-mack- Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Nazdar všichni, nemůžu nikde najít odpověď na můj problém,tak to zkusím tady.Mám 605-ku 2,5 td r.v. 95 .Nejdřív říkám dopředu,že mám prdlej chladič a trochu mi teče.Když nastartuju,tak mi motor začne poskakovat,jako kdyby chtěl chcípnout,je strašně natlakovaná expanzka na vodu a hulí mi to z výfuku,jak prádelna.Když ale otevřu víčko od expanzky,tak to nasaje vzduch,zvýší se otáčky motoru a motor přestane poskakovat.Koupil jsem si ten přípravek na ucpání prasklin v chladícím okruhu,dolil jsem fridex a vodu a tak na dva dny byl se vším pokoj.Z výfuku se nehulilo a motor běžel jak má,jenže to je zpátky.Myslíte,že to skákání toho motoru může být tím,že mi teče ten chladič?Zdá se mi to trochu divný.Jinak voda ani emulze v oleji není. Citovat
AnotherOne Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Nejak nerozumiem. Píšeš, že ti tlakuje do expanzky, ale keď ju otvoríš tak nasaje vzduch. Symptómy by inak sedeli na prasknutú hlavu alebo tesnenie. To skákanie určite nie je deravým chladičom. Neprehrial sa ti motor? Citovat
Ferry Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 tak to je evidentne praskle tesneni pod hlavou, nebo praskla a zkroucena hlava Citovat
-mack- Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Jasně,to se omlouvám blbě jsem to napsal - ano při otevřeví expanzky vzdych vyfoukne.Jinak motor se mi asi jednou přehřál,ale v oleji nic není a nechápu,jaktože když jsem nalil do okruhu tu zalepovací kapalinu a odvzdušnil,tak jaktože to na chvíli přestalo???Nemůže tam být nějaký čidlo na tlak vody do počítače? Citovat
AnotherOne Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Také čidlo tam nie je. Nemáš ani olej v nádobke kvapaliny? Citovat
-mack- Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Právě že nemám všechno je tam kde má,jen se to takhle divně chová.Teda až na ten chladič.Nevím nechápu to. Citovat
AnotherOne Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Voda s olejom nemusí byť nevyhnutne zmiešaná. Bude to to tesnenie alebo prasknutá hlava. Citovat
Freedy Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 V lepším případě vyfouknutý těsnění, jinak prasklá hlava tyhle motory na to trpěj, jakmile ho trošku víc přehřeješ tak praskaj a jak uvádíš máš r.v. 95 to jsou jedny z těch prvních a ty praskali hodně než je trošku upravili a zesílil. Citovat
miso605 Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 dam krk na to ze mas prasknute tesnenie pod hlavou to iste mi robilo na predchadzajucom aute,na mazde.tiez som skusal vsetkomozne sypat do chladica a nepomohlo.nakoniec som zhodil hlavu a tesnenie bolo sprasknute,vymenil som to a v pohode,tiez mam teraz 2.5 tdd a zhodit hlavu na tomto to chce machra,to ani nevies kde mas zacat je to tam strasne narvate,ale podla mna to bude tym na 98 percent Citovat
-mack- Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 No já už jsem totiz pred trema rokama hlavu menil za tu z roku 98,takze je to zpatky.No to je bomba!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.