Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Před týdnem jsem při -15 nenastartoval, koupil jsem novou baterku, ale dneska opět při - 13 ani ťuk!! točí to ale nic!! Jak to tady čtu asi v řiti žhaviče co?? Kolik tak koštuje výměna??

Peugeot 406 2.0 HDI 80 Kw

Odesláno

Mam ten samy problem se stejnym autem tak sem se dnes byl ptat v Tabore v basu a bosch 510kc-kus, nebo naky Super diesel asi 270-kus,jaky je zasadni rozdil nevim,ale 500 za jednu se mi moc davat nechce

Odesláno
Původně zaslal: pepekpepek

Mam ten samy problem se stejnym autem tak sem se dnes byl ptat v Tabore v basu a bosch 510kc-kus, nebo naky Super diesel asi 270-kus,jaky je zasadni rozdil nevim,ale 500 za jednu se mi moc davat nechce

To Ti věřím,ale zase dlouho máš klid s Bosch :myslim

Odesláno
Původně zaslal: snehulka.18

Před týdnem jsem při -15 nenastartoval, koupil jsem novou baterku, ale dneska opět při - 13 ani ťuk!! točí to ale nic!! Jak to tady čtu asi v řiti žhaviče co?? Kolik tak koštuje výměna??

Peugeot 406 2.0 HDI 80 Kw

Já jsem kupoval včera KAGER 65-2066. Objednával jsem je tady http://www.autodily1.cz/peugeot/406-8b-10-95-05-04/motor/zapalovani-zhaveni/1088/151323/205187/597451/597456/v7/ Mají tam i jiné. Mrkni na to. Jo ty moje stály 271 kč/ks. Objednal jsem omylem jeden kus navíc. Tak pokud chceš za 250 kč je tvůj.

[upravil dne 15.1.2009 pavel104]

[upravil dne 15.1.2009 pavel104]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...