Pepa919 Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Zdravim,mam 206,1.4,r.v.99 a chtel bych se zeptat zda se da nejak snizit hluk od motoru v kabine auta Diky Citovat
mindwipe Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 mozno poviem (napisem) hlupost, no ja by som asi zacal nejaky tlmiacim materialom... spoluziak si vytlmil cele auto (vento) - cize aj podlahu a prepazku s motorovym priestorom, a ma to tam dost tiche... ale zasa tiez neviem ake to bolo predtym, nez to urobil... ci sa to vobec oplati... Citovat
Pepa919 Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Nemyslim si ze by jsi napsal hloupost taky sem si rikal ze bych nejak vyztuzil tu prepazku mezi motorem a kabinou,jak je to ted tak se me zda ze je tam docela slaba vrstva jen nevim co je to za material nebo jestli se da pouzit nejaka vhodna nahrada a nejaka auta maji vztuzeny spodek kapoty,jen nevim zda to tam je na odhlucneni Citovat
mindwipe Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 no na 206 (aspon tej mojej) je tam iba plech, akurat je pokryty tym kobercom (a ten ma na spodku nieco co vyzera ako asfalt, ale asi to iba tak vyzera) - ale aj to je iba tak pokial bezne vidno, za pristrojovkou, je akurat iba plech, a nejaka zvlastna vata, no ta iba na niektorych miestach... Citovat
MirasCC Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Na tohle už sem odpovídal, kampak ten můj příspěvek zmizel? Že by zásah zhora Navrhoval sem dvě věci - jednak to tlumení pod kapotu, jednak rozvody. Ta deka pod kapotu je myslím v základu na dieslech a měla by mít jistý protihlukový vlastnosti. Nový rozvody sklidní projev motoru a na hladinu hluku v kabině by to taky jistej vliv mít mohlo. Citovat
Pepa919 Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Rozvody mam pul roku stary asi to vidim na vrakac jestli se jim tam nevali to tlumeni z podkapoty z naftaku a neco vymyslim i na tu prepazku,protoze tam mam neco asi jen tak aby se nereklo Citovat
vendelinek Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Na tohle už sem odpovídal, kampak ten můj příspěvek zmizel? Že by zásah zhora Navrhoval sem dvě věci - jednak to tlumení pod kapotu, jednak rozvody. Ta deka pod kapotu je myslím v základu na dieslech a měla by mít jistý protihlukový vlastnosti. Nový rozvody sklidní projev motoru a na hladinu hluku v kabině by to taky jistej vliv mít mohlo. To ne ,ale myslim,že je ti tady někde ještě jednou,taky se mi zdá,že sem to tady už viděl Citovat
MirasCC Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal To ne ,ale myslim,že je ti tady někde ještě jednou,taky se mi zdá,že sem to tady už viděl ee, dvakrát to tu není, to původní téma bylo taky v týhle sekci. Jen mělo jinej název, něco jako \"jen dotaz\", bo tak nějak. Citovat
pavlko Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Nahodou sa ku mne dostala z jednej buracky ta \"deka\" ( u nas to volame fiľc ) pod kapotu a prave vcera som ju zalozil. Teoreticky by to malo pomoct znizit hluk, kedze kapota by mala vdaka tomu menej rezonovat. Ale ja som nejaku zmenu nepostrehol Citovat
janci77 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Ja tú srandu nemám a to mám diesel... možno pre odľahčenie auta to predchádzajúci majiteľ odstránil . Mne to trochu klepe keď to je studené, ale po ohriatí pohoda. Ale aj tak, sused má golfa III a ten keď to nakopne, tak to je teda rachot... a tomu to rapoce či je motor studený alebo teplý... Citovat
lipnicak Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 na 306 sem dal odhlucneni na kapotu z diesla a kryt pod motor a mam ticho Citovat
Escaper Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Ja mam 206 1.4i 98 a kdyz jsem tam mel seriovy vyfuk a normalni sani tyk byla celkem ticha.... Citovat
Pepa919 Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 No,ja to mam tichy tak do 3000 ot/min a pak je motor docela hlucnej,nevite nekdo jestli se to odhlucneni da udela z nejakyho materialu?ja to shanim po vrakacich,ale vse je roztrhany a novy to bude asi velka palka... Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Pepa919 No,ja to mam tichy tak do 3000 ot/min a pak je motor docela hlucnej,nevite nekdo jestli se to odhlucneni da udela z nejakyho materialu?ja to shanim po vrakacich,ale vse je roztrhany a novy to bude asi velka palka... tak se mrkni na výrobky Dynamatu nebo tak všeobecně na audio.Většinou tam mají i materiály,které se dají použít i na kapotu Citovat
Crack Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Pepa919:Máš v kufru pod kobercem tu vatu tlumící?Ta dělá poměrně hodně Citovat
tato stano Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Chcem sa spytat ci sa da na 206 1,4 na kapotu nejake tlmenie,ak ano tak kde?najlepsie original.dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.