Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mitsubishi Lancer Evolution IX, sen na vlastní kůži..

Recommended Posts

Odesláno

Mitsubishi Lancer Evolution IX, 2006, 6 kvalt, cca 380-400PS, se \"standartní\" verzí už toho má pramálo společného- celkově upraveno jako soutěžní vůz...

Včera jsem poprvé usedl za volant týhle bestie..parkoviště u TipSport areny, kdo byl na srazu v liberci, ví jak je to obrovský...ale s tímhle autem se poněkud velikosti mění...a ze začátku ta plocha skoro nestačila.. Leč po pár minutách si zvykám na bestiální výkon, ruční brzdu která ani omylem neslouží k jištění vozu v kopci proti samovolnému rozjíždění, volant blízko u těla...a zrychlení, které doslova nedovolí nádech.. Slova \"letí bokem\" začínají dostávat jiný rozměr a zjišťuju, že \"Mišák\" dokáže být velice \"poslušný\", jen se naučit, jak na něj:) Asi po hodině \"tréninku\" jsme se s tátou vydali do horských zasněžěných silniček, rozsvicím dálkové..světlo jak ve dne.. Na sněhu nádhera, cestou zpět jsme to vzali po dálnici, na nájezdu podřazuji za 2 a říkám si, vyzkouším co to umí...2000ot/min, začínám slyšet hučení turba, přechází v hvízdot..v momentě musím dát 3, 4,5,6...nastupuje obdiv sloučený s respektem..a ručička rychloměru ukazuje něco přes 200km/h...

Neskutečný...nic lepšího sem neřídil, bestiální výkon, výborně čitelné auto, jednoduchost, účelovost..

Tohle je splnění dětskýho snu v realitě....

post-0-14109604143317_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

To se tak někdo má. Ani nevíš jarajardo, jak ti závidím.:roll

Jako hračku bych to zkousnul...ale s tím autem se snad nedá jet normálně... Životní zážitek...

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Jako hračku bych to zkousnul...ale s tím autem se snad nedá jet normálně... Životní zážitek...

Hmm, je mi to jasný. Já bych neměl odvahu si to ani půjčit protože bych měl strach že to hned rozsekám. Mě by stačilo kdyby mě někdo povozil. :)

Jo a pokud bych měl řídit, tak snad někde na nějakým letišti. :D

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: jarajarda

Hmm, je mi to jasný. Já bych neměl odvahu si to ani půjčit protože bych měl strach že to hned rozsekám. Mě by stačilo kdyby mě někdo povozil. :)

Jo a pokud bych měl řídit, tak snad někde na nějakým letišti. :D

No letiště by bylo ideální:D No je to naštěstí pojištěný, jinak bych to asi taky neriskoval...ale člověk to fakt musí krotit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...