Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Píchl jsem někde kolo a je to na boku.A nevím jak se to tak blbě stalo.Dal jsem to do pneu a dal tam latu jenže to moc nepomohlo.Poradil mi nějaký přípravek z benziny,který se stříkne do kola a údajně to ucpe i velkou díru.Prý to používaj motorkáři.Nemáte s tím zkušenosti a jak se to přesně používá?

Díky

Odesláno

Jestli je to z boku, tak bych řekl že máš smolíka a budeš muset gumu vyměnit.

Netuším co za přípravek mohl mít ten člověk na mysli, napadá mě prostě obyčejnej sprej na opravu pneu. Ale nechápu, jak ti to mohl někdo poradit, páč to je nouzový řešení, v podstatě jen na dojetí do servisu. Krom toho - na defekty z boku pneumatiky taky nepoužitelný.

Odesláno

No právě proto se ptám,že to je na dojetí.Udajně to má zalepit i velkou díru a bez problému na tom jezdit.Něco jsem našel na stránkách tuningu,ale pořijde mi to stejný jak z bemziny.Je tam malinká dírka,která nejde ani vidět.Možné bych to řešil duší.

Odesláno

No na rezervě jezdím a potřebuju zprovoznit ten zimák.Jelikož je novej tak bych nerad kupoval další.No ale co se bude dát dělat.Ten zalepenej vozím v kufru a tam si v poklidu uniká

Odesláno

Jestli je to z boku tak s tím neuděláš nic, to ti nikde nespraví a ani žádnej zázračnej přípravek z benzínky to nezalepí. Leda tu duši jak si psal, do rezervy by snad mohlo bejt.

Odesláno

záleží na rozměru pneu a velikosti poškození boku,i píchlá z boku jde někdy opravit vulkanizací,potom se do boku vkládá \"vložka\" ke zpevnění boku.Dělají to např.v Praze 4 Hájích v jednom malém pneuservisu.Zkus si zadat do vyhledávače \"vaření bočních průrazů\" Oprava tuším stávala kolem 300-400 kč:myslim

Opravdu záleží na tom jak je poškozena,ale to ti posoudí,až na místě.

Odesláno

Tam je právě dírka ,která se dá zjistit až při ponoření do vody.Vůbec nejde vidět.To je dobrej tip pohledám.Díky.Popřípadě tam dám tu duši.

Odesláno

Těžká rada, protože pneumatiky jsou levné. Pokud máš nějaké finance, tak kup novou. Tady u té lepené bude i ten bok trošku tvrdší, mohlo by to být poznat za jízdy. Pokud nemáš finance, kup duši. Spray bych nekupoval. Podivné je, že to, co v servise zalepili, nedrží.

[upravil dne 13.1.2009 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...