Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mozno poviem (napisem) hlupost, no ja by som asi zacal nejaky tlmiacim materialom... spoluziak si vytlmil cele auto (vento) - cize aj podlahu a prepazku s motorovym priestorom, a ma to tam dost tiche... ale zasa tiez neviem ake to bolo predtym, nez to urobil... ci sa to vobec oplati...

Odesláno

Nemyslim si ze by jsi napsal hloupost taky sem si rikal ze bych nejak vyztuzil tu prepazku mezi motorem a kabinou,jak je to ted tak se me zda ze je tam docela slaba vrstva jen nevim co je to za material nebo jestli se da pouzit nejaka vhodna nahrada a nejaka auta maji vztuzeny spodek kapoty,jen nevim zda to tam je na odhlucneni

Odesláno

no na 206 (aspon tej mojej) je tam iba plech, akurat je pokryty tym kobercom (a ten ma na spodku nieco co vyzera ako asfalt, ale asi to iba tak vyzera) - ale aj to je iba tak pokial bezne vidno, za pristrojovkou, je akurat iba plech, a nejaka zvlastna vata, no ta iba na niektorych miestach...

Odesláno

:myslim

Na tohle už sem odpovídal, kampak ten můj příspěvek zmizel? Že by zásah zhora :myslim

Navrhoval sem dvě věci - jednak to tlumení pod kapotu, jednak rozvody. Ta deka pod kapotu je myslím v základu na dieslech a měla by mít jistý protihlukový vlastnosti. Nový rozvody sklidní projev motoru a na hladinu hluku v kabině by to taky jistej vliv mít mohlo.

Odesláno

Rozvody mam pul roku stary asi to vidim na vrakac jestli se jim tam nevali to tlumeni z podkapoty z naftaku a neco vymyslim i na tu prepazku,protoze tam mam neco asi jen tak aby se nereklo

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

:myslim

Na tohle už sem odpovídal, kampak ten můj příspěvek zmizel? Že by zásah zhora :myslim

Navrhoval sem dvě věci - jednak to tlumení pod kapotu, jednak rozvody. Ta deka pod kapotu je myslím v základu na dieslech a měla by mít jistý protihlukový vlastnosti. Nový rozvody sklidní projev motoru a na hladinu hluku v kabině by to taky jistej vliv mít mohlo.

To ne ,ale myslim,že je ti tady někde ještě jednou,taky se mi zdá,že sem to tady už viděl

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

To ne ,ale myslim,že je ti tady někde ještě jednou,taky se mi zdá,že sem to tady už viděl

ee, dvakrát to tu není, to původní téma bylo taky v týhle sekci. Jen mělo jinej název, něco jako \"jen dotaz\", bo tak nějak.

Odesláno

Nahodou sa ku mne dostala z jednej buracky ta \"deka\" ( u nas to volame fiľc ) pod kapotu a prave vcera som ju zalozil. Teoreticky by to malo pomoct znizit hluk, kedze kapota by mala vdaka tomu menej rezonovat. Ale ja som nejaku zmenu nepostrehol

Odesláno

Ja tú srandu nemám a to mám diesel... možno pre odľahčenie auta to predchádzajúci majiteľ odstránil :D. Mne to trochu klepe keď to je studené, ale po ohriatí pohoda. Ale aj tak, sused má golfa III a ten keď to nakopne, tak to je teda rachot...:bojim a tomu to rapoce či je motor studený alebo teplý...

• O 2 týdny později...
Odesláno

No,ja to mam tichy tak do 3000 ot/min a pak je motor docela hlucnej,nevite nekdo jestli se to odhlucneni da udela z nejakyho materialu?ja to shanim po vrakacich,ale vse je roztrhany a novy to bude asi velka palka...

Odesláno
Původně zaslal: Pepa919

No,ja to mam tichy tak do 3000 ot/min a pak je motor docela hlucnej,nevite nekdo jestli se to odhlucneni da udela z nejakyho materialu?ja to shanim po vrakacich,ale vse je roztrhany a novy to bude asi velka palka...

tak se mrkni na výrobky Dynamatu nebo tak všeobecně na audio.Většinou tam mají i materiály,které se dají použít i na kapotu

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...