traktor\" TDI a usetrit na 100 km 25 kc , tak si radsi priplatim a budu mit klid.

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: lamancha

no, vypada to, ze mam zkusebniho P. na zavady - prestala fungovat 12V zastrcka u ridice, upadl jeden sroubek co drzi drzak SPZ - coz jsem si mysle, ze opravim, jenze ouha, takze sup do servisu. nejvic me s... ze mi prodali rok a pul stare auto a nemuzu s tim nic delat, pro ne je podstatny datum prodeje. Asi pujdu do Fiatu :mad:

Původně zaslal: lamancha

Ale vzdyt ja s vama chlapi souhlasim, ze je to \"spica\" auto a kdybych vybiral znovu, tak jdu do neho zase, ale proste me obcas na nem neco s...:roll

Tak co tedy? Hele nechci tě nějak ovlivňovat, ale vezl jsem se ve \"Stillu\" a to co jsem viděl vevnitř jak je to udělaný, jak to všechno rachotí, ... Tak to by jsi si opravdu pomohl.:myslim

Odesláno

No, kdyby se jeste delala ... ba ne tam je prilis nizko posez, vcera jsem sedl do 107 a taky nic moc, prolezli jsme Matize, Suzuki wagon, Atos, Agila a nakonec to vyhrala Panda, ale to spis jen tak laskujeme s myslenkou na neco malinkeho, a ani nevi jestli i tady jit do dieslu nebo vzit benzin:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...