Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

\"Slož si coolkeg\"- sbíráte kartičky?

Recommended Posts

Odesláno

Sbíráte někdo tyhle kartičky z multipacků Staropramenu? Mě se sešly dvě kartičky \"C\", tak bych jednu vyměnil za \"A\", \"D\" nebo \"F\"...:)

P.S.: Jo a pokud někdo máte tyhle kartičky (A, D, F) doma a nehodláte je jakkoliv využít, dejte mi vědět, díky;):super

[upravil dne 31/12/2008 Dundee]

Odesláno
Původně zaslal: aka

vubec ti nerozumim, ale asi mam zacit pit, vid? :)

Začít nemusíš, stačí jen přejít na papírové multipacky 10 ks Staropramen, na kterých je napsáno \"Slož si coolkeg\" a uvnitř jsou tyhle krásný kartičky;)

post-0-14109603929795_thumb.jpg

Odesláno

teda Dundee ty máš ale smůůůlu. dneska jsem odnesl sběr do kontajneru a zrovna tu co nemáš. Tak to nesere. Chjo mohli jsme se rozdělit:D. Tak nic no

Odesláno
Původně zaslal: adraj

teda Dundee ty máš ale smůůůlu. dneska jsem odnesl sběr do kontajneru a zrovna tu co nemáš. Tak to nesere. Chjo mohli jsme se rozdělit:D. Tak nic no

Tak se snaž dál, já dělám, co mi játra (ne)stačej:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: punkac

Momentálně jsem obložen Rulandským šedým, takže v nejbližšíh dvou dnech Ti nepomohu;)

Hmm, dobrá volba :roker

Odesláno
Původně zaslal: vix

Původně zaslal: punkac

Momentálně jsem obložen Rulandským šedým, takže v nejbližšíh dvou dnech Ti nepomohu;)

Hmm, dobrá volba :roker

JJ to je ta osvědčená značka :super Něco podobnýho potřebuju na mé čepy a tyčky :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...