Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem teď vyměnil ty trysky. Zatím jsem s tím nejel, ale stříká to úplně jinak než ty původní. Původní stříkaly takový svislý proud. Tyto nové krásně rozstřikují po celé stírané ploše. U těch původních to asi nebyla chyba, ale vlastnost, protože měly rozstřikovací trysku situovanou svisle. Nové mají trysku vodorovně. Uvidím za jízdy. Dám vědět.

Odesláno

jj je to CZECH SMEJD daval jsem novy kdyz jsem 407 privez 8/08 a presne jak tu vse tvrdite strika ok a postupne se dostrik snizuje je to tyden co sem daval opet novy :-(

Odesláno

Při nižších rychlostech do 80km/h je to dobré. Při 130km/h by to bylo dobré, ale jakoby to mělo menší tlak. Zkusím ještě koupit tu spojovací hadičku mezi tryskami. Mám totiž dojem, že teď tam jsou u každé trysky dva zpětné ventily a ty mohou snižovat tlak. Původní trysky zpětný ventil neměly a nové ho mají. Ještě do toho těch asi 250,-Kč vrazím a uvidím.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem koupil a vyměnil tu spojovací hadičku. Dnes jsem jel delší cestu do jižních Čech a tak jsem to vyzkoušel. Musím konstatovat, že se to trochu zlepšilo, ale zas tak slavné to není. V té soli to nechává pruh nahoře, veprostřed a na obou stranách dole. Před nedávnem jsem viděl v ATU sadu na ostřikováče, které se připevní na ramínka stěračů. Něco na způsob jak to bylo na 405kách. Začínám o tom silně uvažovat. Vystříkal jsem celou nádobku ostřikovače z Prahy do Tábora, tam zase dolíl a sklo nebylo nic moc. Zlatá 406ka tam to krásně ostřikovalo.

[upravil dne 1.2.2009 HonzaZ]

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Tak jsem koupil a vyměnil tu spojovací hadičku. Dnes jsem jel delší cestu do jižních Čech a tak jsem to vyzkoušel. Musím konstatovat, že se to trochu zlepšilo, ale zas tak slavné to není. V té soli to nechává pruh nahoře, veprostřed a na obou stranách dole. Před nedávnem jsem viděl v ATU sadu na ostřikováče, které se připevní na ramínka stěračů. Něco na způsob jak to bylo na 405kách. Začínám o tom silně uvažovat. Vystříkal jsem celou nádobku ostřikovače z Praha do Tábora, tam zase dolíl a sklo nebylo nic moc. Zlatá 406ka tam to krásně ostřikovalo.

Zrovna o tom samém přemýšlím ale způsob 807(C8) ale čekám na ramínka......

Odesláno

Myslíš, že ta ramínka budou sedět na 407, a co stírátka?

Jenom použiju ty boční ostřikovače co jsou na těch ramínkách a předělám to aby to sedlo na ramínka a lišty 407

Odesláno

Tady to co jsem viděl v ATU se přichytlo u držáku stírátka na ramínku a mělo to asi pět trysek, které by měly stříkat po celé délce stírátka. Byly k tomu samozřejmě hadičky a nějaký fixační materiál. Cena asi 400,-Kč.

Odesláno

Tady to co jsem viděl v ATU se přichytlo u držáku stírátka na ramínku a mělo to asi pět trysek, které by měly stříkat po celé délce stírátka. Byly k tomu samozřejmě hadičky a nějaký fixační materiál. Cena asi 400,-Kč.

Máš na to odkaz......????možná by to bylo lepší než z 807(C8)

Odesláno

Mám model 2009 a pri stieraní vo vyššej rýchlosti je ten istý problém, trysky dostrieknu tak do dvoch tretín.Takže treba znížiť rýchlosť,alebo počkat na križovatku

Odesláno

Jak vidno je to konstrukční problém.

2Přema: bohužel nenašel jsem jejich internetové stránky. Je to firma Autotechnik Unger. Tady v Praze mají dvě provozovny. Jednu na Chodově a druhou na Plzeňské v Košířích.

Odesláno

Neřekl bych, že je to konstrukční problém. Copak jste nikdy nemočili ve větru? (na ozkoušení pro začátečníky doporučuji boční vítr 50km/h; pokročilým pak čelní vítr 130km/h)

Trysky se opravdu vyrábějí v ČR. Nazývat to čekšmejdem je mimo mísu, neboť formy české určitě nebudou. A jestli se do toho natlačí plat v čechách, francii nebo číně, je jedno. Bude se to lišit jen výrobní cenou. 3.00; 3.50 a 2.20 Kč. Nakonec to stejně prodají za 315.

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Neřekl bych, že je to konstrukční problém. Copak jste nikdy nemočili ve větru? (na ozkoušení pro začátečníky doporučuji boční vítr 50km/h; pokročilým pak čelní vítr 130km/h)

Trysky se opravdu vyrábějí v ČR. Nazývat to čekšmejdem je mimo mísu, neboť formy české určitě nebudou. A jestli se do toho natlačí plat v čechách, francii nebo číně, je jedno. Bude se to lišit jen výrobní cenou. 3.00; 3.50 a 2.20 Kč. Nakonec to stejně prodají za 315.

já bych to spíš viděl ne v problému trysek ale ve tlaku čerpadla......kdyby byl ten tlak větší tak to tam i za jízdy dostříkne.....

[upravil dne 2-2-09 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...