Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Majk006

nazdar, stalo se vam pokud mate nastaveno denni sviceni automaticke ze se nekdy nerozlo po nastartovani? mam to nastaveno ze svitim jen 21w. Dik. Peugeot 308 [/quo

Tak to neviem nepozeram ci tie 21w svietia,ale musim to skontrolovat. Ako si to spozoroval,ci po starte vystupis a pozries ci svietia 21w ziarovky?

[upravil dne 15/7/10 Mirec-308]

• O 2 měsíce později...
  • O 9 měsíců později...
Odesláno

rad bych to malinko ozivil, chtel bych se zeptat, jaka je zkusenost s nastavením zarovky 21w jako denni sviceni. Pokud je nastaveno jako denni sviceni 21w jsou podsvicene i budiky? (otackomer + tachometr) nebo ne? Pokud je jako denni sviceni 5w+h7 tak tyto budiky jsou podsviceny

Odesláno
rad bych to malinko ozivil, chtel bych se zeptat, jaka je zkusenost s nastavením zarovky 21w jako denni sviceni. Pokud je nastaveno jako denni sviceni 21w jsou podsvicene i budiky? (otackomer + tachometr) nebo ne? Pokud je jako denni sviceni 5w+h7 tak tyto budiky jsou podsviceny

Pokud svítíš jen na dvouvlákno (P21W) tak nejsou.

Odesláno

Myslíš svícení ... dle mého názoru minimální. Spíš mi připadá, že když běží klimoška, jakoby to auto bylo línější. Ne že by jelo pomaleji, ale musím ho víc točit. Ale možná je to jen subjektivní pocit.

• O 6 let později...
Odesláno

Myslis silnejsiu ziarovku ako je 21/5W? Ja som mal 28/7W a rozdiel uplne minimalny a uz je snad nemozne ich zohnat. LED tiez neboli lepsie. Teraz mam Philips vision plus a su celkom dobre

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, torchu se tu přiživím. Minulý týden jsem zjistil, že mi na mé 308 vůbec nesvítí obrysová světla a to ani když je zapnu ručně. Na denní svícení mám originální LED světla. Je to normální nebo je někde chyba? Díky.

Odesláno

Ahoj, je to normální, po přepnutí na obrysová se rozsvítí palubka a zadní světla, vpředu svítí ledky.

Odesláno

A ty obrosová světla nemají svítit nikdy? Já mám totiž za to, že když jsem koupil auto, tak svítili spolu s potkávacíma , proto mě to teď zarazilo.

Odesláno

Já tam ty obrysovky mám, jsou k nim připojeny i konektory. Aby jsme si rozuměli, popíšu jak mi světla fungují:

1. světla vypnuta => LED svítí naplno

2. automatika => LED svítí naplno + řízení senzorem

3. obrysová světla => LED svítí tlumeně

4. potkávací světla => LED svítí tlumeně + svítí potkávací

Je to tedy takto v pořádku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...