pavel104 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Jak se vkládají fotky ???? Dík za radu. Citovat
janci77 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 - cez prílohu, dáš prehľadávať a nájdeš ju v PC... Citovat
AnotherOne Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Musíš odpovedať spínačom vpravo pod príspevkami nie rýchlou odpoveďou dole. Potom tam máš možnosť pridať prílohu, obrázok však nesmie byť príliš veľký rozmerovo a súbor príliš veľký inak to nevezme. Citovat
Petra XSI Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Vy jste strašně rychlý kluci, já chtěla taky poradit:( Citovat
pavel104 Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Nedivte se, já jen zkouším vložit svoji první fotku:super Citovat
pavel104 Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 No tak to nevyšlo. Musím najít něco menšího Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Možná to zkoušej v sekci pokusy. Ale jinak, fotky se vkládají stejným způsobem jako avatar a na ten je TU přesný návod od Radka Hurvajze. Jen pak fotku vložíš do další odpovědi pomocí ikonky \"počítače s paletkou\". Citovat
Petra XSI Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 My se nedivíme........možná bys to měl zkoušet v Pokusech a máš pravdu fotky musíš nejdřív zmenšit.....tak alespoň takhle jsem Ti mohla poradit:) Citovat
Petra XSI Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Možná to zkoušej v sekci pokusy. Ale jinak, fotky se vkládají stejným způsobem jako avatar a na ten je TU přesný návod od Radka Hurvajze. Jen pak fotku vložíš do další odpovědi pomocí ikonky \"počítače s paletkou\". Tak zas mě nějakej chlap předběhl:roll, jinak si myslím že vkládání fotek do diskusí je mnohem snažší než avatar, to mu dáme za úkol až pak:aut Citovat
AnotherOne Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: pavel104 Že by teď Neviem presné limity, ale keď to bolo do 800x600 a veľkosť do 200kb tak mi to vložilo stále. Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Petra XSI [Tak zas mě nějakej chlap předběhl:roll, jinak si myslím že vkládání fotek do diskusí je mnohem snažší než avatar, to mu dáme za úkol až pak:aut Jen mu taky poraď. Třeba to bude jednodušší. Jinak s tím avatarem: tam mě šlo o to, aby se naučil vkládat přes něco jako je imageshack.us , podle mě to je o moc jednodušší než takhle z PC. Tam se vše samo upraví a pak už jen vložíš odkaz a s ničím si nemusíš lámat hlavu. A ten avatar má stejnej postup jen pak fotku místo do profilu vložíš do diskuze. Citovat
Petra XSI Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Petra XSI [Tak zas mě nějakej chlap předběhl:roll, jinak si myslím že vkládání fotek do diskusí je mnohem snažší než avatar, to mu dáme za úkol až pak:aut Jen mu taky poraď. Třeba to bude jednodušší. Jinak s tím avatarem: tam mě šlo o to, aby se naučil vkládat přes něco jako je imageshack.us , podle mě to je o moc jednodušší než takhle z PC. Tam se vše samo upraví a pak už jen vložíš odkaz a s ničím si nemusíš lámat hlavu. A ten avatar má stejnej postup jen pak fotku místo do profilu vložíš do diskuze. No mě totiž přišlo vkládání fotek do diskusí jednoduchý to jsem uměla hned (mám v PC nainstalovanej program na úpravu fotek, kterej dost používám), ale avatar a ty fotečky v podpisu bych bez rad Hurvajze nezvládla - tímto mu dodatečně děkuji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.