Honza z Nera Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Zdravím. Na internetu jsem našel tuto společnost http://www.reality-retail.cz/index.php?dll=bungalovy a na hlavní stránce bliká reklama na náš klub. Je to náhoda a tím pádem placená relama nebo tam někdo z vás členů či příbuzných pracuje? Měl bych jednu a více otázek o kolo stavby toho to domu. Děkuji [upravil dne 16/1/09 Honza z Nera] Citovat
Netopýrka Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 ....no to že tam bliká naše reklama, to bude mít něco společného s Berkoffem, ne? ...jen odhaduju, když koukám na adresu té realitky - královéhradecký region... Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 JJ Netopka to nejspíš odhalila. ChlumecNET měl Berkoff. Ale už dlouho jsem ho tu neviděl. Citovat
urdemala Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 no na to, že máš 350 příspěvků, bys mohl název vlákna formulovat nějak normálně Citovat
bombarderik Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 mimochodom ked mi niekdo posle baner tak to mozem dat aj na moju stranku chovatelskej stanice Citovat
buml Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 hod sem prosim odkaz, at se na ty \"mrsky\" muzu podivat. Jednu takovou (pravda bez PP) mam doma:super Citovat
bombarderik Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Su to strasne mile psy. Mas fenu ci psa? Citovat
Fusion Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 TYJO! bombarderik: sbt sháním už dlouho, můžu se zeptat kolik se pohybujou ceny s/bez papírů? Máme doma \"obyč\" amstafa a miniturní verze mě naprosto nadchla když sem viděl jednoho pána tady v okolí na procházce s ním. Co sem po tom pídil tak se skoro nedají sehnat. Citovat
bombarderik Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 No niekedy je to taske zohnat a niekedy je ich dost zavisi kedy sa feny haraju. Cena steniat s PP je okolo 15 - 25000 sk. Ja bezpapierove nepodporujem a ani neviem po com sa ponukaju takze to neviem. Citovat
aka Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: bombarderik mimochodom ked mi niekdo posle baner tak to mozem dat aj na moju stranku chovatelskej stanice se starym logem jsou tu.... http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/bannery pokud jsou mezi psomilci i peugeotmilci Citovat
Honza z Nera Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: Netopýrka ....no to že tam bliká naše reklama, to bude mít něco společného s Berkoffem, ne? ...jen odhaduju, když koukám na adresu té realitky - královéhradecký region... Díky za info Citovat
kobra Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Důležitý je asi i to , že úplně dole na každé stránce mají sl. káru a tou je....světe div se ....zase ..... PEUGEOT Citovat
buml Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: bombarderik Su to strasne mile psy. Mas fenu ci psa? jj, sou super, ale utahat je to je umeni, jinak fenku, jen nam stojej usi jak ...... Citovat
bombarderik Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Diki, Ja mam dvoch takze sa sami utahaju a ja ich len trosku dorazim Mame taky mensi dvor takze sa vyhraju. Takych je viac co im stoja usi a dokonca su aj vystavny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.