Demo Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Stala se mi dneska nemila vec, poradilo se mi pri otvirani zamrzlych dveri strhnout tesnici gumu. Nemate nekdo nejaky tip na lepidlo guma na lakovany kov? Citovat
oddie Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Chemoprén atd, nic moc jiného nevymyslíš. Citovat
Fx Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Kdysi jsem takhle lepil na kovový světlomet gumové těsnění okolo, a to lepidlem pro ženský na nehty - nic jinýho nedrželo. Stačí nechat to lepidlo tu gumu trochu naleptat. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Myslím, že to lepidlo na nechty je obyčajné sekundové lepidlo, teda aspoň tuná si to ženy takto kupujú. Citovat
vendelinek Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: oddie Chemoprén atd, nic moc jiného nevymyslíš. Mám velice dobrou zkušenost s CHEMOPRENEM EXTRA SILOLEP na 309nu sem lepil lištu,znak na zadní dveře a drží to jako sv....ně Citovat
jarajarda Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: P.avel žvýkačka Když ztvrdne, je jak beton:D Citovat
pastorek Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: oddie Chemoprén atd, nic moc jiného nevymyslíš. Mám velice dobrou zkušenost s CHEMOPRENEM EXTRA SILOLEP na 309nu sem lepil lištu,znak na zadní dveře a drží to jako sv....ně Tiež si myslím že Chemoprén je najlepšie riešenie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.