Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ani zadarmo!!! vsak to je v akom stave boze,a to vnutro cele cervene no tak toto nemam slov! a pyta taku palku za feldu! :) blazon asi on ju pred dvoma rokmi kupil za 2000eu tak ju predava za taku cenu.alebo mozno chyba v cene 200eu :)

Odesláno

Ale zvaž, kolik do toho musel investovat, aby to vypadalo takto. A toho času, chce to prostě zaplatit. Ač můj skromný názor říká, že nejlepší by v tomto případě byla eko likvidace :D

Odesláno

MilanF1 : ja bych to nelikvidoval .... Ja bych to zabetonoval do zakladu nejakyho nove rostouciho hypermarketu aspon by se usetrilo na stavebni hmote :D

Odesláno

Možná už jsem to sem dával, nechce se mi pročítat celý vlákno.

U nás je taková budova (v pozadí), kam se v neděli sjíždějí romové na modlení. A tam se najdou kousky. Zatím se mi podařilo vyfotit tento Pilsen Romale Tunyng pyčo.

GJLn0.jpg

Odesláno

Romove se modlej ????? :o:o:o:o

Jinak thuuunink pjeknej, to jsou plechy z plechovek od parku co drzej to \"kridlo\", ne ?

Odesláno

GRIMx : tohle se mi treba libi jelikoz jak pises opodstatneni to asi ma ... netvrdim teda ze kazdy posledni kus plastu ale .... ;)

Odesláno
Původně zaslal: Jeny

A už je to tady. Lidem s \"obyč\" autama se nelíbí závodní. Tak kdo bude vostrej a dá sem 405 pikes peak:roll

to nikdo neřekl.. závodní auta jsou krásně ale ten nesmysl před autem to je hnus.. :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...