kahy Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 ahoj z ničeho nic mi přestal stírat zadní stěrač... první fáze stírání nefunguje, druhá ostřik zadního skla funguje... takže fakt nvm... díky za radu Citovat
Mitja Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Ja mel problem v tom mechanizmu pod plastem zevnitr na dverich kufru. Sterac nemel dost silu aby to setrel. Takze jsem to rozebral, vycistil, poradne namazal a od te doby to fici v poho. Zkus si nechat zaplou páčku a jestli kdyz tomu steraci pomuzes tak jestli bude mit snahu stirat. Kdyz ne tak zkontroluj prvne kabely. Citovat
vinorak Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 a taky relátko co je ve dveřích vedle motorku Citovat
kobra Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 pozor to relé je v autě jenom jedno nejde ničím nahradit , než tím samým ty z pojistkové desky nee - chyba Citovat
Doyle Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: kahy ahoj z ničeho nic mi přestal stírat zadní stěrač... první fáze stírání nefunguje, druhá ostřik zadního skla funguje... takže fakt nvm... díky za radu Kdybys náhodou potřeboval, mám k dispozici komplet stěrač včetně relé Citovat
kahy Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 No nefunguje ani když mu pomůžu. Doyle kolik za to chceš?!? Citovat
kahy Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 v pátek jedu ze školy a ejhle zničeho nic stěřač šel. Dnes už bohužel nejde, tak doorpavdy nevím co stím.. Až mrazy poleví tak se na to budu muset podívat. Díky za rady. Citovat
Bartik333 Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Vsadim se, ze mas zaoxidovane kontakty u moturku. Jak je vlhko tak ti to nejde a pak se trosku zahreje a zase jde. Zkus to, snad to bude ono. Citovat
Marcel505 Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: kobra pozor to relé je v autě jenom jedno nejde ničím nahradit , než tím samým ty z pojistkové desky nee - chyba Jo jo, je to nějaká speciální mrcha. Ale třeba v 305 jsem viděl i zapojení s dvěma relátky, jestli to někdo předělal nevím... Každopádně bych tam zkusil taky kostru, kostra motůrku je připojená přímo na dveře a ty dveře nejsou ukostřený kabelem. Citovat
kahy Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Koupím tedy to relátko, ale za normální peníze. 400 Kč je fajk dost. Nabídky sem do PM Citovat
kahy Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Nene, mám v exle relátko něco jako pojistka. 12V/25A_03 508 tam je napsané a plus nějaké elektrické znaky. Citovat
vix Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 mám opačný problém - stěrač stírá, ostřikovač nefunkuje. Má smysl to nějak řešit, nebo se mám na to vybodnout, jak už asi 2 roky \"úspěšně\" dělám ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.