Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám 1,6 HDi Dnes jsem musel na otočku z Nového Jičína do Vyškova. Musel jsem rychle. Na počítačí jsem měl průměrnou rychlost 157 a spotřebu průměrnou podle počítače 6,72. Podle mě je to dobré po dálnici jsem měl nastaven tempomat na 170.

Odesláno

ted sem byl naotocku v rakousku, prumerna rychlost 71km/h, najeto 278km, spotreba 6,2(to kvuli tomu ze jsem na dalnici jel vic nez je dovoleno +jeste v obci)

307sw 1.6HDi 110hrebců rv.2006 najeto 135578km

[upravil dne 31/12/08 jirka639]

Odesláno

307 SW 2.0 HDI 100 kw priemerna spotreba podla PC 6.7 l, ale mne sa zda byt o nieco vysia. Momentalne jazdim len mesto a snazim sa jazdit normalne, ziadne rychle rozjazdy a vytacanie motora.

Odesláno

Mám 307 Break 1,6 HDi. Dnes jsem opět musel z Nového Jičína do Vyškova.Nespěchal jsem.Pijanko ležerně žádný kvalt podle PC při průměrné rychlosti 94 km/h spotřeba 5 litrů nafty na 100 km. Jsem spokojený.

Odesláno

307SW, 1,6 16v 80kw, 55 tis km. - teď v zimě na krátké tratě spotřeba 7,2. Než začly mrazy 7,1. Jinak v létě jsme jezdili 6,9-7.

Ty krátké vzdálenosti tomu dávají zabrat. A to jezdíme klidně:-).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...