chocenak Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Jedu si takhle s dcerou bobovat, zaparkuju a koukám: za mnou černá stopa ve sněhu... otevřu kapotu a měrka na olej venku a olej vybli... vystříkaný po celým motoru... když mě vzkřísili, tak jsem to očistil papírovýma kapesníkama a šupem do servisu (byl za rohem). Tam mi řekli, že do motoru vede nějaký kanálek na vyrovnání tlaku, který zřejmě zamrzl a ucpal se. Tlak pak musel někudy ven. Prý se to občas stane... Doufám, že mě už ne, jednou stačilo Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Tak to ti nezávidím. To musí opravdu naštvat. Citovat
Bobo.KH Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Nechtel bych cistit motor:bojim:bojim:bojim Citovat
zaxon Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Jo jo mi to dělala fiesta,hlavně aby neprotlačil tlak oleje gufero na klikovce. Citovat
AnotherOne Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Robí to odvetranie kľukovej skrine do sania keď sa ucpe alebo zamrzne. V zime pomôže trochu uvoľniť nalievací otvor oleja. Citovat
Pišta Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 To se mi stalo na MI16. Zamrzlo mi sítko v nalévacím hrdle na olej,kde vede hadička na odvětrávání klikové skříně.A olej vytřelil měrkou.Taky jsem byl naměko,když jsem to viděl. V servise mi to sítko vyhodili a vyměnili olej. říkali ,že to zamrzá když je starý,nebo znehodnocený olej v zimě. Citovat
lubokpz Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Ako píše zaxon, aj mna to stálo gufero pri prevodovke a striekalo to tak, že som mal úplne satriekaný celý voz od spodu. Takže viem ako si sa cítil. Citovat
pastorek Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: Pišta To se mi stalo na MI16. Zamrzlo mi sítko v nalévacím hrdle na olej,kde vede hadička na odvětrávání klikové skříně.A olej vytřelil měrkou.Taky jsem byl naměko,když jsem to viděl. V servise mi to sítko vyhodili a vyměnili olej. říkali ,že to zamrzá když je starý,nebo znehodnocený olej v zimě. V tom servise kecali. Mne to urobilo 14 dní po výmene oleja. Vždy sa to stane v zime keď je v hadiciach a sítku emulzia. Citovat
loque Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Krása, mne sa asi pred 3/4 rokom stalo že sa mi stratilo z ničoho nič viečko kadiaľ sa plní olej. Zistil som to pri dolievaní kvapaliny do ostrekovačov, celý motor zagr*aný od oleja ale oleja stále dosť Citovat
chocenak Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 Už jsem se lekl, že se to stalo jenom mě ... V servise mi řekli, že byla zamrzlá nějaká hadička (to bude ta z klikovky). Takže mám nový olej, olejový i vzduchový filtr, vyčištěný motor (jen hadrou) a jsem o 3 tisíce lehčí ... A co se týká chladící kapaliny, tak tam mám prý nějakou origo peugeot a ta se prý nesmí s ničím jiným míchat... Když budu chtít, tak mi ji seženou stáčenou od Pažoutů.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.