sloters Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Vyhlašuji bojkot proti USA za to co nám včera provedli.Kdo se přidá? Citovat
destiny Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Muzeme si za to sami! Hrali jsem vcera duchodcovskou ligu A jeste si tam soupneme vlastnaka, ach jo Citovat
sloters Odesláno 6. květen 2004 Autor Odesláno 6. květen 2004 Stejně je ten herní systém na h****o.Co nám je platný,že všechno vyhrajem a pak jednou dostanem a konec.Jinak musím souhlasit,že toho na MS opravdu moc nepředvedli.Až tedy na zápas s Kanadou.Možná by bylo lepší kdyby ho prohráli.Takhle si mysleli,že jsou neporazitelní.No jo, ale to jsou \"kdyby\" Citovat
Gotrek Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Taky jsem včera říkal, že hrají jak ponocní. Ten systém je fakt na houby. Od osmifinále by si to měl hezky rozdat každý s každým, a? se vidí, kdo na tom jak je. Citovat
Driver Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Já si myslím že hráli dobře, akorát ten vlastňák je položil a už se nevzpamatovali Tak snad příště. Citovat
Bohumil Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Naši hráli dobře, ale amíci byli v závěru o něco lepší a měli víc štěstí. Nájezdy, to je loterie, jenom co rozdali razítek na obou stranách. Citovat
Gotrek Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Je fakt, že ty nájezdy byly pěkné nervy. Tolik tyček už dlouho nepamatuju. Citovat
Emiš Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 buuuuuuuuuuuuuuuuuu :( no ale aspon ze vypadlo i Finsko ten jejich sudi nam taky dost pomohl... Jinak stezujte si na system, ted spatnej ale pred par lety kdy jsme sbirali medajle byl ten system super :D:D Citovat
tomyka Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 ja som na zaciatku fandil ceskoslovensku ale teraz mi uz ostava len to SLOVENSKO inac skoda vas bratia. aj som trosku fandil usa ale na konci som vas lutoval. ale zivot ide dalej a ani chlieb nebude lacnejsi:) Citovat
Vvitty Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Herni system je v pohode, chces byt mistrem, tak vyhravej vzdy a vsechno... a samozrejme je potreba taky neco stesti snad priste.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.