wooody Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Dneska sem viděl nějakej film, pouštěl mi ho bratr na dvd, bylo to na způsob kobry11..... Pronásledovaly chlápka v nějakým mercedesu a rozbilo se jim auto tak zabavily 106ku vyhodily starýho důchodce a s tou jeho 106kou toho mercedesa dohonily, předjeli a smykem před ním zastavily.... Byl tam detajl při tom smyku na bok ty 106ky a měla 3dírový hliníky..... Tak mi řekněte jak to dělaj?? Citovat
Driver Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 A to se ptáš na co? Jak vyhodit důchodce z jeho auta? Nebo jak dohonit 106 Mercedes? Nebo jak jezdit smykem? Citovat
wooody Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Jak může s tou litrovou 106kou dohonit mercedes kterej ji ujíždí pod plným plynem a ta litrová 106ka ho dojde předjede a zastaví.... To mi přijde divný..... Citovat
Neon Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Asi chce vědět, jak mohla mít 106tka jenom 3 šrouby, že jo?? Odpověď je celkem EASY ... starý modely 106tek měly rozteč tušim 3x98(nebo108? to nevim jistě) Citovat
MirasCC Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Tohle vypadá na debatu s hodně hlubokým filozofickým základem :D Citovat
wooody Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Neon Asi chce vědět, jak mohla mít 106tka jenom 3 šrouby, že jo?? Odpověď je celkem EASY ... starý modely 106tek měly rozteč tušim 3x98(nebo108? to nevim jistě) litrova 106 má i nová 3x108 myslim jinak o 3dírový vym mě de o to že ve filmu dokáže litrova 106 dohonit céčkovýho mercedesa s nějakým dvoulitrem to mi zavání skoro scifi..... Schválně to zkus ve skutečnosti.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Tohle vypadá na debatu s hodně hlubokým filozofickým základem :D No nestačím se divit. Citovat
Fakir Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: wooody Jak může s tou litrovou 106kou dohonit mercedes kterej ji ujíždí pod plným plynem a ta litrová 106ka ho dojde předjede a zastaví.... To mi přijde divný..... Ano to je velice divný. Myslím, že automobilce Mercedes Benz po zveřejnění tohoto filmu hrozí mediální skandál, kvůli odhalení, že jejich předražená auta s údajně výkonnými motory ve skutečnosti zdaleka nejezdí tak rychle, jak se zdá. Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: wooody Jak může s tou litrovou 106kou dohonit mercedes kterej ji ujíždí pod plným plynem a ta litrová 106ka ho dojde předjede a zastaví.... To mi přijde divný..... Ano to je velice divný. Myslím, že automobilce Mercedes Benz po zveřejnění tohoto filmu hrozí mediální skandál, kvůli odhalení, že jejich předražená auta s údajně výkonnými motory ve skutečnosti zdaleka nejezdí tak rychle, jak se zdá. Ale no tak pánové ve filmech je vsechno mozne:) Citovat
Béďa Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: wooody Původně zaslal: Neon Asi chce vědět, jak mohla mít 106tka jenom 3 šrouby, že jo?? Odpověď je celkem EASY ... starý modely 106tek měly rozteč tušim 3x98(nebo108? to nevim jistě) litrova 106 má i nová 3x108 myslim jinak o 3dírový vym mě de o to že ve filmu dokáže litrova 106 dohonit céčkovýho mercedesa s nějakým dvoulitrem to mi zavání skoro scifi..... Schválně to zkus ve skutečnosti.... ee, 106ka ma 3x98 nebo 4x108, nic jinyho.. mrk sem.. Citovat
Neon Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: wooody Původně zaslal: Neon Asi chce vědět, jak mohla mít 106tka jenom 3 šrouby, že jo?? Odpověď je celkem EASY ... starý modely 106tek měly rozteč tušim 3x98(nebo108? to nevim jistě) litrova 106 má i nová 3x108 myslim jinak o 3dírový vym mě de o to že ve filmu dokáže litrova 106 dohonit céčkovýho mercedesa s nějakým dvoulitrem to mi zavání skoro scifi..... Schválně to zkus ve skutečnosti.... Neřeš skutečnost, prostě je to FILM ... to bys sem časem mohl hodit dotazy na filmy typu Titanci, StarWars apod ... a jak to ten pán v Highlanderu dělá, že mu useknou hlavu a on pořád běhá a pod... Shrnuto = neřešit PÍČOVINY Citovat
f3Rd@ Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 s litrovou 106-kou dohonis jakekoli auto celkem snadno a nejen ceckovy mercedes... podminkou je jen to, ze to auto nesmi jet rychleji nez 100km/h To je jak kdyz se me zeptas jak je mozny, ze jsem predjel porsche 911, no jednoduse, bo pan s tim jel pomalu. No a zastavit mercedes ktery ma pres 1,5t je taky snadny, 106 predjede MB, ten tam da neutral a 106-ka zacne brzdit. Mam takovy pocit, ze woody nema roupama co delat... Citovat
Marlin Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 jestli chces videt jak je to mzone, tak se stav Jarda ti to dosvwedci, ze mi s tim svym dvoulitrem nestacil. Citovat
wooody Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: f3Rd@ s litrovou 106-kou dohonis jakekoli auto celkem snadno a nejen ceckovy mercedes... podminkou je jen to, ze to auto nesmi jet rychleji nez 100km/h To je jak kdyz se me zeptas jak je mozny, ze jsem predjel porsche 911, no jednoduse, bo pan s tim jel pomalu. No a zastavit mercedes ktery ma pres 1,5t je taky snadny, 106 predjede MB, ten tam da neutral a 106-ka zacne brzdit. Mam takovy pocit, ze woody nema roupama co delat... to máš pravdu že sem to založil z nudy a proto že mi to přišlo zajímavý.... A ta 106ka ten mercedes honila po dálnici, ten z toho mercedesu spáchal nějakou vraždu a policie neměla u sebe svoje auto tak zabavily 106ku, to už mi přišlo divný říkal sem si s16 by na to měla aje pak ten mercedes na dálnici předjeli a hodily před něj smyk a v tom záběru bylo vidět že je to litrova 106ka a to už sem nevydržel a vybouch smíchy.... Tak jak si psal tak to je samozrejmi to sme taky takle předjeli ferrary na dálnici když jel 130, ale todle byl jakoby závod ve kterým ujela litrova 106ka dvoulitrovýmu mercedesu to mi přišlo vtipný a byl sem překvapen co 106ka dokáže.... Citovat
jarajarda Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Marlin jestli chces videt jak je to mzone, tak se stav Jarda ti to dosvwedci, ze mi s tim svym dvoulitrem nestacil. Máte 1.1 a je zajetá ku_va dobře a měl jsem v tý době 1.9 DT, ale s tím rozdílem že jsem nevěděl kam jedu, kdežto ty jo:D A jel jsi jako šílenec a i tak jsme k Dundeemu dorazili o 2 hodiny dýl! Citovat
Fx Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Já bych se taky mohl zeptat, proč měli v rychle a zběsile dvacetikvalt:D Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Fx Já bych se taky mohl zeptat, proč měli v rychle a zběsile dvacetikvalt:D Taky fakt:D:D:D:D:D Citovat
Béďa Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Fx Já bych se taky mohl zeptat, proč měli v rychle a zběsile dvacetikvalt:D no protoze to byl tuning ne.. a i presto mam ten film rad.. Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 ono mezi nama takova trilogie taxi:) ta je taky dobra:D treba ve trojce jak se mu vysunou ty pasy z podbehu:D apodobne:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.