Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jedu si takhle s dcerou bobovat, zaparkuju a koukám: za mnou černá stopa ve sněhu... otevřu kapotu a měrka na olej venku a olej vybli... vystříkaný po celým motoru... když mě vzkřísili, tak jsem to očistil papírovýma kapesníkama a šupem do servisu (byl za rohem). Tam mi řekli, že do motoru vede nějaký kanálek na vyrovnání tlaku, který zřejmě zamrzl a ucpal se. Tlak pak musel někudy ven. Prý se to občas stane... :bojim Doufám, že mě už ne, jednou stačilo :grr

Odesláno

To se mi stalo na MI16. Zamrzlo mi sítko v nalévacím hrdle na olej,kde vede hadička na odvětrávání klikové skříně.A olej vytřelil měrkou.Taky jsem byl naměko,když jsem to viděl. V servise mi to sítko vyhodili a vyměnili olej. říkali ,že to zamrzá když je starý,nebo znehodnocený olej v zimě.

Odesláno

Ako píše zaxon, aj mna to stálo gufero pri prevodovke a striekalo to tak, že som mal úplne satriekaný celý voz od spodu. Takže viem ako si sa cítil.

Odesláno
Původně zaslal: Pišta

To se mi stalo na MI16. Zamrzlo mi sítko v nalévacím hrdle na olej,kde vede hadička na odvětrávání klikové skříně.A olej vytřelil měrkou.Taky jsem byl naměko,když jsem to viděl. V servise mi to sítko vyhodili a vyměnili olej. říkali ,že to zamrzá když je starý,nebo znehodnocený olej v zimě.

V tom servise kecali. Mne to urobilo 14 dní po výmene oleja. Vždy sa to stane v zime keď je v hadiciach a sítku emulzia.

Odesláno

Krása, mne sa asi pred 3/4 rokom stalo že sa mi stratilo z ničoho nič viečko kadiaľ sa plní olej. Zistil som to pri dolievaní kvapaliny do ostrekovačov, celý motor zagr*aný od oleja ale oleja stále dosť :D

Odesláno

Už jsem se lekl, že se to stalo jenom mě :)... V servise mi řekli, že byla zamrzlá nějaká hadička (to bude ta z klikovky). Takže mám nový olej, olejový i vzduchový filtr, vyčištěný motor (jen hadrou) a jsem o 3 tisíce lehčí :(... A co se týká chladící kapaliny, tak tam mám prý nějakou origo peugeot a ta se prý nesmí s ničím jiným míchat... Když budu chtít, tak mi ji seženou stáčenou od Pažoutů..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...