Přejít na obsah

Rimmsi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

O uživateli Rimmsi

  • Datum narození 7.9.1987

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2013

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Hodonín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

563 zobrazení profilu

Rimmsi's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. Rimmsi

    Denne svetla

    Tak to bude jak píšte, díky. Už jsem se lekl, že bude vadná BSI nebo něco podobného.
  2. Rimmsi

    Denne svetla

    Já tam ty obrysovky mám, jsou k nim připojeny i konektory. Aby jsme si rozuměli, popíšu jak mi světla fungují: 1. světla vypnuta => LED svítí naplno 2. automatika => LED svítí naplno + řízení senzorem 3. obrysová světla => LED svítí tlumeně 4. potkávací světla => LED svítí tlumeně + svítí potkávací Je to tedy takto v pořádku?
  3. Rimmsi

    Denne svetla

    A ty obrosová světla nemají svítit nikdy? Já mám totiž za to, že když jsem koupil auto, tak svítili spolu s potkávacíma , proto mě to teď zarazilo.
  4. Rimmsi

    Denne svetla

    Ahoj, torchu se tu přiživím. Minulý týden jsem zjistil, že mi na mé 308 vůbec nesvítí obrysová světla a to ani když je zapnu ručně. Na denní svícení mám originální LED světla. Je to normální nebo je někde chyba? Díky.
  5. Ahoj, je číslo ND stejné pro 308 SW 2013? Díky.
  6. Mě to ukazuje těch 70°C. Ale včera jsem to byl projet po dálnici a dnes ráno klid. Tak uvidím jak zítra.
  7. Ahoj, mám podobný problém. Mám P308 1,6HDI 68kW najetých necelých 55ti. km. Ráno, když jedu do práce, tak po cca 2km mi začne cukat motor a vydává takový dunivý zvuk, nevím jak bych ho přesně popsal, no a po dalších cca 3km je klid. Má otázka zní, můžete to způsobovat filtr pevných částic popř. zanesené výfukové ventily nebo to může být něco jiného? S autem jsem byl na diagnostice a výměně palivového filtru. Je pravda, že od Vánoc jsem nejel delší cestu a ani po dálnici. Do teď bylo vše v pořádku. Díky.
  8. Rimmsi

    ktorý nový olej?

    Ok, díky za rady
  9. Rimmsi

    ktorý nový olej?

    Jasné, jen mám takový pocit, že asi nevypustili celou vanu. Ptám se proto, že než jsem přelil množství oleje nad MAX, tak jsem ujel 150 km a dnes když jsem odsával přebytečný olej, tak byl již dost špinavý a nevím jestli je to normální.
  10. Rimmsi

    ktorý nový olej?

    Jde mi o to, že když se měnil i ten filtr tak by ho se tam mělo vejít těch 4,25l. Když jsem ho dolil na těch 4,2l, tak už jsem byl cca 5mm nad maximem.
  11. Rimmsi

    ktorý nový olej?

    Zdravím, nechci zakládat zbytečně nové téma, tak se ptám zde. Před týdnem mi měnili v neautorizovaném servisu olej a olejový filtr. Olej i filtr jsem měl svůj. Nového oleje dolili jen 3,5l. Může to být problém? Díky. Edit: hladina oleje po výměně byla dvě čárky pod maximem.
  12. Rimmsi

    Sklápění zrcátek

    Také jsem to řešil na začátku zimy, musel jsem do servisu, kde je deaktivovali. Nic to nestálo a v rámci čekání jsem se byl projet novou 308
  13. Rimmsi

    vyhrivane sedadla?

    Zdravím, chystám se na důkladnou očistu interiéru a tak se chci zeptat, jestli se dají vyhřívané sedačky odpojit, vydělat a znovu zapojit v domácích podmínkách? Díky.
×
×
  • Vytvořit...