Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Chci se vás zeptat jestli nevíte pod čím by se mohlo najít jak opravit tlačítko palubního počítače nefunguje tak bych to chtěl spravit díky za rady

Dyť ti Ferry dal odkaz kde to je.

nebo třeba tady :

[upravil dne 19/8/11 od Bohumil]

Odesláno

2 Lví-ček : :super:super:super Sledoval jsem v diskuzích problematiku páček u volantu, ale to co zde někteří borci dokážou,.... je určitě nad mé síly. No, síly možná ne, ale nad možnosti určitě. :D:D:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mi dneska kamarád měnil v pravém předním světle žárovku. Trvalo mu to minutu. Fakt šikula.

No když jsem jí chtěl vzměnit tehdy v levém světle, tak jsem nakonec jel k automechnikovi:-))

Odesláno

Výměna žárovek, to je kapitola sam a pro sebe. Je to všechne nahňaňaný tak, že se musí oddělat nějaký něco, aby se tam dalo dostat. Hlavní je, zvládnout \"technologický\" postup. :D:D:D

Odesláno

Válel jsem se týden v Bojnicích a vše \"OK\". Byl jsem i na kolech, ale bohužel půjčených. Bylo to, jak když se jede na středověké koze. Posledních 5km už jsem jel ve stoje, aby to moje prdel přežila.:D:D:D

Odesláno

Tak řeším menší problém.

Chystám se vyměnit olej a ten co mi tam nalili v servisu Castrol SLX 5W-40 už se nevyrábí:-(

Můžu ho nahradit třeba Totalem nebo mám zůstat u Castrolu???

Fakt nevím. Jsem z toho uplně hotový. Pročítal jsem příspěvky o olejích a udělalo mi to v hlavě ještě větší guláš.

[upravil dne 12/9/11 14:42 od Lví-ček]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...