Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem je taky přebouchl ve 160 tisicích,jistota je jistota a zaz tak na stašný prachy to nevyšlo,nechal jsem vyměnit všechny řemeny a kladky a stálo to tak kolem 6500 Kč plus teda práce.Horší bylo když jsem musel doplnit adetiva,kvůli emisím,to vyšlo tak na 3 tis.

Odesláno

sak na 407 mach je rozvodova retaz ne? No menit rozvody pri 130 000km je podla mna zbytocne skoro a vyhodene peniaze, ked je predpisane 240 000km , tak si ich vymenim pri 200 000 pre pokoj v dusi, ale preco pri takych nizkych cislach :ticho, nepocul som este zeby niekto mal problem z rozvodmi (pretrhnutie remena, resp retaze) , myslim ze ta retaz vydrzi este daleko viac ako je 240 000km predpisane

Odesláno

Na 407 je řemen ne řetěz.........a je lepší dřív jak později a rozvody se mění i dle stylu jízdy.....od 180 t do 240 t.......těch pár tisícovek za rozvody nestojí za nový motor za několik desítek tisíc....

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Na 407 je řemen ne řetěz.........a je lepší dřív jak později a rozvody se mění i dle stylu jízdy.....od 180 t do 240 t.......těch pár tisícovek za rozvody nestojí za nový motor za několik desítek tisíc....

Tak, tak. Ja mam urcite remen.

xjbydii2gf8ftm2chlgh.jpg

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Ahoj, řeším teď podobný problém, o jakém se tu většina z vás zmiňuje... Auto mi přestalo táhnout, ale narozdíl od duriceka mi jede mnohem pomaleji - nedostanu z něj víc jak 110-120 a zrychlení z 0na100 při mírném kopci asi za 20 minut :) Byl jsem s tím již v 2 servisech a podstatě se shodli na tom, že odešlo turbo :nevim. Když napojili auto na dia, byla požadovaná hodnota turba 1001 a já měl 959, když se přidal plyn na cca 2500ot/min, tak požadovaná hodnota stoupla a aktuální hodnota tlaku turba klesala a přesně jak je tady někde už psáno, hadice se vcucla. Souhlasí to i s tím, že čím více na plyn šlapu, tím se to více jakoby \"dusí\". Jinak olej v té spodní hadice jsem měl taky, než vytekl servisákovi na mikinu :ticho. Zítra s tím mám jet na rozebrání turba a jeho následnou kontrolu, tak uvidím co se z toho vyvrbí...

Na cizím fóru jsem se dočetl toto:

Po celodenním měření a ježdění mi ten známej volá, že je v prrrrr..... turbo. Tchán začal shánět repasovaný. Sehnal a domluvil výměnu za týden. Cestou se stavil ve Spei vyměnit kus výfuku. Pane to je katalisátor. Neměnit, vyndat, dát díl bez katu. Cena kolem 1700,-. Lidi ten přijel s očima na vrch hlavy. To jede jako pra.... Nic nebylo špatnýho, jenom ucpanej kat sazema a proto turbo nešlo. Prostě to mělo zaražený větry. A VW s počítačem byl v prd....

Co myslíte, může to nastat i u 407?

[upravil dne 20/4/09 nanux]

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahojte mam podobnu situaciu na 307 vykon na 3 prevodovom stupni ako tak.. potom to ide dole.. ked dam 4 tak sa rozbieha sem tam v pohode a sem tam pomali.. na 5 potom na dialnici tah pri 2,5 -3 tisic otackach a do kopca nevladze... na 3ke ide celkom .. ale potom nie dlho ..

porqadte prosim

• O 2 roky později...
Odesláno

zdravim mam tiez problem niekedy pocas jazdy ked mam cca 2000 otacok a chcem pridat tak nezapne turbo ale vyhodi mi otacky na 3000 potom spadnu naspet na povodne ake boli cca 2000 a zase na 3000 a auto netaha ide rovnakou rychlostou vobec necitit turbo co to moze byt ? :(

Návštěvník
Odesláno

No pánové před týdnem jsem měnil olej a po čtyřech dnech po výměně šílené,auto jako by úplně umřelo.Myslel jsem že jeto turbo, zavezl jsem to svému mechanikovy.A ten zjistil že mam totálně zasraný arg ventyl. takže ho vyčistil a auto jede zase jako střela mám 1.6.Hdi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...