Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak jste spokojení s orignál gumovými koberečky ve svém autě?Jde mi hlavně o ten u řidiče.Když pominu, že jsou všechny rovné a tudíž z nich věchno teď v tom počasí stejně odteče do podlahy, tak mi přijde velmi zajímavé uchycení řidičova těmi kolíčky v podlaze.Nateče tam voda, která celkem logicky v tomto počasí zmrzne.Prostě není nad originál.:grrKdyž se podívám třeba na milionkrát omílanou Škodu Fabia svého švagra, tak mohu jen závidet originál vkládané koberce ve tvaru malé vaničky, kterou v pohodě vyjme a vylije obsah ven.

Odesláno

já teda nevim ale snad nikdy sem tam neměl tolik vody že by to zateklo do těch úchytů, většinou je voda v těch podélných drážkách, jestli se teda bavíme o těch samých

Odesláno

já mám koberečky firmy Gumárny Zubří. Mají celkem velké žebrování (takové čtverečky), které vodu z bot zachytí. Díval jsem se i po originálech, ale když jsem viděl, že mají jen takové malé kruhové prohloubení, tak jsem je nekupoval.

Odesláno

tak sem koukal na ty koberce ze zubří a víte co mě zajímá, jak vám tam sedí když nejsou tvarované jako ty originál, já si koupil na léto textilní a řek bych že měli dost podobný tvar, možná úplně stejný jako ty ze zubří a po jedné jízdě sem je vyhodil

Odesláno

Mám koupené gumové od Zubří a sedí jako zadek na hrnec :) prostě naprosto přesně.

S textilními na léto je trochu problém, protože pokud nejsou uchyceny, šoupou a mačkají se a uchytit znamená trochu je rozebrat (vyšroubovat takový černý záslepky a místo nich použít ty, co jsou na podlaze, trochu se to časem deformuje, ale funguje to).

Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno

Kupoval jsem koberečky v Kelly za 500 a dobrý.Mají vysoké hrany a docela sedí.Pak jsem si taky kupoval vanu do kufru a to je super.Nikdy neviš co tam vyleješ.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...