Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj z ničeho nic mi přestal stírat zadní stěrač... první fáze stírání nefunguje, druhá ostřik zadního skla funguje... takže fakt nvm... díky za radu

Odesláno

Ja mel problem v tom mechanizmu pod plastem zevnitr na dverich kufru. Sterac nemel dost silu aby to setrel. Takze jsem to rozebral, vycistil, poradne namazal a od te doby to fici v poho.

Zkus si nechat zaplou páčku a jestli kdyz tomu steraci pomuzes tak jestli bude mit snahu stirat. Kdyz ne tak zkontroluj prvne kabely.

Odesláno
Původně zaslal: kahy

ahoj z ničeho nic mi přestal stírat zadní stěrač... první fáze stírání nefunguje, druhá ostřik zadního skla funguje... takže fakt nvm... díky za radu

Kdybys náhodou potřeboval, mám k dispozici komplet stěrač včetně relé :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

v pátek jedu ze školy a ejhle zničeho nic stěřač šel. Dnes už bohužel nejde, tak doorpavdy nevím co stím.. Až mrazy poleví tak se na to budu muset podívat. Díky za rady.

Odesláno
Původně zaslal: kobra

pozor to relé je v autě jenom jedno

nejde ničím nahradit , než tím samým

ty z pojistkové desky nee - chyba

Jo jo, je to nějaká speciální mrcha.

Ale třeba v 305 jsem viděl i zapojení s dvěma relátky, jestli to někdo předělal nevím... :myslim

Každopádně bych tam zkusil taky kostru, kostra motůrku je připojená přímo na dveře a ty dveře nejsou ukostřený kabelem.

• O 4 týdny později...
Odesláno

mám opačný problém - stěrač stírá, ostřikovač nefunkuje.

Má smysl to nějak řešit, nebo se mám na to vybodnout, jak už asi 2 roky \"úspěšně\" dělám ? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...