Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mr.SM: kde v bazare, pojdem sa na nu pozriet, tu musiiiiiiiim mat:aut:aut ... ja tych ludi nepochopim, sice je fabia skareda sama o sebe, ale tak toto je hukot:o

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Nelíbí. Přeplácanina bez jakéhokoliv stylu. :blicismajlik

souhlas s tebou...co ta hrtana na nárazníku jak přechází na blatník..?? nechápu....zapuštěný kola pochopim maximálně když je zima a někdo tam dá na mimosezonu zimáky...budiš ale ta kapsa na zadnímkole...???přitom golf se nechá udělat jednoduše levně a pěkně......někteří jsou fakt barbaři:-)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

mr.SM: kde v bazare, pojdem sa na nu pozriet, tu musiiiiiiiim mat:aut:aut ... ja tych ludi nepochopim, sice je fabia skareda sama o sebe, ale tak toto je hukot:o

Tak tady prosim, Loc: 50°3\'25.809\"N, 14°28\'14.497\"E

Odesláno
Původně zaslal: mr.SM

Původně zaslal: Qcko

Tak tady prosim, Loc: 50°3\'25.809\"N, 14°28\'14.497\"E

nekecej že stojí mezi těma amerikama na tý křižovatce u kauflandu:-) to až tam pojedu tak přibrzdím

Odesláno

JJ nedavno tam stala, kdyz pojedes z kopce od slavie, tak jed v pravem pruhu, byla hned u plotu... Bohucel cenu jsem nezaregistroval...

Ja takovym autum rikam fff, pro vysfetleni - fake of fast & furious...

Odesláno
Původně zaslal: mr.SM

JJ nedavno tam stala, kdyz pojedes z kopce od slavie, tak jed v pravem pruhu, byla hned u plotu... Bohucel cenu jsem nezaregistroval...

Ja takovym autum rikam fff, pro vysfetleni - fake of fast & furious...

ten bazar znám a je mi divný že zrovna tohle si někdo vezme do bazaru...já osobně bych to do toho bazaru nevzal kkdyby byl můj...navíc tam jsou víc ameriky ale možný je všechno

Odesláno

Ta fabka je hrůza,tak před půl rokem byla i na Sbazaru a vím že cena byla dost šílená.

Na netu jsem našel taky jednoho pluhaře,jen není z ČR

[upravil dne 29/1/10 Voighta]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...