bigicek Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Dnes, 5. ledna 2009, zemřel baskytarista Katapultu Jirka \"Dědek\" Šindelář z Katapultu. V listopadu jsem byl na jejich koncertě ve Futuru, který měl být jeden z posledních, ale nakonec byl opravdu poslední. Bylo to perfektní....čest jeho památce!!!... http://kultura.idnes.cz/dedek-sindelar-z-katapultu-podlehl-plicnim-potizim-fxn-/hudba.asp?c=A090105_163237_hudba_jaz Citovat
Hadra Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 To je v prdeli...... ať mu to hraje alespoň stejně tak dobře v bigbeatovém nebi! Katapult sice nikdy nebyl můj šálek čaje, ale pár songů jsme taky hrávali na zábavách, nicméně je vnímám jako jednu z ikon českého rocku a tohle je velká rána. Citovat
Medvěd Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Co dodat - i legendy holt odcházejí ...... (ale hrálo mu to dobře) Citovat
OK406 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Konec jedné legendy na českém nebi. Ať mu to v tom hudebním nebi hraje s Kohoutem tak dobře jako na Zemi:potlesk:potlesk:potlesk:(:( To je konec skupiny KATAPULT !!! Citovat
vendelinek Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 No,tak to je škoda,VELKÁ ŠKODA, legenda , byl dobrej,rád sem je poslouchal..... Citovat
pavloucha Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Tak to je rána!Ať mu to hraje dobře i v nebi Citovat
KIRRA Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Velká škoda...skvěle se poslouchal... :potlesk:potlesk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Jj, je to smutná zpráva, ať je mu dobře v tom Rockovým nebi. Citovat
John Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Tak to je mi moc lito na 2 konzertech jsem byl a fakt mu to zpívalo mooc dobře.. :( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.