permonik7 Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 Jo, naplno jsem to měla, kromě kraválu, který to vydávalo a odmlžilo se jen přední okno...zadek zůstal zamlženej... i když bylo puštěno topení na max. teplotu i výkon:( Citovat
petr 308 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 ja teda nevim..ja mam taky dvouzonovku a motor 1.6THP a musim dat za pravdu tomu,co pise bigicek.auto topi behem par minut a klimu mam nastavenou max.na 23.vic jsem jeste nedal,protoze pak uz je na mne moooc horko. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Hele napadá mě, co výdech, není třeba nějakej přilepenej, nevim teda kde by mohl být ale někde vzadu být musí, pokud by nebyl volnej tak by to bránilo proudění vzduchu;) Citovat
bigicek Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: petr 308 ja teda nevim..ja mam taky dvouzonovku a motor 1.6THP a musim dat za pravdu tomu,co pise bigicek.auto topi behem par minut a klimu mam nastavenou max.na 23.vic jsem jeste nedal,protoze pak uz je na mne moooc horko. 150 koňovej? A jak to jede? Citovat
petr 308 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 jo jo.150 koniku:D a je to super.je uplne jedno jakou mam zarazenou rychlost.staci slapnout a hned zrychluje.pruzne zrychleni je paradni:D Citovat
Mirec-308 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Ahojte mam taku otazocku na vas dnes som prisiel na to(ani nie ja ale zadny spolucestujuci;) ) ze z vetracich otvorov co fukaju vzadu (tie co su na laktovej opierke) ide citelnejsie studensi vzduch ako z fukarov co su na pristrojovke mam tam dvojzonovu klimu mozte ty z vas ktory maju dvojzonovku skusit ci z tych fukarov vzadu ide taky isty teply vzduch ako z fukarov na pristrojovke vdaka Miro Citovat
bigicek Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Jo fouká studenější, musím vyzkoumat, jestli se to třeba po nějaké době neohřeje, třeba se to od podlahy nějak odhlazuje to delší vedení. Nebo je to nastavení klimy? Citovat
Mirec-308 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 no som rad ze to aj ty tak mas aspon nemusim do servisu ja to mam momentalne tym koleckom vypnute a vzduch fuka iba spod sedaciek na nohy sediacim vzadu inak ked uvazujem tak podla mna by tadial mal prudit taky isty vzduch ako z pristrojovky tak neviem skusme pockat co na to ostatny Citovat
ZAklik Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 tak si krasne vypneme vnutorny okruh, umyjeme okna a nebude sa nam zahmlievat ... ja umyvam cistou vodou a mne sa nerosi nic ... Citovat
bigicek Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: petr 308 jo jo.150 koniku:D a je to super.je uplne jedno jakou mam zarazenou rychlost.staci slapnout a hned zrychluje.pruzne zrychleni je paradni:D To ti věřím, já jsem nejdřív chtěl 207, pak jsme s Vycpošem dali dohromady 308 s 1.4, to se mi potom zdálo slabý. Tak jsem nakonec odjel s 1.6 120k. O té 1.6 150k jsem taky uvažoval, ale v té době byla pouze s 5stupňovou převodovkou a pak ještě Vycpoš našel auto někde skladem, takže jsem ho mohl mět hned, a nemusel jsem čekat dalšího čtvrt roku. Ale motor šlape jak hodinky a začíná čím dál víc táhnout, už se blížím k 10 000 najetých km a je to poznat. Citovat
bigicek Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: Mirec-308 no som rad ze to aj ty tak mas aspon nemusim do servisu ja to mam momentalne tym koleckom vypnute a vzduch fuka iba spod sedaciek na nohy sediacim vzadu inak ked uvazujem tak podla mna by tadial mal prudit taky isty vzduch ako z pristrojovky tak neviem skusme pockat co na to ostatny no chtělo by to zjistit, kudy ten vzduch tam jde, jestli v podlaze, tak je jasný, že se to během jízdy ochlazuje. No a po delší jízdě tě to pořád fouká studený? jestli se ty kanály neohřejí a pak už je to ok? Citovat
olda Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Mě to dělá taky,ale když zapnu prostřední čudl na foukání,tak to jde do zadu teplý. Citovat
bigicek Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: olda Mě to dělá taky,ale když zapnu prostřední čudl na foukání,tak to jde do zadu teplý. myslíš ten prostřední v tom kolečku, kde se usměrňuje tok vzduchu, kam to má foukat? Citovat
olda Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 To je přesně on,pak to fouká přímo do xichtu,vzadu to pak topí jak blázen. Citovat
petr 308 Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: bigicek Původně zaslal: petr 308 jo jo.150 koniku:D a je to super.je uplne jedno jakou mam zarazenou rychlost.staci slapnout a hned zrychluje.pruzne zrychleni je paradni:D To ti věřím, já jsem nejdřív chtěl 207, pak jsme s Vycpošem dali dohromady 308 s 1.4, to se mi potom zdálo slabý. Tak jsem nakonec odjel s 1.6 120k. O té 1.6 150k jsem taky uvažoval, ale v té době byla pouze s 5stupňovou převodovkou a pak ještě Vycpoš našel auto někde skladem, takže jsem ho mohl mět hned, a nemusel jsem čekat dalšího čtvrt roku. Ale motor šlape jak hodinky a začíná čím dál víc táhnout, už se blížím k 10 000 najetých km a je to poznat. moje predesle auto byla 206 2.0HDI,cip bitpower a nechtel jsem jit vykonove niz.no a kdyz jsem si ten motor vyzkousel ve 207,tak bylo rozhodnuto.prevodovku mam 5rychlostni a jsem spokojeny.kdyz jsem koukal na technicke parametry 6 rychlostni(max.rychlos,zrychleni a spotreba),tak tam neni snad zadny rozdil. Citovat
bigicek Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Já jsem ho naštěstí nezkoušel :-) Šestikvalt určitě bude pohodlnější na dálnici. Když jedu kolem těch 1(nejhorší známka ve škole)0, tak je ten motor dost vytočenej. Ale co jsem zjistil, tak má při té rychlosti menší spotřebu než 2.0 HDi na 307 :-( Citovat
Mirec-308 Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Takze dnes som skusal zapnut len ten prostredny cudel a mate pravdu fuka aj dozadu teply vzduch ale to teplo sa neda vydrzat . Inak este som zistil ze ked mam ventilaciu na okna a na nohy tak ten vzduch nie je taky horuci ako ked je zapnuty len ten prostredny cudel Citovat
Mertin Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Já smlžením nemám moc velký problem já mám puštěnou klimatizaci na 2 stupeň a na okno a v pohodě v autě je teplo i když je pravda když snížím větrák tak tam začíná být chladno. Citovat
olda Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Já klimu vůbec nepouštím a nic se mi nemlží,je teda pravda,že mám auto garážovaný. Citovat
permonik7 Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 Zatím se osvědčila finta ( už nevím přesně, kdo to psal), že když nastavím nejvyšší teplotu, intenzita foukání se sníží..když snížím teplotu (asi o čtvrtinu), tak se foukání zesílí a pak se to rychleji odmlží a už se to znovu nezamlžuje;) Snad to chvíli vydrží, i když parkuju celoročně venku na parkovišti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.