Dundee Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Sbíráte někdo tyhle kartičky z multipacků Staropramenu? Mě se sešly dvě kartičky \"C\", tak bych jednu vyměnil za \"A\", \"D\" nebo \"F\"... P.S.: Jo a pokud někdo máte tyhle kartičky (A, D, F) doma a nehodláte je jakkoliv využít, dejte mi vědět, díky;) [upravil dne 31/12/2008 Dundee] Citovat
aka Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 vubec ti nerozumim, ale asi mam zacit pit, vid? Citovat
Dundee Odesláno 31. prosinec 2008 Autor Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: aka vubec ti nerozumim, ale asi mam zacit pit, vid? Začít nemusíš, stačí jen přejít na papírové multipacky 10 ks Staropramen, na kterých je napsáno \"Slož si coolkeg\" a uvnitř jsou tyhle krásný kartičky;) Citovat
aka Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 to je krasna skladacka.... to by se mi hodilo k pipe Citovat
adraj Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 teda Dundee ty máš ale smůůůlu. dneska jsem odnesl sběr do kontajneru a zrovna tu co nemáš. Tak to nesere. Chjo mohli jsme se rozdělit:D. Tak nic no Citovat
Dundee Odesláno 31. prosinec 2008 Autor Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: adraj teda Dundee ty máš ale smůůůlu. dneska jsem odnesl sběr do kontajneru a zrovna tu co nemáš. Tak to nesere. Chjo mohli jsme se rozdělit:D. Tak nic no Tak se snaž dál, já dělám, co mi játra (ne)stačej:D:D:D Citovat
bigicek Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Až jich složíš 5, tak uvidíš, co je sehnat tu poslední :-) Citovat
punkac Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Momentálně jsem obložen Rulandským šedým, takže v nejbližšíh dvou dnech Ti nepomohu;) Citovat
vix Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: punkac Momentálně jsem obložen Rulandským šedým, takže v nejbližšíh dvou dnech Ti nepomohu;) Hmm, dobrá volba Citovat
punkac Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: vix Původně zaslal: punkac Momentálně jsem obložen Rulandským šedým, takže v nejbližšíh dvou dnech Ti nepomohu;) Hmm, dobrá volba JJ to je ta osvědčená značka Něco podobnýho potřebuju na mé čepy a tyčky :D Citovat
AnotherOne Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: vix jo, vypadá to, že jedna bude \"vázačka\" jj stále to tak býva. Citovat
dzana.m Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Dundee mužu ti poslat a D to mam dvakrát jestli chceš taky je zbyrám u dvou mi chybý jen F a tří mam rozdelaný:aut Citovat
dzana.m Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 vix to máš pravdu to bude asi oříšek ho najít:D Citovat
Demo Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 da se koupit \"karton\" plnotucnych staropramenu? ze bych pomohl s kartickama Citovat
dzana.m Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 myslim že ne dá se koupit jen kde je na krabyci slož si coolgek a je to jen desítka:) Citovat
Dundee Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 dzana.m: A chceš za to Dčko výměnou to jedno Cčko? Ale beru v každym případě, díky;) Citovat
Pata Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Demo 10° - jak to někdo může pít - jak to nekdo muze napsat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.