Neon Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Kdyby Ti to náhodou nevyšlo, tak já mám dobrou zkušenost (vstřícnost a celkem rychlost a nebyl lichvář) s elektrikářem v Mukařově. Adresa Pražská 315. Tel.: 608027286 ... to jenom pro případ Citovat
Radek V. Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: -=Michal=- Původně zaslal: Radek V. Takhle po netu se to urcuje spatne ale je to urcite alternator? Nemuze to byt treba remenice? Hned jak to začlo chrastit, tak přestalo jít dobíjení. Na pohled vypadá vše OK ...prave, kdyz se rozpadne remenice, prestane behat klinovy remen a vlastne vse co je s nim pohanene prestane fungovat...treba i servo. Ja jen abys neshanel altik ktery bude pak OK... Citovat
-=Michal=- Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: Radek V. Původně zaslal: -=Michal=- Původně zaslal: Radek V. Takhle po netu se to urcuje spatne ale je to urcite alternator? Nemuze to byt treba remenice? Hned jak to začlo chrastit, tak přestalo jít dobíjení. Na pohled vypadá vše OK ...prave, kdyz se rozpadne remenice, prestane behat klinovy remen a vlastne vse co je s nim pohanene prestane fungovat...treba i servo. Ja jen abys neshanel altik ktery bude pak OK... Servo jde jak po másle a vizuálně se vše točí jak má. Jen z toho jde pisklavej rachot a komp hlásí chybu nabíjení Citovat
-=Michal=- Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: -=Michal=- Původně zaslal: Radek V. Původně zaslal: -=Michal=- Původně zaslal: Radek V. Takhle po netu se to urcuje spatne ale je to urcite alternator? Nemuze to byt treba remenice? Hned jak to začlo chrastit, tak přestalo jít dobíjení. Na pohled vypadá vše OK ...prave, kdyz se rozpadne remenice, prestane behat klinovy remen a vlastne vse co je s nim pohanene prestane fungovat...treba i servo. Ja jen abys neshanel altik ktery bude pak OK... Servo jde jak po másle a vizuálně se vše točí jak má. Jen z toho jde pisklavej rachot a komp hlásí chybu nabíjení Takže v www.alternatorystartery.cz vytahli ten alternator a údajně téměř vše KO (asi jsem to nechal dlouho běžet po té, co odešlo ložisko. Odhad kompletní repase (kromě statoru to prý moc nezbude) je 7600 KČ. Má někdo lepší nápad na řešení, než platit tuto brutální cenu ? Dík [upravil dne 6/1/09 -=Michal=-] Citovat
-=Michal=- Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 Takže auto jsem si vyzvedl v www.alternatorystartery.cz dnes. Cena 3933. Z toho komutátor 316, ložiska 200, uhlíky 67, práce 1200, volnoběžka 2150. Pocit jsem měl z toho všelijaký. Nejdříve řekli 7600 KČ, když jsem to šel vyzvednout, tak prej \"pouze\" 3933, protože nesehnali kotvu, ale že prej to ve finále nevadí a vydrží to. Tak co vy na to ? . Doufám, že to pár tisíc vydrží Citovat
MatrixChose Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Tak to je docela pálka Hlavně ať už vydrží s autem Citovat
-=Michal=- Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: MatrixChose Tak to je docela pálka Hlavně ať už vydrží s autem 150 má chudinka už nalítáno, ale jinak v perfektním stavu. Dokud se teda něco zase nevykálí Počítám, že ještě rok až 2 bude doma sloužit. Stejně je mi ten přístup podivnej. Kotva na alternátoru je docela drahá a podstatná věc, tak jak je možný, že jednou je na výměnu a druhej den zas je dobrá Citovat
Demo Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 nez platit 7,6 tkc, tak to radsi novy z Bosch za 10 tkc (14V/150A) Citovat
-=Michal=- Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Demo nez platit 7,6 tkc, tak to radsi novy z Bosch za 10 tkc (14V/150A) No nakonec 3,9tis. Spíš se prosím podívejte někdo na ty rozepsaný částky, zda to sedí. Taky se mi to zdá podezřelý ohledně tý kotvy. Dík moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.