jarajarda Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Mitsubishi Lancer Evolution IX, 2006, 6 kvalt, cca 380-400PS, se \"standartní\" verzí už toho má pramálo společného- celkově upraveno jako soutěžní vůz... Včera jsem poprvé usedl za volant týhle bestie..parkoviště u TipSport areny, kdo byl na srazu v liberci, ví jak je to obrovský...ale s tímhle autem se poněkud velikosti mění...a ze začátku ta plocha skoro nestačila.. Leč po pár minutách si zvykám na bestiální výkon, ruční brzdu která ani omylem neslouží k jištění vozu v kopci proti samovolnému rozjíždění, volant blízko u těla...a zrychlení, které doslova nedovolí nádech.. Slova \"letí bokem\" začínají dostávat jiný rozměr a zjišťuju, že \"Mišák\" dokáže být velice \"poslušný\", jen se naučit, jak na něj:) Asi po hodině \"tréninku\" jsme se s tátou vydali do horských zasněžěných silniček, rozsvicím dálkové..světlo jak ve dne.. Na sněhu nádhera, cestou zpět jsme to vzali po dálnici, na nájezdu podřazuji za 2 a říkám si, vyzkouším co to umí...2000ot/min, začínám slyšet hučení turba, přechází v hvízdot..v momentě musím dát 3, 4,5,6...nastupuje obdiv sloučený s respektem..a ručička rychloměru ukazuje něco přes 200km/h... Neskutečný...nic lepšího sem neřídil, bestiální výkon, výborně čitelné auto, jednoduchost, účelovost.. Tohle je splnění dětskýho snu v realitě.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 To se tak někdo má. Ani nevíš jarajardo, jak ti závidím. Citovat
jarajarda Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy To se tak někdo má. Ani nevíš jarajardo, jak ti závidím. Jako hračku bych to zkousnul...ale s tím autem se snad nedá jet normálně... Životní zážitek... Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Jako hračku bych to zkousnul...ale s tím autem se snad nedá jet normálně... Životní zážitek... Hmm, je mi to jasný. Já bych neměl odvahu si to ani půjčit protože bych měl strach že to hned rozsekám. Mě by stačilo kdyby mě někdo povozil. Jo a pokud bych měl řídit, tak snad někde na nějakým letišti. Citovat
jarajarda Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: jarajarda Jako hračku bych to zkousnul...ale s tím autem se snad nedá jet normálně... Životní zážitek... Hmm, je mi to jasný. Já bych neměl odvahu si to ani půjčit protože bych měl strach že to hned rozsekám. Mě by stačilo kdyby mě někdo povozil. Jo a pokud bych měl řídit, tak snad někde na nějakým letišti. No letiště by bylo ideální No je to naštěstí pojištěný, jinak bych to asi taky neriskoval...ale člověk to fakt musí krotit... Citovat
s1600 Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: antal Aka bola spotreba po hodine treninku? taky by me zajimalo...neco malo to asi paplo,co:D ?.. moje zavist je nekonecna:o Citovat
OK406 Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Překrásná ale jistě i drahá ,,hračička\" !!! Tiše jen závidím:( Citovat
AnotherOne Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Nič také som naživo nevidel nieto v tom jazdil. Asi by to nedopadlo dobre. Citovat
Béďa Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 pekny Jardo, pekny.. ja mam slibenou Evo X na zkousku ale serii cca 300PS uz se na to moc tesim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.