Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Musíš odpovedať spínačom vpravo pod príspevkami nie rýchlou odpoveďou dole. Potom tam máš možnosť pridať prílohu, obrázok však nesmie byť príliš veľký rozmerovo a súbor príliš veľký inak to nevezme.

Odesláno

Možná to zkoušej v sekci pokusy. ;)

Ale jinak, fotky se vkládají stejným způsobem jako avatar a na ten je TU přesný návod od Radka Hurvajze. Jen pak fotku vložíš do další odpovědi pomocí ikonky \"počítače s paletkou\". :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Možná to zkoušej v sekci pokusy. ;)

Ale jinak, fotky se vkládají stejným způsobem jako avatar a na ten je TU přesný návod od Radka Hurvajze. Jen pak fotku vložíš do další odpovědi pomocí ikonky \"počítače s paletkou\". :)

Tak zas mě nějakej chlap předběhl:roll, jinak si myslím že vkládání fotek do diskusí je mnohem snažší než avatar, to mu dáme za úkol až pak:aut

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

[Tak zas mě nějakej chlap předběhl:roll, jinak si myslím že vkládání fotek do diskusí je mnohem snažší než avatar, to mu dáme za úkol až pak:aut

Jen mu taky poraď.:super Třeba to bude jednodušší.:)

Jinak s tím avatarem: tam mě šlo o to, aby se naučil vkládat přes něco jako je imageshack.us , podle mě to je o moc jednodušší než takhle z PC. Tam se vše samo upraví a pak už jen vložíš odkaz a s ničím si nemusíš lámat hlavu. A ten avatar má stejnej postup jen pak fotku místo do profilu vložíš do diskuze. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Petra XSI

[Tak zas mě nějakej chlap předběhl:roll, jinak si myslím že vkládání fotek do diskusí je mnohem snažší než avatar, to mu dáme za úkol až pak:aut

Jen mu taky poraď.:super Třeba to bude jednodušší.:)

Jinak s tím avatarem: tam mě šlo o to, aby se naučil vkládat přes něco jako je imageshack.us , podle mě to je o moc jednodušší než takhle z PC. Tam se vše samo upraví a pak už jen vložíš odkaz a s ničím si nemusíš lámat hlavu. A ten avatar má stejnej postup jen pak fotku místo do profilu vložíš do diskuze. :)

No mě totiž přišlo vkládání fotek do diskusí jednoduchý to jsem uměla hned (mám v PC nainstalovanej program na úpravu fotek, kterej dost používám), ale avatar a ty fotečky v podpisu bych bez rad Hurvajze nezvládla - tímto mu dodatečně děkuji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...