Louda Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Prosím poraďte. dnes se mě stalo při jízdě v 406 HDI - rozsvítila se kontrolka diagnostiky, a při sešlápnutí plynového pedálu, ručička otáčkoměru nešla nad 3 tisíce. Po dalším nastartování už to jelo normálně, ale diagnostika zatím nezhasla. Je to snad nějaký servisní mod? Máte s tím někdo zkušenosti? Citovat
AnotherOne Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Buď sa ti to objaví znovu, potom len do servisu na diagnostiku alebo ti zhasne kontrolka sama ak išlo o dočasnú závadu. Citovat
Libor T16 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 to je nějaká porucha , ted musíš do servisu, nebo někam , kdo má diagnostiku a vymazat pamět závad aby ti to zhaslo , ale to tam neskočí jen tak !! na diagnostice poznáte proč - možná nějaká tryska nebo regulátor myslím - podle toho že jednou ti to skočilo do velké poruchy , že to nešlo přetočit přes 3tis.ot - to se tak brání , abys nejel ve výkonu s něčím pokaženým Citovat
Louda Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 regulátor tlaku paliva jsem měnil tuším v létě, ale byl z vrakáče. Tak uvidíme. budu muset na tu diagnostiku.... Citovat
vix Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Tady Nebo tady Diag, podle mě zase přicpané DRV na vysokotlakém čerpadle. Citovat
Louda Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: vix Tady Nebo tady Diag, podle mě zase přicpané DRV na vysokotlakém čerpadle. co je to DRV ???? Citovat
Líby Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 jo jo to bude snimac nekde u railu,mel jsem to same,potom uz to nechtelo poradne startovat,stalo to 12000Kč ale uz je to 3roky zpet Citovat
vix Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Druck - Regler - Ventil (tlakový regulátor) Citovat
Louda Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: Líby jo jo to bude snimac nekde u railu,mel jsem to same,potom uz to nechtelo poradne startovat,stalo to 12000Kč ale uz je to 3roky zpet No tak to se mám na co těšit. už se nemůžu dočkat diagnostiky. Ale aspoň vím, na co se zaměřit:o Citovat
MatrixChose Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 To může bejt cokoliv, třeba prasklá turbo hadice, třeba DRV, třeba čidlo, třeba cokoliv.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.