pastorek Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 proto jsem psal že pokud bylo -15 a víc jsem zakrýval polovinu.Jezdil jsem jen do práce a to bylo denně i o víkendu . No, to je asi jediné rozumné použitie \"dečky\". Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 proto jsem psal že pokud bylo -15 a víc jsem zakrýval polovinu.Jezdil jsem jen do práce a to bylo denně i o víkendu . Inak bicykel v tomto počasí tiež nie je zlý. Citovat
jirka639 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 Původně zaslal: jirka639 no me prijde ze oproti felde 1.9 to netopi, u feldy stacilo ujet 3km a sel jsem do trenek. ted musim ujet aspon 7km. venku je -8°C To chce benzín! jako polit do interiér a zapálit? upřednostnil bych radsi bufika. pokud jsi myslel motor tak ten tvuj by me neuvezl a ten co by me uvezl bych nezaplatil(hlavne na pojistce) Citovat
jp Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Uvažuji o tom, že vstup do chladiče částečně překryji, nemůže to škodit, maximálně se dřív prohřeje i velký okruh. Měl jsem ve formanu při těhle mrazech zakrytý prakticky celý chladič a uchladilo se to vždy. Autu trvalo kratší dobu než se prohřálo. v těhle mrazech stačí ke chlazení motoru jen kousek chladiče. Kdo se dobře dívá na rally tak třeba ve švédsku na wrcčkách překrývaji skoro celý chladič deskou ve které je jen pár děr o průměru několi cm. Citovat
urdemala Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 i v mrazech se mi ve městě spouští sahary, takže si nemyslim, že by bylo dobrý chladič zakrývat.. mam sice 406, ale furt má tenhle motor k 307 blíž než š120 Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 Původně zaslal: honza406 proto jsem psal že pokud bylo -15 a víc jsem zakrýval polovinu.Jezdil jsem jen do práce a to bylo denně i o víkendu . Inak bicykel v tomto počasí tiež nie je zlý. už vidím námraza či sníh a šlapat na kole?? to jen magoři pak překážejí na silnici. a po noční či pak po 12 či 16 šlapat .Nejsem padlej na hlavu ve svém věku není mi 20 To bolo myslené max ironicky. Ja som poriadne nešiel na bicykli tak cca 13 rokov. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: jirka639 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 Původně zaslal: jirka639 no me prijde ze oproti felde 1.9 to netopi, u feldy stacilo ujet 3km a sel jsem do trenek. ted musim ujet aspon 7km. venku je -8°C To chce benzín! jako polit do interiér a zapálit? upřednostnil bych radsi bufika. pokud jsi myslel motor tak ten tvuj by me neuvezl a ten co by me uvezl bych nezaplatil(hlavne na pojistce) Aj ja som si to pôvodne myslel, ale akosi som si zvykol na ten obsah. A keď som ho kupoval bolo ešte cítiť novotou. Citovat
Drtikoll Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 Myslel jsem tím vliv na dobu ohřevu a teplotu mtoru. Jak tady čtu, tak mám asi špatný termostat, neb se to hřívá dle mého názoru pomalu. Jinak topí skvěle. Nevíte náhodou, jestli jsou různé druhy termostatů ( např. otevírá v 79 C, jiný v 86 C )??? Citovat
AnotherOne Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Neviem či práve pre 307, ale predpokladám že áno. Je to podľa toho do ktorej krajiny je auto určené (podnebie). Citovat
Eťa Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Jo to máš pravdu,ale RZ má tak max.30km a oni používají speciální oleje KLEBER u těchto olejů je možno zahřát až na 160 stupňů bez ztráty mazacích schopností a mají přídavný radiátor na chlazení oleje s nuceným oběhem. Citovat
Burisek Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 no taky nezakrývám,prej to není dobré,ale mám asi jiný problém.... ,na podzim jsem měnil chladič,někde to tu bude,a teď v zimě i když jedu dál a topení mám na plno,se mi to neohřeje na víc jak 70,viz.foto,vložím,je to dobře nebo špatně ?? další věcí je to že může být v háji ukazatel teploty v budíkách a nebo termostat ?? Co si myslíte ?? [upravil dne 6/1/09 Burisek] Citovat
Burisek Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 na víc mi to nevyleze,jel jsem po dálnici tak kolem 120km/h a výš se to nedostalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.