Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdrawim vsechny tady na foru. Hledal jsem tady vsude neco co by vyresilo muj problem atd ale nic jsem tady nenasel. Jestli tu o tom neco je tak se omlouvam.

Muj problem je ten ze kdyz pridu k autu a nastartuju nebo kdyz dojedu a chcipnu tak pri vysedani z auta normalne dostanu ranu (proste se dotknu kovove casti auta). Chci se zeptat jestli to tady uz nekdo neresil nebo nevi cca co to dela za spotrebic a tak. Dela to jen tehdy nez se toho dotknu pak se to prezeme vybije a je zase klid. Neco mi tam probiji ale hledat to, to je jak hledat jehlu v kupe sena. A delat nejaky spesl prikostreni karoserie se mi moc nechce radsi bych prisel na to co se s tim stalo. Tacalo to delat od dnesniho rana. Snad se na me piskutek nezlobi ze stal dneska misto garaze venku na mrazu :myslim Diky vsem za rady

Odesláno

heh oblecenim to asi nebude a potahama asi taky ne. rano jsem to nastartoval zavrel dvere a oskrabal predni sklo od mrazu a pri naslednem otevreni jsem ji dostal poprve. a sedacky jsem se ani nedotkl a v tom obleceni sem nejel poprve a nikdy to nedelalo. asi ji bylo zima a ted me tresta nebo nevim

Odesláno

OK poradne to otestuju . Potahy jsou jeste od predchoziho majitele tygrovina cela v sede barve. A chvi je vymenin. Tak aspon je duvod :D Diky moc za vasi odpovedi a uase nekdy :papa

Odesláno

Jojo... Jeví se to na statiku. Takže vše, co s tím může souviset, potahy, aviváže, prací prostředky, ponožky, obuv, oblečení, čistící porstředky na palubku, skla i karoserii, přizeňovací pásek... taky dělaj takový blbinky na klíče.. v podstatě jen ospůrek v pouzdře se dvěma kontakty: Jeden držíš v ruce, druhým se dotkneš kastle (ne přes lak, ale nějaké vodivé části, třeba zámku).

Odesláno

přesně dělá to nekvalitní prášek (nekvalitní pro auto :D ) Mě na 405 pomáhalo před vystoupením nebo nastoupením dotknout se auta klíčkem - statická elektřina se vybila přez něj (dostal ránu on, ve tmě byla vidět pěkná jiskra) a mě dala pokoj :D

Odesláno
Původně zaslal: punkac

přesně dělá to nekvalitní prášek (nekvalitní pro auto :D ) Mě na 405 pomáhalo před vystoupením nebo nastoupením dotknout se auta klíčkem - statická elektřina se vybila přez něj (dostal ránu on, ve tmě byla vidět pěkná jiskra) a mě dala pokoj :D

A kolik ran vydržela elektronika v klíči? Nebo jsi o dělal klíčem od bytu? Jasně... i to je možnost...
Odesláno

treba jsou ty potahy z lisci kuze a obleceni z ebonitove tyce:D:D:D...ja osobne bych tygrovane potahy vymenil i kdyby auto neprobijelo hele....ale delam u hasicu tak muzem zkusit sehnat takovej ten gumovej oblek na havarie nebezpacnych latek, to zabere;)...

ale ted vazne, jak psal edison tak ja taky vybijim klicema...co mam v praci uniformu tak jakmile nekam jdu udela se na ni neuveritelny naboj a jsou to rany co vazne boli....mam ted panickou hruzu z kliky:D:D:D....proto i na odemceny dvere nejdriv klepu klicem at ji nedostanu ja:mad:;)

Odesláno
Původně zaslal: vojti26

treba jsou ty potahy z lisci kuze a obleceni z ebonitove tyce:D:D:D...ja osobne bych tygrovane potahy vymenil i kdyby auto neprobijelo hele....ale delam u hasicu tak muzem zkusit sehnat takovej ten gumovej oblek na havarie nebezpacnych latek, to zabere;)...

ale ted vazne, jak psal edison tak ja taky vybijim klicema...co mam v praci uniformu tak jakmile nekam jdu udela se na ni neuveritelny naboj a jsou to rany co vazne boli....mam ted panickou hruzu z kliky:D:D:D....proto i na odemceny dvere nejdriv klepu klicem at ji nedostanu ja:mad:;)

Tak to pochybuju... Na gumě se ten náboj skvěle vytváří...
Guest servisman
Odesláno

existoval nějaký sprej na potahy aby zabránil statické elektřině,ty pásky vzadu nějak nepomáhaly měl jsem jeden taky a občas jsem dostal pecku

Odesláno

Jak přejdou mrazy a bude zase vlhko tak to přejde. Nebo požádej pejska, aby ti počural pneumatiku, aby tolik neizolovala.

Statická elektřina se projevuje tam, kde jsou příliš vysoké izolační odpory, na plastech, gumě atd. Špína a vlhkost by statickou elektřinu vybily - svedly.

Odesláno

:xvulje dokazany,ze od staticky elektriny muze auto chytit....stava se to zenskejm na benzinkach...mobil ani nic takovyho to neudela...ale jak maj svetriky, daji pistol do nadrze, nechaj tankovat plnou, behem toho sedaj do auta pro penezenku a pak sahnou na pistoli tak muze preskocit jiskra a ta muze zapalit vypary...ja vim, je to absolutne od tematu a asi to nikoho nezajima, ale me to prislo jako zajimavy a potesilo me to:D:D:D:D:D:xvul:xvul:xvul

pls edisone, nevyvracej aspon tuhle moji teorii:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...