Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dnešní dopoledne - mráz a parkoviště

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska napočítal 4 auta ,který nenastartovaly díky mrazu,ale při tom dneska bylo nejmíň z celýho tejdne,dneska ráno bylo \"jen\" -12°C,přitom celej tejden byla teplota +- -15°C a i víc pod nulu, byla mezi nima i 406tá,taky se jí nechtělo,takže byly dneska v provozu i kabely,dokonce sem se taky podílel na zprovoznění, no stála holka vedle našeho,tak sem se přehodil do bundy a vyrazil ven ,byl to soused z vedlejšího vchodu tak proč mu nepomoct,žabka pomohla 406ce,jen si breptala,blahem,chytla hned ,holka:D

Odesláno

Je to divny, ja mel dnes taky co delat abych nastartoval... asi uz baterie dlouho nevydrzi, no jeste ji zkusim poradne nabit a uvidime co z ni jeste vyleze.

Odesláno

Zatial ma to obchadza *klop klop*

naposledy v piatok o 4 rano, -18 a naskocilo krasne..

zima neuveritelna.. este aj po 3 hodinach kureni na plno mi okienko pri zrkadielkach zamrzalo (zvnutra)

Odesláno

U nás v pátek ukazovalo -19, při startování se motor převaloval hodně líně, skoro jsem se bál, že je baterka v čoudu, ale zvládl to. Taky o pár aut vedle na parkovišti jedna 406-ka v kombajnu dlouho nemohla nastartovat....

Odesláno

Jó dnešska to bylo zatím největší hardcore - auto chytlo a slíbilo hned na první převalení. Jenže tím to na dlouhý čas skončilo. Druhé - dlouhé - nažhavení a otočení klíčem a nic. Tak jsem na nic nečekal a hned jsem se rozhodl dát 15s sérii kdo z koho. Po 5 vteřinách to začala zabalovat baterie, jenže se zase umoudřil motor. Mno, abych to zkrátil, prostě nakonec chytlo.;)

Na to, že ventilové vůle jsem nikdy nenastavoval, vstřiky jsou snad ještě z fabriky a baterka je jen 44 Ah, je to ještě dobrý.:aut

(v nejhorším půjdu do práce pěšky)

P.S.: Dělá to nafta - jinak, po celý zbytek dne na první převalení. Asi do ní naláduju nějaké \"opičí kapky\"

Odesláno

tak taky se musim priznat ze za poslednich par dni jak byla nehorazna klemra, tak dnes nastal den kdy uderila cerna hodinka na mou baterku a nenastartoval sem, asi nejake divne poskladani platen bo co... je to mezi bohem a zemi proc ne dnes... jinak dnes u nas bylo rano -13.. ale kdyz sem startoval tak pouze minus 9, tak nechapu proc kdyz nastartuji v minus 15, tak proc ne ted... zivot je pes na tuzkovy paterky.

Odesláno

presne jak rikas sefe, kdyby se veci nerozbyjely tak by jsme je neopravovaly, potom by asi ani nebylo zandy forum, co by jsme delaly, to by jsme ani nekupovaly novy auta.. vsichni by jeste jezdily ve skodovkach a a a... a dosel mi dech

Odesláno

Po pravdě musím přiznat, že dnes taky start nic moc - sice to čaplo, ale točilo to mnohem dýl než v pátek, kdy bylo - 15 (dnes ve 14 hodin - 4)

Odesláno

Ne ze baterky nic nevydrzi, a lidi se o ne nestaraj :(

Dnes vsude prodavaj bezudrzbovy baterky, ale precejen kdyz ji na zimu vytahnu, precejen som dolival destilky trocha... Takze kdyz se neudrzujou, nic nevydrzi ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...