Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdyby Ti to náhodou nevyšlo, tak já mám dobrou zkušenost (vstřícnost a celkem rychlost a nebyl lichvář) s elektrikářem v Mukařově. Adresa Pražská 315. Tel.: 608027286 ... to jenom pro případ :papa

Odesláno
Původně zaslal: -=Michal=-

Původně zaslal: Radek V.

Takhle po netu se to urcuje spatne ale je to urcite alternator? Nemuze to byt treba remenice?

Hned jak to začlo chrastit, tak přestalo jít dobíjení. Na pohled vypadá vše OK

...prave, kdyz se rozpadne remenice, prestane behat klinovy remen a vlastne vse co je s nim pohanene prestane fungovat...treba i servo. Ja jen abys neshanel altik ktery bude pak OK...;)

Odesláno

Takhle po netu se to urcuje spatne ale je to urcite alternator? Nemuze to byt treba remenice?

...prave, kdyz se rozpadne remenice, prestane behat klinovy remen a vlastne vse co je s nim pohanene prestane fungovat...treba i servo. Ja jen abys neshanel altik ktery bude pak OK...;)

Servo jde jak po másle a vizuálně se vše točí jak má. Jen z toho jde pisklavej rachot a komp hlásí chybu nabíjení

Odesláno

Servo jde jak po másle a vizuálně se vše točí jak má. Jen z toho jde pisklavej rachot a komp hlásí chybu nabíjení

Takže v www.alternatorystartery.cz vytahli ten alternator a údajně téměř vše KO (asi jsem to nechal dlouho běžet po té, co odešlo ložisko.

Odhad kompletní repase (kromě statoru to prý moc nezbude) je 7600 KČ. Má někdo lepší nápad na řešení, než platit tuto brutální cenu ?

Dík

[upravil dne 6/1/09 -=Michal=-]

Odesláno

Takže auto jsem si vyzvedl v www.alternatorystartery.cz dnes. Cena 3933. Z toho komutátor 316, ložiska 200, uhlíky 67, práce 1200, volnoběžka 2150.

Pocit jsem měl z toho všelijaký. Nejdříve řekli 7600 KČ, když jsem to šel vyzvednout, tak prej \"pouze\" 3933, protože nesehnali kotvu, ale že prej to ve finále nevadí a vydrží to. Tak co vy na to ? :myslim . Doufám, že to pár tisíc vydrží :bacha

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Tak to je docela pálka :o Hlavně ať už vydrží s autem

150 má chudinka už nalítáno, ale jinak v perfektním stavu. Dokud se teda něco zase nevykálí :D Počítám, že ještě rok až 2 bude doma sloužit.

Stejně je mi ten přístup podivnej. Kotva na alternátoru je docela drahá a podstatná věc, tak jak je možný, že jednou je na výměnu a druhej den zas je dobrá :myslim:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Demo

nez platit 7,6 tkc, tak to radsi novy z Bosch za 10 tkc (14V/150A)

No nakonec 3,9tis. Spíš se prosím podívejte někdo na ty rozepsaný částky, zda to sedí. Taky se mi to zdá podezřelý ohledně tý kotvy. Dík moc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...