Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

A k těm 306 ta poslední maska není špatná,ale ten ,,ostrej\" tahokov je šílenost.:bojim

mě Teda přijde že to má teda děsněj rypák místo pěkně uhlazený masky.. ale každej máme holt jinej vkus :)

Odesláno
Původně zaslal: stanley-zdenda

mě Teda přijde že to má teda děsněj rypák místo pěkně uhlazený masky.. ale každej máme holt jinej vkus :)

ono to hlavne neni poradne dopasovany.... kazdopadne je to lepsi nez ten samotnej tahokov.

Odesláno

hm...nejvetsi kvalita_!:D ale podle me tam ma sportovni filtr za 350kc nejaky uni a auto schnily na sracku_!:D hm...nejvetsi bomba!Rok vyroby 1993 ale v papirech 1988 a motor 3,5 ale v papir 2,0_!:D myslim ze to ma peknym v bordelu_!Zajimalo by me co by mi rekli s tim na technickej_!:D

Hezzzky!Nevite kde se daji sehnat ty Tangace co ma ta 106 na volantu?:)

[upravil dne 18.6.2010 Pllaša]

Odesláno

mne osobne sa vobec nepaci ten bmw,toto podla mna nie tuning! a krasne napisane ze auto je 93 a papiere 88 :) urcite su to povodne papiere od toho auto,len taka stk,emisna,a nebodaj ko :) za take peniaze co by som mal kupit to bmw tak kupim radsej klasicku 406 :) alebo nieco lepsie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...