Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

proto jsem psal že pokud bylo -15 a víc jsem zakrýval polovinu.Jezdil jsem jen do práce a to bylo denně i o víkendu .

No, to je asi jediné rozumné použitie \"dečky\".

Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

Původně zaslal: jirka639

no me prijde ze oproti felde 1.9 to netopi, u feldy stacilo ujet 3km a sel jsem do trenek. ted musim ujet aspon 7km. venku je -8°C

To chce benzín!:roker

jako polit do interiér a zapálit? upřednostnil bych radsi bufika.

pokud jsi myslel motor tak ten tvuj by me neuvezl a ten co by me uvezl bych nezaplatil(hlavne na pojistce):super

Odesláno

Uvažuji o tom, že vstup do chladiče částečně překryji, nemůže to škodit, maximálně se dřív prohřeje i velký okruh. Měl jsem ve formanu při těhle mrazech zakrytý prakticky celý chladič a uchladilo se to vždy. Autu trvalo kratší dobu než se prohřálo. v těhle mrazech stačí ke chlazení motoru jen kousek chladiče. Kdo se dobře dívá na rally tak třeba ve švédsku na wrcčkách překrývaji skoro celý chladič deskou ve které je jen pár děr o průměru několi cm.

Odesláno

proto jsem psal že pokud bylo -15 a víc jsem zakrýval polovinu.Jezdil jsem jen do práce a to bylo denně i o víkendu .

Inak bicykel v tomto počasí tiež nie je zlý.:D

už vidím námraza či sníh a šlapat na kole?? to jen magoři :aut pak překážejí na silnici. a po noční či pak po 12 či 16 šlapat .Nejsem padlej na hlavu ve svém věku :D není mi 20 :D

To bolo myslené max ironicky. Ja som poriadne nešiel na bicykli tak cca 13 rokov.:D

Odesláno

no me prijde ze oproti felde 1.9 to netopi, u feldy stacilo ujet 3km a sel jsem do trenek. ted musim ujet aspon 7km. venku je -8°C

To chce benzín!:roker

jako polit do interiér a zapálit? upřednostnil bych radsi bufika.

pokud jsi myslel motor tak ten tvuj by me neuvezl a ten co by me uvezl bych nezaplatil(hlavne na pojistce):super

Aj ja som si to pôvodne myslel, ale akosi som si zvykol na ten obsah. A keď som ho kupoval bolo ešte cítiť novotou.:aut

Odesláno

Myslel jsem tím vliv na dobu ohřevu a teplotu mtoru. Jak tady čtu, tak mám asi špatný termostat, neb se to hřívá dle mého názoru pomalu. Jinak topí skvěle. Nevíte náhodou, jestli jsou různé druhy termostatů ( např. otevírá v 79 C, jiný v 86 C )???:(

Odesláno

Jo to máš pravdu,ale RZ má tak max.30km a oni používají speciální oleje KLEBER u těchto olejů je možno zahřát až na 160 stupňů bez ztráty mazacích schopností a mají přídavný radiátor na chlazení oleje s nuceným oběhem.

Odesláno

no taky nezakrývám,prej to není dobré,ale mám asi jiný problém.... ,na podzim jsem měnil chladič,někde to tu bude,a teď v zimě i když jedu dál a topení mám na plno,se mi to neohřeje na víc jak 70,viz.foto,vložím,je to dobře nebo špatně ?? další věcí je to že může být v háji ukazatel teploty v budíkách a nebo termostat ?? Co si myslíte ??

[upravil dne 6/1/09 Burisek]

post-0-14109604030441_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...