Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, tak jsem se predvedla jako spravna dylina...

tedka jsem byla s autem v mycce a zapomnela sundat antenu.

upadla cela i s tim drzatkem.

nevypada, ze by bylo neco urvanyho, ale kdyz to davam zpatky, tak uz to tam nedrzi.

mam to prilepit?

kdyz tam neni ten drzacek se zavitem, tak tam tece...pomoc pomoc prosim:(

Odesláno

Kup novou anténu s takovou základnou, aby překryla díru ve střeše a vyměň ji (nechej vyměnit), případně díru provizorně přelep nějakou páskou, aby tam neteklo. ;)

Odesláno

Takze se ti vytrhla cela antena ze strechy.Nebo jen ta cast anteny ktera je nasroubovana na drzaku.Pokud je to komplet cela antena tak ta se necha ze vnir auta znova nasroubovat.Musis nad spetnym zrcatkem vycvaknout ten plast co je na nem to vnitrni svetylko a mela by ses k tomu dostat.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Kup novou anténu s takovou základnou, aby překryla díru ve střeše a vyměň ji (nechej vyměnit), případně díru provizorně přelep nějakou páskou, aby tam neteklo. ;)

Asi sem to spatne teda pochopil,ji se to vylomilo ze srobu na ty zakladne jak tomu rikas ty.Ja myslel jestli se ji to jen nevysroubovalo.Jeste ze sem si tohle vypujcil v byvali praci bo zasoby:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: hanb

a ta stara je na vyhozeni? nevypada poskozene:(

Chtělo by to nějakou fotku jak to vypada vytržené a jak to vypadá na autě. Takhle se to těžko posuzuje v jakým to je stavu. A pokud píšeš, že máš díru do střechy tak to asi povolilo v tom horším místě. :myslim

Napiš podle obrázku co se uklomilo.

post-0-14109604211242_thumb.jpg

Odesláno

takze plast u zpetneho zrcatka, vycvaknout ze strany, kde je to zrcatko?

Ne ne. Záleží na tom jestli máš šíbr (střešní okno) nabo ne.

Pokud ne tak nejdříve musíš vyndat stropní světlo (zapáčit slabým šroubováčkem na straně kde není vypínač směrem dolů), pak povolit 2 torx šrouby (s hvězdičkou) a tam už bude vidět zbytek antény.

Pokud máš šíbr tak musíš vycvaknou ten plast s takovou mřížkou a to pomocí šroubováčku, kterým zapáčíš směrem dolů na tý uzší části. (Opatrně rády se lámou pacičky). Pak už jsou tam také 2 torxy a po jejich povolení a sundání zbytku plastu jsi u antény.

[upravil dne 19/1/09 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

když se tady řeší ta anténa, tak se taky zeptám mám p307, jde vyšroubovat anténa?(ten prut, zkoušel sem to ale nějak to nešlo, mam víc zabrat?

Nemám zkušenost, ale podle serviceboxu je prut jako samostatná část, takže by měl jít vyšroubovat. :papa

post-0-14109604211389_thumb.jpg

Odesláno

Asi nezbyde nic jiného než sehnat tenhle díl novej. Buďto vrakoviště nebo tady je pár 406 na díly a nebo novej u peugeotu pod číslem 6561 10 za 220,- .

Odesláno

tak jo, lepsi, nez aby mi tam prselo...hlavne, ze je umytej:super

zejtra se zeptam u peugeota, snad mi to tam i nandaj.

diky ti moc za rady, aspon jsem se koukla, jak to vypada u anteny zevnitr

Odesláno

tak jo, lepsi, nez aby mi tam prselo...hlavne, ze je umytej:super

zejtra se zeptam u peugeota, snad mi to tam i nandaj.

diky ti moc za rady, aspon jsem se koukla, jak to vypada u anteny zevnitr

NZC. ;)

Odesláno

ahoj, tak v servisu antenu vymenili...blondyna to podle nich sama nezvladne:roll

diky jeste jednou za rady!

Původně zaslal: Dave_k

takze plast u zpetneho zrcatka, vycvaknout ze strany, kde je to zrcatko?

Ne ne. Záleží na tom jestli máš šíbr (střešní okno) nabo ne.

Pokud ne tak nejdříve musíš vyndat stropní světlo (zapáčit slabým šroubováčkem na straně kde není vypínač směrem dolů), pak povolit 2 torx šrouby (s hvězdičkou) a tam už bude vidět zbytek antény.

Pokud máš šíbr tak musíš vycvaknou ten plast s takovou mřížkou a to pomocí šroubováčku, kterým zapáčíš směrem dolů na tý uzší části. (Opatrně rády se lámou pacičky). Pak už jsou tam také 2 torxy a po jejich povolení a sundání zbytku plastu jsi u antény.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak se vám taky pochlubím, jaký jsem pako, stejná situace jako případ výše. Myčka, když jsem si to uvědomil, už byla na autě pěna, tak se mi vylejzat nechtělo. A lup, anténa zlomena v závitu. Viz fotky níže.

Nemá tu někdo tu základnu i s prutem? Páč z tý základny se mi zbytek toho závitu asi určitě nepodaří nějak dostat....

post-0-14109608279069_thumb.jpg

Odesláno

Mne sa to tiež raz ulomilo v závite, ale na inom aute. Na moje prekvapenie to išlo vcelku pekne vonku. Kvapni tam niečo mastné napr. WD, nechaj pôsobiť a skús roztvorenými malými nožnicami alebo niečím podobným otáčať. Je možné, že ten doraz tam robí samotný prút a skrutka pôjde ľahko.

[upravil dne 14.7.2009 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...